- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
Haklısınız ama bunu uç noktalara taşımayın..
Şimdi kimsenin dokunmasını bile istemiyorsunuz ve bunu bir şekilde engelliyorsunuz ama biraz daha büyüyünce ne yapacaksınız?
Bak ne anlatıcam, eşim senin kızın yaşındayken, kayınvalidem ne yapıyormuş biliyor musun?(kayınvalidem 19 yaşında anne olmuş)
Aynen senin gibi kimseyi asla dokundurmuyor ve sokağa çıkaracağı zaman kapı önüne falan, kocaman çamaşır yıkanan leğenler var ya ona otutturup, ordan diğer çocukları izlemesini sağlarmış..
Yani sokağa leğenin içinde çıkarıyor çocuğu..Mikrop kapmasın diye..Ayağını bile değdirmiyor yere, düşün, aşmış artık..
Ama gel gör ki eşim hep hasta hep hasta..Doktor demiş nasıl bakıyorsun sen bu çocuğa, böle böle..
Kızmış doktor, kızım sen kafayı mı yedin, bu kadar da mikroptan korumak olur mu? Çocuğun bağışıklık sistemi nasıl gelişecek? vs. vs. diye uyarmış da kayınvalidem biraz normale dönmüş.
Yani sen de nerdeyse benim kayınvalidem gibi fanusa sokucan çocuğu..
Azı karar çoğu zarar herşeyin..
Tabii ki hijyene dikkat et, uluorta öpmeyi engelle ama dokunma elleme gibi uç noktalara gitme bence.
sinirimi öfkemi nasıl anlatsam bilemiyorum.insanlar ne sanıyor ki kendini.bir yaşında çok tatlı bir kızım var maşallah.mıknatıs gibi insanların bakışlarını çekiyor.ama sadece onla kalsa keşke.herkes dokunmaya çalışıyor hemen yaaaaaa........
bir anda dokunuyorla yüzüne eline...ayy kuduruyorum...yasakkelimebirkaç kişiyi engelledim uyardım ellemeyin lütfen diye:mymeka:.millet benle kavga ediyor kendi çocuğumu elletmiyorum diye...manyak mıdır nedir bu insanlar?kimbilir nerelerine neye dokunup elliyorlar.hasta mıdır nedir bilemem ki...uufff tanımıyorum ki....tamam bende çok temiz titiz biri değilim ama zaten yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava herşey bozuldu artık.bi de emekliyor.aldığı mikrop yeter yavruma.
napıcam valla bilemiyorum.sokağa çıkmak istemiyorum ...ama mecburum..insanlar ne sanıyor kendini bilmiyorum...istemiyorum işte istemiyoruuuuuummmmmmmmmm.....klava: klava:
kızlar haklısınız biraz abarttım ama napiiim
insanlar ne sanıyor kendini derken sanki kendi çocuklarıymış cüretiyle yaklaşıyorlar.
bir de bakıyorum üstü başı kendi çok temiz tertipli olmayan insanlar yaklaşıyor.o zaman resmen titriyorum.
tepki biraz aşırı olmuş. onlarda kötülük amacıyla yapmıyorlardır...manyakmı nedir bunlar falan.demişsiniz ...manyak değillerde belki düşünemiyorlar.
kibarca uyarırsınız yeter. dokunmayın lütfen diye. ama sert tepkiler verirseniz etrafınızdaki insanları kırarsınız..
canım seni çok iyi anlıyorum..
anne değilim ama benim de çocuğum olsa ben de kimsenin ellemesini istemem..
sevenler uzaktan sevsin, sokaktaki insanın elinde milyon tane mikrop oluyor..
mikropla da tanışacak, bağışıklığı güçlenecek ama evde-sokakta zaten yeteri kadar mikropla tanışıyordur.
tanımadığım insanların bebeğime dokunmasını ben de istemem.
bu yüzden çok kanımın kaynadığı bebekleri uzaktan severim.
bana yapılmasını istemediğim şeyi, başkasına yapmam asla..
dışarı çıktığın zaman, sevmek isteyenler olursa "hasta,ateşli,çok hassas vs.." gibi şeyler söyleyebilirsin.
canım seni çok iyi anlıyorum..
anne değilim ama benim de çocuğum olsa ben de kimsenin ellemesini istemem..
sevenler uzaktan sevsin, sokaktaki insanın elinde milyon tane mikrop oluyor..
mikropla da tanışacak, bağışıklığı güçlenecek ama evde-sokakta zaten yeteri kadar mikropla tanışıyordur.
tanımadığım insanların bebeğime dokunmasını ben de istemem.
bu yüzden çok kanımın kaynadığı bebekleri uzaktan severim.
bana yapılmasını istemediğim şeyi, başkasına yapmam asla..
dışarı çıktığın zaman, sevmek isteyenler olursa "hasta,ateşli,çok hassas vs.." gibi şeyler söyleyebilirsin.
hiçbir bebeği öpmedim şimdiye kadar öpmemde. o konuda deniz güneşe katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?