valiz hazırlama listeme bil el atar mısınız ?

Ya bu arada yanıma maç tane ayakkabı alayım sandelet dolgu topuk spor ayakkabı babbet ?
Spor ayakkabı giderken giycem siyah dolgu topuk alsam yanıma geriye kalanlardan yanıma alim mim?
Ayakkabıları kıyafetlerinize göre alın, şort altına parmak arası terlik yeterli, elbiseler altına da bir dolgu topuk, bir tane de sandalet alsanız tamamdır, babete gerek yok, elbiseler uygun bir dolgu topuk, şortların altına bir terlik, bir sandalet yeterde artar bile.

ishal için bişeyler kabızlık için bişeyler, ağrı kesici, sivri sinek kovucu, makas, tırnak makası

valla bazı tatil beldelerinde ilaçlama yasak olduğundan yürüken bile yiyolar insanı pis sivriler

Epilasyon aletide alın :) tabi lazer falan yaptırmamışsanız. Benim adet günüm yakındı o yüzdn biraz çıktı çok rahatsız olmuştum. Ağda götürdüm ama çok sıcak olduğu için yapamadım :)

Ped. Benim takintimdir bir de ağrı kesici hap ve yara bandi

ütüyü sanırım alıcam çünkü kıyafetlerim kırışmaya yatkın ya zaten çok ufak bişey :) yotumunuz için teşekkürler benim hastalığım çok ters bi zamana gelecek yüzden yanıma alıcam güneş yanıkları için krem tavsiyeniz var mı bide ?

ayyy varya o dert bendede olacak alıcam onuda yanıma ya of

burada hazır bir liste var;
http://www.myvalice.com.tr/Sayfalar/valizinizde-neler-olmali-6/

Sevdiginiz bir kac taki. Ben halhal almistim sandaletle şık duruyor.ütüyü dert etmeyin otelde bulunuyor.eğer yoksa buruşuk olan eşyanızı askıyla banyoya asın ve duşu en sıcak derecede açın.banyo kapısını kapatın.buharla birlikte ütülü gibi oluyor 15 dk. Gittiğimiz otelde sıkıntı çekmedik ama heryer için lazım bi bilgi.
İç çamaşırı bolca alın gerçekten çok gerekli oluyor birde günlük ped.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…