- Konu Sahibi kindergarden61
-
yolculuga cıkıcagım gun hazırlarım ..
ben birgün önceden hazırlarım.. yolculuklarım hep sabah( 4-5-6- )çok erken saatlere denk geliyor..
birşeyleri unuturum korkusuyla hareket etmeye çalışıyorsun sanırım. gözüne sürekli ilişecek bi yerde not defterine yanına alacaklarını,-asla unutmamalıyım- dediklerini yaz.. çantanı son düzenlemende listeni gözden geçirirsin.. ben öyle yapıyorum.. özelliklede çocuk olunca alınacak çok şey oluyor ve tek bir şey unutulsa ; aksilik olacak ya ona ihtiyaç oluyor.. iyi yolculuklar şimdiden sana
peki son gunde telas olmuyormu ya da unuttugun birseyler?
gitmeden 1 gün önceki akşam yumurta kapıya gelir ben öyle hazırlarım
Ama siz yurtdışındaymışsınız ülkemize gelmeniz daha ayrı bir heyecan olur sizin için..Her yer yanıyor sıcaktan bilginiz olsun
Bir hafta önceden liste hazırlar 5 gün boyunca aklıma geldikçe eksikleri yazar seyahatten bir gün öncede listedekileri valize yerleştiririm. Ancak bunalıp 3 gün kaçayım ben demişsem... 2 takım iç çamaşırı degiştirmek için iki kıyafet birde gecelik koyar sonra terminale gidip kardeş misal güneye; ilk otobüse bir yer derim. Nereye gittigini bile sormadan harikadır. Öneririm.)
ya hakikaten oyleymis yaniyormus oralalr :) ozaman aslinda cok fazla alcagim bisey yok yanima cunku burda yazlik cok biseyim yok hepsi orada bu arada suan ayagimda kalin corap, uzerimde yun hirka var soguk burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?