Kolay gelsin çok güzel ilerlemişsin maşallah. Darısı bizim başımızaNasıl da boş bırakmışım buraları. Geçen zamanda matematik konularım ve bir de soru bankam bitti. Tarihi yarıladım. Coprafya bir kez bitti ama sınavdan önce hızlı bir şekilde bir kitap bitirerek tekrar etmek hedefim. Dün tarihten Dağılma Dönemi tekrarına başladım yarıladım bugun bitireceğim inşallah daha sonrada testini çözeceğim
Teşekkür ederim aminn inşallahKolay gelsin çok güzel ilerlemişsin maşallah. Darısı bizim başımıza
2020 benim. şu an hamileyim bebekle birlikte çok zor oluyor diyorlar. o yüzden şimdiden başladım. konularım bitsin yeter. bebek uyudukça soru çözerim artıkTeşekkür ederim aminn inşallahAslında iki derse hiç bakamadım ama elimden ne gelirse okulla birlikte anca bu kadar oldu. Bu sene mi gireceksiniz :)
Gerçekten hazırlanmak için 1 yıl yeterli değil en güzelini yapmışsınız allah bebeğiniz için atanmanızı nasip etsin :)2020 benim. şu an hamileyim bebekle birlikte çok zor oluyor diyorlar. o yüzden şimdiden başladım. konularım bitsin yeter. bebek uyudukça soru çözerim artık
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinGerçekten hazırlanmak için 1 yıl yeterli değil en güzelini yapmışsınız allah bebeğiniz için atanmanızı nasip etsin :)
Teşekkür ederim fena değildi ama sürem de yetmedi bilemiyorum nasıl bir sonuç gelecek :) Sana bu süreçte başarılar buralarda olacağım :) Konuna gelip tavsiyelerimi yazacağım :)Umarım sınavın iyi geçmiştirSınav sonrası süreç için bol şanslar.
Umarım istediğin yere atanırsınTeşekkür ederim fena değildi ama sürem de yetmedi bilemiyorum nasıl bir sonuç gelecek :) Sana bu süreçte başarılar buralarda olacağım :) Konuna gelip tavsiyelerimi yazacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?