:)Ben 3 gün bile otele gitsem sizin götürdüklerinizin en az 2 katını götürürdüm. Elim aza gitmiyor maalesef.
aynen onları koydum :) ve şuan aklıma plaj çantası geldi :)Otellerin plaj havluları var genelde. Kullanmam derseniz o ayrı tabi.saç kurutma makinesi de vardır mutlaka. Ütü lazım olabiliyor.şapka gözlük koymussunuzdur zaten.
Bantlı dolu topuk siyah:)Bir topuklu ayakkabı ekliyorum şık balayı yemeği için. Ama stiletto gibi klasik değil tabi.
O zaman şort alim birkaç tane daha :) teşekkür ettimAkşam için bir iki şık elbise ve ayakkabı alırdım balayı olduğu için yoksa sıradan tatillere şart değil .Şık bir akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz.Omuzuna atacak bir şal ,kahvaltıya inerken giyilecek daha çok şort,askılı elbise vs alabilirsin.Hava sıcak terleyeceğim için daha fazla kıyafet alırdım ben olsam.Şapka,bandana,tahta takılar,güneş gözlükleri de şart.
Havlu konusunda haklısınız sanırım :) solun :)1 plaj havlusu az bence. İslaniyor kuruyor. 7 gun icin kirlenir. Degismeli 1 tane daha olsun.
Onun disinda bence kiyafet yeterli kombin olarak dusunun oyle gunlere bölün..
Gece disari cikarsiniz ona uygun seylerde almayi unutmayin:)
Ayyy o zaman ben şampuandı duş jeliydi yanıma alayım yahuElbise ve şortu arttırın bence. Şampuan ( otellerin kötü oluyor genelde) dış macunu , şapka, yanıklar olabilecegi için Bepanten krem mutlaka
Teşekkür ederim :) evet öyle yapacağım zaten ama şort az tutmuştum :)Bir de böyle tek tek alacağına kombin yap. O zaman zorlanmazsın. Şimdiden iyi tatiller.
Şampuan, duş jeli, ani oluşabilecek ağrı veya enfeksiyonlara karşı ilaçlarınızı, benim takıntımdır tırnak makası da alırım hep yanıma, kıyafetlerinizi mutlaka kombin olarak hazırlayın, gündüzleri çoğunlukla bir şort bir askılı penye, parmak arası terlik yetiyor.Ayyy o zaman ben şampuandı duş jeliydi yanıma alayım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?