Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Çirkin, Berbat Bir Model..
Yataktan Kalkmış Gibi..
Ben Yataktan Kalkınca Benim Saçlar Ondan Güzel Valla..
Dümdüz..
evet kızlar oda keyfinden değil para için kestirmiş saçlarını daha doğrusu yeni filmi için ...
filmde hamile kalmış genç bir kızı canlandıracakmış ailesi bebeği aldır diyor o kabul etmiyor ve evden atılıyor vs vs vs ...
bakın filmden bi kaç görüntü
Eki Görüntüle 232150 Eki Görüntüle 232149 Eki Görüntüle 232148 Eki Görüntüle 232147 Eki Görüntüle 232146 Eki Görüntüle 232145
Tanrım korkunç görünüyor, sokak serserisi bir erkekten farksız...
Bu cici kıza hiç yakıştıramadım bu rolü, halbuki high school musicalda ne tatlıydı... Ona öyle roller daha çok yakışıyor...
bu kıza uzun dalgalı kestane-kızıl auburn denen renk çok iyi gider
rihannadan özenip herkes kestiriyor saçını bu ne ben de hiç beğenmedim modeli hiç feminen değil kısa saçlarda çok feminen duran saç modelleri de var bari öyle kestireseymiş
aa yapmış bile ama ben bu kadar kırmızı bi kızıl dememiştim bu çok kötü olmuş ayy daha kumrala kaçanı çok güzel olur ama
Eki Görüntüle 230120
bu kıza uzun dalgalı kestane-kızıl auburn denen renk çok iyi gider
rihannadan özenip herkes kestiriyor saçını bu ne ben de hiç beğenmedim modeli hiç feminen değil kısa saçlarda çok feminen duran saç modelleri de var bari öyle kestireseymiş
aa yapmış bile ama ben bu kadar kırmızı bi kızıl dememiştim bu çok kötü olmuş ayy daha kumrala kaçanı çok güzel olur ama
Eki Görüntüle 230120
iyi bir oyuncu olmasa da kızın mesleği bu sonuçta..gerekirse kafasınındaki saçın tamamını kazıtır gerekirse kafasındaki saçın bir tarafını kazıtır diğer tarfını bırakır.''Benim saçlar ondan güzel'' derken?