valiz hazırlama listeme bil el atar mısınız ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Bayramdan sonra balayına çıkacağız ve ben kendimce liste yaptım sizde ekleme yapın olur mu :)
7 gün kalacağız otelde yer antalya :)
güneş kremleri. makyaj malzemeleri
2 Mayo. parfüm
1pareo saç düzleştirici
1Terlik sandalet
2Şort
2Elbise
1Etek
1Kapri
5Bluz
1 plaj havlusu
Ya saç kurutma makinası ve küçük seyahat ütümü alsam mı ?
Eklenecek varsa sizde söyleyin :)

Şort, elbise ve iç çamaşırlarını fazla alın yanınıza.
Ütüye gerek yok bence davete gitmiyorsunuz nasılsa, şort tişört takılırsınız.
Balayı demişsiniz ya listeye birşey daha ekleyin derdim de neyse onu siz düşünmüşsünüzdür zaten
İçim mi fesat ne

Otellerin plaj havluları var genelde. Kullanmam derseniz o ayrı tabi.saç kurutma makinesi de vardır mutlaka. Ütü lazım olabiliyor.şapka gözlük koymussunuzdur zaten.

1 plaj havlusu az bence. İslaniyor kuruyor. 7 gun icin kirlenir. Degismeli 1 tane daha olsun.
Onun disinda bence kiyafet yeterli kombin olarak dusunun oyle gunlere bölün..

Gece disari cikarsiniz ona uygun seylerde almayi unutmayin:)

Akşam için bir iki şık elbise ve ayakkabı alırdım balayı olduğu için yoksa sıradan tatillere şart değil .Şık bir akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz.Omuzuna atacak bir şal ,kahvaltıya inerken giyilecek daha çok şort,askılı elbise vs alabilirsin.Hava sıcak terleyeceğim için daha fazla kıyafet alırdım ben olsam.Şapka,bandana,tahta takılar,güneş gözlükleri de şart.

Elbise ve şortu arttırın bence. Şampuan ( otellerin kötü oluyor genelde) dış macunu , şapka, yanıklar olabilecegi için Bepanten krem mutlaka

Kalacaginiz oteli arayın yahut websitesine bakın. Muhtemelen odaya kendi yapmak isteyen müşterileri için ütü hizmeti veriyorlar. Saç kurutma makinesi olmayan bir otel görmedim.

Islak alanda plaj havlusu hizmeti de vardır muhtemelen. Sayfiye yerleri akşam serin olabilir. Şal veya mevsimlik hırka alın.

O zaman şort alim birkaç tane daha :) teşekkür ettim
1 plaj havlusu az bence. İslaniyor kuruyor. 7 gun icin kirlenir. Degismeli 1 tane daha olsun.
Onun disinda bence kiyafet yeterli kombin olarak dusunun oyle gunlere bölün..

Gece disari cikarsiniz ona uygun seylerde almayi unutmayin:)
Havlu konusunda haklısınız sanırım :) solun :)

Bir de böyle tek tek alacağına kombin yap. O zaman zorlanmazsın. Şimdiden iyi tatiller.

Ya bu arada yanıma maç tane ayakkabı alayım sandelet dolgu topuk spor ayakkabı babbet ?
Spor ayakkabı giderken giycem siyah dolgu topuk alsam yanıma geriye kalanlardan yanıma alim mim?

Ayyy o zaman ben şampuandı duş jeliydi yanıma alayım yahu
Şampuan, duş jeli, ani oluşabilecek ağrı veya enfeksiyonlara karşı ilaçlarınızı, benim takıntımdır tırnak makası da alırım hep yanıma, kıyafetlerinizi mutlaka kombin olarak hazırlayın, gündüzleri çoğunlukla bir şort bir askılı penye, parmak arası terlik yetiyor.
Havluyu çift koyun, ütüye gerek olmayabilir otelde kalacağınız için.
Regl döneminiz yakınsa her ihtimale karşı birkaçta ped koyun, bazen geceyarısı baskını gibi gelebiliyor meret.
Birde mutlaka güneş yanıkları için krem alın bulunsun, ben valize iğne iplik bile atıyordum, sökülme gibi aksilikler hep beni bulur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…