valizinizi kac gun onceden hazirlarsiniz?

Son 1 saat önceden
Bu yüzden yanıma alacaklarımın yarısını unuturum
Ama napiyim sevmiyorum valiz hazırlamayı

bir hafta onceden hazırlarım eger uzun bır yolculuksa..eger bıkac gunlukse o gun hazırlarım hemen

Yolculuk gunu. Nereye gidecegimin, ne kadar mesafede kac gun kalacagimin onemi yok. Son dakikada hazirlanir o valiz.

Bir gün önceden hazırlamaya başlarım .
Yavaş yavaş da zaten gidiş saatine kadar hatırladıklarımı koyarım .
Hoş yine de unuttuğum bir şey çıkar mutlaka .

son saniye hazırlarım =)
4 yıldır değişmeyen geleneğim...
Öncesinde kafamda tasarlarım şunu şunu götüreyim diye,otobüs saatinden iki üç saat kadar önce de hazırlarım bavulumu.
ister bir haftalığına gideyim ister üç aylığına,hiç değişmez ^^

1ay onceden neler goturcegimi kafamda tasarlarim ve almaya baslarim isteklerim bitmez cunku yola cikmadan 1gun onceside valizimi hazirlarim ama yine de eksikler bitmiyor

2-3 gün öncesinden valizimi hazirlamaya baslarim yavas yavas,
son geceye kadar bitmemis olur o valiz,valizi tika basa doldururum bide kapanmaz mi o valiz
bide kilo hakkim gececek diye stresse girdiysem tamamdir iste seyahat cilem baslamistir.

Püf noktasi: Valiz kapanmayinca üzerine cikarim veya otururum o sekilde kapatirim artik :))

Son düzenleme:
genelde bir sırt çantasıyla yolculuk ederim.. ve genelde yolculuğa çıkmadan 5dk içinde alelacele koyarım otobusede genelde şöfeeeer koltuğa oturup garajdan tam çıkarkene ben koştur koştur yetişirim napıyım huyum buuuu daha öncesine hazırlanamıyorummm

ancak düğünse yada kardeşime erzak vs götüreceksem ozaman mecburen ofluya puflaya gideceğim günün akşamına hazırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…