valizinizi kac gun onceden hazirlarsiniz?

Son 1 saat önceden :1:
Bu yüzden yanıma alacaklarımın yarısını unuturum :1:
Ama napiyim sevmiyorum valiz hazırlamayı :52:

bir hafta onceden hazırlarım eger uzun bır yolculuksa..eger bıkac gunlukse o gun hazırlarım hemen

Yolculuk gunu. Nereye gidecegimin, ne kadar mesafede kac gun kalacagimin onemi yok. Son dakikada hazirlanir o valiz. :27:

Bir gün önceden hazırlamaya başlarım .
Yavaş yavaş da zaten gidiş saatine kadar hatırladıklarımı koyarım .
Hoş yine de unuttuğum bir şey çıkar mutlaka . :9:

son saniye hazırlarım =)
4 yıldır değişmeyen geleneğim...
Öncesinde kafamda tasarlarım şunu şunu götüreyim diye,otobüs saatinden iki üç saat kadar önce de hazırlarım bavulumu.
ister bir haftalığına gideyim ister üç aylığına,hiç değişmez ^^

1ay onceden neler goturcegimi kafamda tasarlarim ve almaya baslarim isteklerim bitmez cunku yola cikmadan 1gun onceside valizimi hazirlarim ama yine de eksikler bitmiyor

2-3 gün öncesinden valizimi hazirlamaya baslarim yavas yavas,
son geceye kadar bitmemis olur o valiz,valizi tika basa doldururum bide kapanmaz mi o valiz
bide kilo hakkim gececek diye stresse girdiysem tamamdir iste seyahat cilem baslamistir.

Püf noktasi: Valiz kapanmayinca üzerine cikarim veya otururum o sekilde kapatirim artik :))

Son düzenleme:
genelde bir sırt çantasıyla yolculuk ederim.. ve genelde yolculuğa çıkmadan 5dk içinde alelacele koyarım :52: otobusede genelde şöfeeeer koltuğa oturup garajdan tam çıkarkene ben koştur koştur yetişirim :52::52: napıyım huyum buuuu daha öncesine hazırlanamıyorummm :24::24:

ancak düğünse yada kardeşime erzak vs götüreceksem ozaman mecburen ofluya puflaya gideceğim günün akşamına hazırlıyorum
:9:

Back