Ya bu arada yanıma maç tane ayakkabı alayım sandelet dolgu topuk spor ayakkabı babbet ?
Spor ayakkabı giderken giycem siyah dolgu topuk alsam yanıma geriye kalanlardan yanıma alim mim?
Ayakkabıları kıyafetlerinize göre alın, şort altına parmak arası terlik yeterli, elbiseler altına da bir dolgu topuk, bir tane de sandalet alsanız tamamdır, babete gerek yok, elbiseler uygun bir dolgu topuk, şortların altına bir terlik, bir sandalet yeterde artar bile.
Epilasyon aletide alın :) tabi lazer falan yaptırmamışsanız. Benim adet günüm yakındı o yüzdn biraz çıktı çok rahatsız olmuştum. Ağda götürdüm ama çok sıcak olduğu için yapamadım :)
Şampuan, duş jeli, ani oluşabilecek ağrı veya enfeksiyonlara karşı ilaçlarınızı, benim takıntımdır tırnak makası da alırım hep yanıma, kıyafetlerinizi mutlaka kombin olarak hazırlayın, gündüzleri çoğunlukla bir şort bir askılı penye, parmak arası terlik yetiyor.
Havluyu çift koyun, ütüye gerek olmayabilir otelde kalacağınız için.
Regl döneminiz yakınsa her ihtimale karşı birkaçta ped koyun, bazen geceyarısı baskını gibi gelebiliyor meret.
Birde mutlaka güneş yanıkları için krem alın bulunsun, ben valize iğne iplik bile atıyordum, sökülme gibi aksilikler hep beni bulur çünkü
ütüyü sanırım alıcam çünkü kıyafetlerim kırışmaya yatkın ya zaten çok ufak bişey :) yotumunuz için teşekkürler benim hastalığım çok ters bi zamana gelecek yüzden yanıma alıcam güneş yanıkları için krem tavsiyeniz var mı bide ?
Epilasyon aletide alın :) tabi lazer falan yaptırmamışsanız. Benim adet günüm yakındı o yüzdn biraz çıktı çok rahatsız olmuştum. Ağda götürdüm ama çok sıcak olduğu için yapamadım :)
Bayramdan sonra balayına çıkacağız ve ben kendimce liste yaptım sizde ekleme yapın olur mu :)
7 gün kalacağız otelde yer antalya :)
güneş kremleri. makyaj malzemeleri
2 Mayo. parfüm
1pareo saç düzleştirici
1Terlik sandalet
2Şort
2Elbise
1Etek
1Kapri
5Bluz
1 plaj havlusu
Ya saç kurutma makinası ve küçük seyahat ütümü alsam mı ?
Eklenecek varsa sizde söyleyin :)
Sevdiginiz bir kac taki. Ben halhal almistim sandaletle şık duruyor.ütüyü dert etmeyin otelde bulunuyor.eğer yoksa buruşuk olan eşyanızı askıyla banyoya asın ve duşu en sıcak derecede açın.banyo kapısını kapatın.buharla birlikte ütülü gibi oluyor 15 dk. Gittiğimiz otelde sıkıntı çekmedik ama heryer için lazım bi bilgi.
İç çamaşırı bolca alın gerçekten çok gerekli oluyor birde günlük ped.