• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vampir dişi:)

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
702
229
323
merhaba benim üstte iki adet sağlı ve sollu olmak üzere vampir:) tarzı dişim var( başka türlü tarif edemezdim:) ben bunlardan nasıl kurtulabilirim randevu aldım göztepe ağız ve diş hastalıkları hastanesinden orada yaptırabilirmiyim yaptırabilirsem ücretlimi olur? bu arada dişler üstten doğru çıkıyor
şimdiden tşkler

meraba cnm . Aynısı benlmde basıma geldi dedigin gbi vampir diş gbi =] sen dktora gıttın ı bı çözüm bulabildin mi bende yakınım gztepeye eger bı faydası olduysa bnde gidiym. bana dişin alınması grktgnı syldlr baska yrlerede gttm bnı nısantasındkı hstnye yonlendırdıler bska yrde bay ypmylrmş cevabnı bklyorm

merhaba benim üstte iki adet sağlı ve sollu olmak üzere vampir:) tarzı dişim var( başka türlü tarif edemezdim:) ben bunlardan nasıl kurtulabilirim randevu aldım göztepe ağız ve diş hastalıkları hastanesinden orada yaptırabilirmiyim yaptırabilirsem ücretlimi olur? bu arada dişler üstten doğru çıkıyor
şimdiden tşkler

keşke benide öylle olsa çok tatlı duruyo kiminde

aslında en kötü ihtimal ben onları çektirmek istedim ama dr çekemeyeceğini söyledi ortodontist e gitmemi tavsiye etti diş teli olayı için fiyat olarak diş teli olayı beni aşıyor maalesef..

Back