vallahi biri elimde kalacak artık!!!!

ben insanlar kötü niyetlidir demedim ki zaten.elbette ki iyi niyetle yaklaşıyorlar ama biraz da düşünceli olsunlar.devir değişti bin türlü hastalık var artık...küçücük bebek yahuuuuuuuu

. Aynen. tanıdıklarımın bebeklerinin ellerini okşarım başını birde... asla öpmem ...ama tepki biraz aşırı. onda haklısın.
sokakta ,tanımadığım birinin,bebeğine ise asla dokunmam..
. sadece maşallah derim

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sağa sola ellenip sonra yanağına dokunulmasından hoşlanmıyorum..
bunuda belirtiyorum ama nazikçeç
dün kontür almak için şhopa girdim kadının biri bebek arabasında görünce aman da aman pek tatlı oy oy yapıp yanaklarına attı elini.makas alıyor.bizim kızda maişallah pek gülüyor..
dedim bizler nerelere doknuyoruz onların cildi çok hassas ellemeseniz..
kadın aa evet kusura bakmayın dedi.
siz kusura bakmayın dedim kapandı konu..
bağışıklık sistemi gelişmesi için çok erken benim kzımın daha 4 aylık..

ozaman çocuğunu al bi cam fanus içine koy
kimse dokunmasın sevmesın,bu ne tepki senden başka çocugu olan yok mu
evet ortalık mikrop kaynıyo dikkatli olmak gerek ama insanlar senin çocugunu sempatik bulmuş,kalbinde güzel
duygular uyanmış sevmiş ne var bunda..üstelik herkes aidis mikrobu mu taşıyor anlamadım gitti...
asıl sen kendini ne sanıyorsun arkadaşımlmaz:

Son düzenleme:
çok abartılı geldi,çoğu kişide benimle hemfikirdir..lmaz: lmaz:benim bi bebikim olsa tüm dünyaya sevdircinnnnnnnn:lepi:kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden delikafadulden

haklısınız ama bu kadar sinirlenip kendi kendinizi yemenizi gerektirecek bir durum değil.. dokunmak isteyene alerjisi var lütfen dokunmayın vs dersiniz olur biter

Arkadaşlar
''Çocuklarınızın bağışıklık sisteminin gelişmesi için hergün düzenli olarak birilerine sevdirin ellettirin hatta sokakta önünüze gelene dokundurun'' mu demek istediğimizi anladınız yoksa?

Ben de çocuk büyüttüm bende yolda tanımadığım insanların gelip öpmesine ellemesine tabii ki müsade etmedim o ayrı, ama eve gelen misafirime de ''dokunma elleme sakın'' demedim yani..

Eve gelen misafirinize arkadaşlarınıza ablanıza halanıza ''elleme dokunma'' mı diyorsunuz siz.?

Öyleyse kusurabakmayın da abartmışsınız yanii..Alır kucağına aman da aman der bırakır ne var bunda..

Haa üstü başı eli yüzü kirli birisi de evime geldyse kibarca banyoya buyur eder, sonra isterse fazla okşamadan sevmesine izin veririm..

Haaa öpme olayı başka bak..Onu hep söylüyorum.Arkadaşıma da demiştim yeri gelince ''ay öpme sakın kızarıyor yanakları ''vs. şeklinde..

Ama burda arkadaşta ben biraz fazla tepki gördüm..

ınsanlarla bir süre görüşmemesi lazım o halde..Çocuk biraz daha büyüyene kadar..

Öncelikle Allah bağışlasın canım bebişini biraz abartıyosun bence..
Benimde 19 aylık bi kızım var ama senin kadar sakınmıyorum.Çocuğun bi yerdede mikropla tanışması lazımki bağışıklık kazansın,vücudu alışsın.
Tabiki tamamen saldım çayıra mevlam kayıra demiyorum ama o kadarda bence üstüne düşme sakınan göze çöp batar derler.

ozaman çocuğunu al bi cam fanus içine koy
kimse dokunmasın sevmesın
asıl sen kendini ne sanıyorsun arkadaşımlmaz:

Siz niye üstünüze alındınız anlamış değilim.
Lütfen karşılıklı tartışmaya mahal verecek şekilde konuşmayalım.

manyak mıdır nedir bu insanlar?kimbilir nerelerine neye dokunup elliyorlar.hasta mıdır nedir bilemem ki...uufff tanımıyorum ki....

size hak veriyorum endişenizi.... düşüncenizi.....

ama biraz abartı değilmi bu laflar.....

dövseydin bari oldu olacak

çok abartmışsın canım ya kimse kötülüğünnden değilki çocuk bu sevilir illaki tabiki anne olarak koruma içgüdüsyle hareket ediyorrsun ama fazlası zarar unutmaki sakınan göze çöp batar

Tepkiniz biraz fazla hatta ağır..
Sevmek istemişler sadece
Böyle ayılıp bayılmanın anlamı yok..
Bizde yeğenimi neredeyse cam bir fanusun içine saklıyıp öyle büyüttük
Ama çocuk hep hastaydı hep hasta
Sonradan anladıkki abartmanın alemi yokmuş..

o kadar çok oluyor ki artık bıktım.fanusta felan da gezdirecek değilim kızımı.ben derdimi anlatayım dedim pişman oldum hepinize çok teşekkür ederim.

tamam temizlik, hijyen, annelik ama bu tepki ve lafları çok ağır buldum, sadece çocuğunuzu sevmek istemiş insanlar, uyarırsınız olur biter :umursamaz:

o kadar çok oluyor ki artık bıktım.fanusta felan da gezdirecek değilim kızımı.ben derdimi anlatayım dedim pişman oldum hepinize çok teşekkür ederim.

Ah arkadaşım ah..

Sadece senin sinirlerini fazla yıpratmaman için, abartma olacak o kadar demeye getirdik..

Neden herzaman ''haklısın sen, devam et'' gibi destek bulan lafları duyamayınca, pişman ettiniz vs gibi laflar kullanır bu topic sahipleri anlamam..

Sen çocuğunu eve kapasan bize ne, milletin kucağına atsan bize ne değil mi?

Biraz yardımcı olmak, abartma kendini yıpratma, bir şekilde büyüyorlar işte..asıl verilen mesaj bu ama..

Anlamıyorum sizin gibi topic sahiplerini..Duymak istediklerini söyleyenlere özel teşekkür, duymak istemediklerini söyleyenlere ''pişman ettiniz'' ...

Neyse seni pişman ettik ama kusurabakma, ben yine de biraz rahat ol, abartma diycem affına sığınarak..

aykızım sadece tepkinin abartılı olduğunu söyledi arkadaşlar alınma lütfen.Sinirlenerek kendine zarar veriyosun sadece.alışmaya çalış bence bu duruma insanların senin kızını sevmek istemeleri kızdırmasın,tam tersi hoşuna gitmeli benim şahsen hoşuma gidiyo zemuszemus :ecrin_bebek:

dövseydin bari oldu olacak

yoo sadece içimden geçenleri söyledim açık açık
estagfurullah dövmek ne demek..rica ederim..
birinin çocugunu severken o kişi bna gelse dokunma çocuğuma mikrop
kaptırırsın dese asla bir daha o çocuğun yanına yaklaşmam
hele salak,manyak,kendini ne sanıyor tarzında konuşmalarla
çocuğu seven kişileri zaten dövmekten beter etmişsin
hele de çocuğu olmayan birine söylenirse ne kadar kırılabilir
neyse sz yine de bildiğiniz gibi yapın tabiki...galiba ben çok saf kalpli düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…