Vakumlu poşet alayım mı almayayım mı? En iyisi hangisi? (yardım)

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
merhaba,

Malum havalar ısındı. Kışlıkları kaldırma vakti geldi. Kazakları, yünlüleri hatta yer kaplamasın diye yorgan ve yastıkları vakumlayıp kaldırmak istiyorum. Bazıları önermiyor açılıyor diyor. Bazıları çok memnun. Bazıları da çok kırışıyor sonra açılmıyor diyor. Bugün gidip alacağım hangisini önerirsiniz güvendiğiniz bir marka var mı? Yardımcı olur musunuz?

merhaba,

Malum havalar ısındı. Kışlıkları kaldırma vakti geldi. Kazakları, yünlüleri hatta yer kaplamasın diye yorgan ve yastıkları vakumlayıp kaldırmak istiyorum. Bazıları önermiyor açılıyor diyor. Bazıları çok memnun. Bazıları da çok kırışıyor sonra açılmıyor diyor. Bugün gidip alacağım hangisini önerirsiniz güvendiğiniz bir marka var mı? Yardımcı olur musunuz?

Ben geçen hafta aldım A 101 den bu hafta kaldırıcam ama geçen sene aldıklarım güzeldi açılma olmadı bende 3 ay oldu hala ilk günkü gibi ama havasını alıp bakmadım kırıştımı diye hem battaniye yastık kırışsa sorun olmaz benim için yer kaplamasın yeter.. (: Bu haftada Bim markete geliyor 7 tane 7 boy hemde fiyatı uygun bence alın deneyin memnun kalmazsanız zaten fişle iade alıyor bim..

Ben geçen hafta aldım A 101 den bu hafta kaldırıcam ama geçen sene aldıklarım güzeldi açılma olmadı bende 3 ay oldu hala ilk günkü gibi ama havasını alıp bakmadım kırıştımı diye hem battaniye yastık kırışsa sorun olmaz benim için yer kaplamasın yeter.. (: Bu haftada Bim markete geliyor 7 tane 7 boy hemde fiyatı uygun bence alın deneyin memnun kalmazsanız zaten fişle iade alıyor bim..

Teşekkür ederim. Ben de alıp bir deneyeyim öyleyse.

selamlar
benim arkadaşım kullanıyordu çok tavsiye ediyordu
bende alsammı bilemedim
yün yastık yorgandada oluyormu?elyafı bozmuyormu?birde ben izmirde yaşıyorum güve düşermi ya o poşette?

bende tavsiye üzerine almıştım. ama memnun değilim. evdekileri atacağım. yerine hurç alcam. poşetli şeyleri sevmiyorum. bolca hurç aldım. daha da alcam. benim evim çok toz oluyor. poşetli şeylerde tozlanınca sevmiyorum. hurcu yıkama imkanı var en azından.

vakumlu poşetler güya az yer kaplıyor ama daha ağır oluyor sanki. bi yerden bi yere taşırken sıkıntı verio bana.

selamlar
benim arkadaşım kullanıyordu çok tavsiye ediyordu
bende alsammı bilemedim
yün yastık yorgandada oluyormu?elyafı bozmuyormu?birde ben izmirde yaşıyorum güve düşermi ya o poşette?

Hepsinde kullanılır ama biraz kırışıklık olur onunda çaresi 3 ayda bir yada 6 ayda bir çıkarıp havalandırıp tekrar vakumlamak olur ve güve asla olmaz güvenin gireceği yer bile yokki.. (:

ben gayet memnunum
ama kesinlikle ufak boy alma,kllanşlı değil
bir de yorgan yastık dışında bi şey koyma
özellikle giysiler buruş buruş oluyor

ben 1 yıldır kullanıyorum,yazlık ve kışlıkları kaldırırken,yerden inanılmaz tasarruf sağlıyor,bir arkadaş sanki daha ağır oldu demiş ama fizik kurallarına göre ağırlık değişmez,sadece havası alındığı için daha sert oluyo ,ağırmış hissi veriyor,ben memnunum,kıyafetler de çok buruşmadı,zaten ütüleniyolar öyle ya da böyle,tek dikkat etmen gereken nokta,biraz daha bi şey koyayım diye poşeti zorlamaman,ben ilk kullanırken şunu da sıkıştırayım derken yırtmıştım

ya şimdi yine kararsız moda geçtim
başka bir konudaki bir arkadaş hiç tavsiye etmem yün kazaklarımı battanyelerimi mahvetti o puf hallerinden eser kalmadı diyor
ya bazanın altı için almak istiyorumda da da da...

ya şimdi yine kararsız moda geçtim
başka bir konudaki bir arkadaş hiç tavsiye etmem yün kazaklarımı battanyelerimi mahvetti o puf hallerinden eser kalmadı diyor
ya bazanın altı için almak istiyorumda da da da...

havasını çok alınca buruşturuyor,
ama yer tasarrufu konusunda süper oluyor fazla düşünme al derim:34:

Back