• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀ ✿ Vampirin Kpss Günlüğü ✿ ❀

6. Soru
Orta kusak soruSuyla baslayalim
Dunya da Iki tane orta kusak var
Biri kuzey yarim kurede digeri guneyde
Ikisindede
Bati ruzgarlari
Akdeniz iklimi
Yil icinde 4 mevsim
Ve cephe yagislari var
Bu kesin yani silidede guney afrika cumhuriyetindede turkiyedede ayni
Bunu yani orta kusagi en lem belirlemis

Ama 2 ve 3 saat diliminin kusakla ilgisi yok boylamla ilgisi var
Enlem boylam bilgin nasil?

Anladım evet henüz tam bilemiyorum hani oldukça soru çözmeye çalışıyorum ki ne kadar çok soru o kadar oturur diye

Soru da teknik sormus
Kyk da olmasi
O halde aradigin cevap kuzeyden guneye ya da guneyden kuzeye farklilik gosteren bir durumu anlatacak
Cunku kyk daki ulkelerde guneyden kuzeye sicaklik azalir
Guneyden kuzeye gecen paralel daireside kisalir
Fethiye guneyde dhaa sicak

Mardin guneyde gecen paralel daha uzun

Eklentiler

• image.png
    image.png
    646 KB · Görüntüleme: 254
Evet bu sene okulumun beni tahmin etmediğim kadar yorması nedeniylepaylaşım yapacak düzende çalışmadım hayırlısı ne deyim mezun olmama daha zaman var diğer sınav döneminde dershaneye giderek hazırlanacağım inşallah o zaman iiçin saklıyorum bu sayfamı.

Ve ben geldim karar değişikliği ile evde çalışma kararı aldım ve yarın başlıyorum. Coğrafya ile başlayacağım ve umarım bitireceğim yaz döneminde :) Konuları bitirdikçe ilk sayfadan üzerini çizerim :)

Dün akşam Coğrafya ile başladım zaten öncelikli hedefim bu yaz coğrafyayı bitirmek geometriye de başlayacağım ikisi aradan çıksa rahatlarım. Matematik konum ve mesimleri çalıştım henüz ünite bitmedi elimde olan soruları çözdüm ama azdı bende bugün 1 soru bankası 1 çek-kopart test siparişi verdim ancak bayram sonrası elimde olacaklar. Ben bugün yine kaldığım yerden devam edeceğim çalışmaya :)

İlk konum bitti çok şükür ilk sayfadan biten konumun yanına hemen emojisini ekledim bile :) Yola devam :)

Dün akşam bayram gezmelerinden gelince Yer şekillerinden 3 video izleyerek çalıştım 3 video kaldı bugün bitiririm inşallah. Yemekli misafir var akşama anca giderler akşama çalışırım bitirip testlere geçmek istiyorum. Ama elimde yeterli test yok o yüzden kargomu dört gözle bekliyorum.

8. coğrafya videomu izledim 2 video kaldı malesef. Yarın akşamdan önce izleyemem yarın evde olmyacağım.
14 soru çözdüm işlediğim yerden o kadar sorum vardı 11 doğru 3 yanlış çıkardım.

10. video ile 2. coğrafya ünitem bitti yarın soru çözümü yapacağım ve bu 2 ünitenin tekrarını yapacağım :)

Yer şekilleri konu tekrarı :super:
Yer şekilleri 55 soru 49 doğru 6 yanlış
Sözcükte anlam 53 soru 49 doğru 4 yanlış
108 soru ile günü kapattım zamanla artışlara inşallah ..

Bugünün planı :
  • Benim hocam soru bankası Coğrafi Konum soruları bitirilecek
  • Yediiklim çek kopart coğrafi konum soruları bitirilecek
  • Güvenden Türkçe Sözcükte Anlam 5 test çözülecek
  • Coğrafya dan 11-12. videolar izlenecek.

Bugünün planı :
  • Benim hocam soru bankası Coğrafi Konum soruları bitirilecek :super:
  • Yediiklim çek kopart coğrafi konum soruları bitirilecek:super:
  • Güvenden Türkçe Sözcükte Anlam 5 test çözülecek:super:
  • Coğrafya dan 11-12. videolar izlenecek.

Evett geriye kaldı 2 video izlemek :)

Soru çözümlerimin sonucu :

• Coğrafya: Matematik Konum 99 soru çözüldü 79 doğru 16 yanlış 4 boş
  • Türkçe: Sözcükte Anlam 59 soru çözüldü 51 doğru 7 yanlış 1 boş

3 Temmuz Planım

• Matematik Konum ve Yer Şekllieri üzerine çözülen sorularda yanlış ve boşlar neler ise onlar bir deftere yazılacak doğruları öğrenilecek
  • Yer şekilleri konusundan 1 test kaldı o çözülecek
  • En az 2 video izlenecek

Back