Valla bütün belirtiler yalan artık inanmıyorum

Yine hüsran yine adet. Belirtiler olup yine adet oldum kendimi üzmekten başka birseye yaramıyor. Gebe olunca yazcam sadece. Kimsede inanmasın teşekkürler
Ne kadar süredir istiyorsunuz doktora gittiniz mi herhangi bir sıkıntı varmı eşinde yada sende

6 ay olucak evleneli 6 aydır istiyoruz bu adetimden sonra gidicem insallah yoksa durumlar vahim
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 1sebeye kadar yolu var ben iki buçuk senelik evliyim 6 aydır Tedavi görüyorum sizde gidin adrtiniz 3. Günü gidin hormon testi vs yaptırın esinizde test versin eğer bir sıkıntı yoksa 1seneye kadar deneyin derim

Ben 25 eşim 23 yaşında şimdi daha gençsiniz falan derler ama bebek isteyen insana çok zor geliyor zaman kavramı beklemek falan. Teşekkürler tavsiyeniz için dinleyeceğim

Ben 25 eşim 23 yaşında şimdi daha gençsiniz falan derler ama bebek isteyen insana çok zor geliyor zaman kavramı beklemek falan. Teşekkürler tavsiyeniz için dinleyeceğim
Bizimde yaşımız genç hatta ben sizden küçüğüm bile ama İnanlı o hastaneye gidip gelmek oradaki hamileleri görmek daha zor eğer bir sıkıntı yok ise clife macun la çok kişi hamile kalmış hastaneden sonra tedaviye baslamazsa doktor araştırıp deneyebilirsin macunun içeriği çok zengin

Bir miktar umut yüklendi sağolun. Doktora gözüktükten sonra sıkıntı yoksa eğer deneyeceğim

Bir miktar umut yüklendi sağolun. Doktora gözüktükten sonra sıkıntı yoksa eğer deneyeceğim
Zaten biz anne olmak isteyenler her adette yıkılıp adet bitiminde yine umutlanıyoruz biz ne yaparsak yapalım o miniginde bı doğum saati dünyaya gelme zamanı var bu yüzden sadece dua etmeliyiz hz.meryeme spermsiz evlat nasip eden Rabbim bizlere neden vermesin ki merak etme bu kadar gözyaşının bu kadar cabalamanın karşılığını elbet alacağız elbet rabbim bizide mükafatlandiracak umudunu yitirme

Çoook güzel bir mesaj yüreği güzel kardeşim Allah razı olsun insallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelmek dileğiyle.

6 ay olucak evleneli 6 aydır istiyoruz bu adetimden sonra gidicem insallah yoksa durumlar vahim
1 yıl 4 ay benden canım. Belirti arama ben bu ay test bile yapmadım çatlatma iğnesi vurulmama rağmen. adet geçerse bakarsın

Bende ayni senin gibiydim 3yillik evliyim yasim 29. Esim bebek istemiyordu korunuyorduk ama buay hamile kaldim hep kendi kendime psikolojik belirtiler yuklerdim adet olnca cok snrlenirdim tek sen degilsin herkes yasiyo bunlari merak etme zamani gelince o minikte gelicek

İnsallah kardeşim benim sabırsızlıkla bekliyorum

Yine hüsran yine adet. Belirtiler olup yine adet oldum kendimi üzmekten başka birseye yaramıyor. Gebe olunca yazcam sadece. Kimsede inanmasın teşekkürler
Emin ol bu şekilde düşünüp bıraktığın an bı bakmışsın gebe kalacaksın..iki gebeligim de aynı şekilde oldu ilki bir yıl geçti aradan tamam olmuyor dedim bıraktım..ikinci içinde 6 ay denedik olmayınca vazgeçtim ne zaman oluyorsa olsun dedim 2 ay sonrasında gebe kaldım..rabbim hayırlısını ve sagliklisini versin cnm

Teşekkür ederim tavsiyen için. Önce doktora görüneyim sonra tavsiyeleri bir bir deneyeceğim

İnsallah bende öyle olurum

4 ay elimde gebelik ovulasyon testleri ile gezdim sonrasında olmayınca aman napayım diyip bıraktım ki 6. Ayımda hamile kalmışım ve hiç tahmin etmezken her ay gebelik belirtisi yaşadığım halde bu ay hiç yaşamayıp adetimi beklerken öğrendim aklından çıkarma düşüncesi değil ama fazla üstüne düşmeyince oluyor gerçekten ben böyle yazanlara deli olurdum olacak olduktan sonra ilk aydan kalanda oluyor diye ama gerçekten akışına bırakmak çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…