- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
Sana da çok ama çok geçmiş olsun..Amin inşallah yaşarız. Yine de kısa olsa bu duyguyu yaşattığı şükür ediyorum Allaha. Çok çok zor bi durum. Bana da ilac verdiler ama normal bi hapti. Ağrıdan ölüyorum sandım.2.5 saat de öyle bekledim.bi yandan ağladım . Çok kötüydü. Allah hiç kimsenin başına vermesin.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. 10+3 vakumlu yapıyorlar. Ayrıca hastaneden çıktığında bi dosya veriliyor sana.dosyada sana yapılan işlemi kaç mm lik aletleri kullandiklarini hepsini detaylı anlatan bi dosya. Ben korkuyorum bi kürtajdan dolayı bi komplikasyon olur diye. Herşeyin bi zamanı var elbet.cok teşekkür ederim içimi rahatlattin.
Rica ederim canım aynı duyguları yaşadığımız için bizi en iyi birbirimiz anlar
Kürtaj raporuna bakmıştım ama ne yazıldığını unuttum tekrar bakıcam. Burda benim açtığım bi konu var orda hamile kalanlar var işte bi bayan ikizlere hamileydi önce birini düşürdü bir kaç hafta sonra diğerini de kaybetti kürtaj oldu hatta benden sonra kürtaj olmuştu sonra doktor korunma demiş kürtaj kanaması bitince hemen başladı 2 günde bir denemiş ve adetini göremeden tekrar hamile kaldı
Allah nasip edince her türlü veriyor
Biz gönlümüzü ferah tutalım