valizinizi kac gun onceden hazirlarsiniz?

kindergarden61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
97
0
46
Belçika
merhaba kizlar tatile ve ya cok cok istediginiz bir yere gitmeden kac gun once valizinizi hazirlamaya basliyorsunuz? bu konu nerden mi aklima geldi? ben yurt disinda yasiyorum ve 4 hafta sonra ailemin yanina turkiyeye gidicem simdiden valizimi odamin bir kosesine koyup aldigim hediyeleri kiyafetlerimi koymak istiyoruml esime soyleyince guluyo acaba gariplik ben de mi??? siz de de oluyormu boyle bisey? :):nazar:

ben birgün önceden hazırlarım.. yolculuklarım hep sabah( 4-5-6- )çok erken saatlere denk geliyor..
birşeyleri unuturum korkusuyla hareket etmeye çalışıyorsun sanırım. gözüne sürekli ilişecek bi yerde not defterine yanına alacaklarını,-asla unutmamalıyım- dediklerini yaz.. çantanı son düzenlemende listeni gözden geçirirsin.. ben öyle yapıyorum.. özelliklede çocuk olunca alınacak çok şey oluyor ve tek bir şey unutulsa ; aksilik olacak ya ona ihtiyaç oluyor.. iyi yolculuklar şimdiden sana:34:

gitmeden 1 gün önceki akşam yumurta kapıya gelir ben öyle hazırlarım :1:
Ama siz yurtdışındaymışsınız ülkemize gelmeniz daha ayrı bir heyecan olur sizin için..Her yer yanıyor sıcaktan bilginiz olsun :71:

ben birgün önceden hazırlarım.. yolculuklarım hep sabah( 4-5-6- )çok erken saatlere denk geliyor..
birşeyleri unuturum korkusuyla hareket etmeye çalışıyorsun sanırım. gözüne sürekli ilişecek bi yerde not defterine yanına alacaklarını,-asla unutmamalıyım- dediklerini yaz.. çantanı son düzenlemende listeni gözden geçirirsin.. ben öyle yapıyorum.. özelliklede çocuk olunca alınacak çok şey oluyor ve tek bir şey unutulsa ; aksilik olacak ya ona ihtiyaç oluyor.. iyi yolculuklar şimdiden sana:34:

tesekkur ederim :) evetcok iyi bir fikir :nazar:

gitmeden 1 gün önceki akşam yumurta kapıya gelir ben öyle hazırlarım :1:
Ama siz yurtdışındaymışsınız ülkemize gelmeniz daha ayrı bir heyecan olur sizin için..Her yer yanıyor sıcaktan bilginiz olsun :71:

ya hakikaten oyleymis yaniyormus oralalr :) ozaman aslinda cok fazla alcagim bisey yok yanima cunku burda yazlik cok biseyim yok hepsi orada bu arada suan ayagimda kalin corap, uzerimde yun hirka var soguk burasi:nazar:

1 hafta önceden hazırlamaya başlarım ve mutlaka liste yaparım (çümkü herzaman bişeyler unuturum) yanıma alıcam şeyleri yazarım.o listeye göre yavaş yavaş doldururum valizimi.senin yaptığın bence hiçte garip değil hem insan yolculuğa çıkacağı günü beklemenin keyfini çıkarıyor.

1 hafta önceden hazirlamaya baslarim.alisveris,hediyeler hepsini 1 hafta icinde yaparim yerlestiririm valize.son bir gün kalada son kontrollerimi yaparim.

Bir hafta önceden liste hazırlar 5 gün boyunca aklıma geldikçe eksikleri yazar seyahatten bir gün öncede listedekileri valize yerleştiririm. Ancak bunalıp 3 gün kaçayım ben demişsem... 2 takım iç çamaşırı degiştirmek için iki kıyafet birde gecelik koyar sonra terminale gidip kardeş misal güneye; ilk otobüse bir yer derim. Nereye gittigini bile sormadan harikadır. Öneririm.)

Bir hafta önceden liste hazırlar 5 gün boyunca aklıma geldikçe eksikleri yazar seyahatten bir gün öncede listedekileri valize yerleştiririm. Ancak bunalıp 3 gün kaçayım ben demişsem... 2 takım iç çamaşırı degiştirmek için iki kıyafet birde gecelik koyar sonra terminale gidip kardeş misal güneye; ilk otobüse bir yer derim. Nereye gittigini bile sormadan harikadır. Öneririm.)

super bir fikir ilk firsatta deniycem :) :nazar:

Eğer yolculuğumuz sabah erken saatlerdeyse 1 gece evvel hazırlarım.Yok gün içerisinde yolculuk yapacaksam yola çıkmadan 1 kaç saat evvel hazırlarım ...

Çok üşengecim bu konularda.
Akşam yola çıkacaksam sabah hazırlarım.
Sonra da tüm gün koştururum bunu unuttum şunu unuttum diye. :97:

ya hakikaten oyleymis yaniyormus oralalr :) ozaman aslinda cok fazla alcagim bisey yok yanima cunku burda yazlik cok biseyim yok hepsi orada bu arada suan ayagimda kalin corap, uzerimde yun hirka var soguk burasi:nazar:

ayy ne güzeel
valla ben sıcaktan fazla hazetmeyen biriyim,o yüzden üşümeyi özledim diyebilirim :)

Genelde ablamla seyahat ettiğimden onunla beraber hazırlıyorum valizimi. 5 gün sonra tatile çıkıyorum ve sanırım bu sefer bir ilki başarıp bu akşamdan hazırlamaya başlayacağız ki tatilde onu şunu unuttuk diye birbirimizi yemeyelim :21::21::21:

Back