• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakko gelinlik Nikahtan sonra isteyene satılık yada kiralık

Daha düğününüz olmadan,hiç giymediğiniz gelinliğinizi satışa çıkarmanız beni çok şaşırttı..
çok tuhaf geldi bu ilan.

Hayrlı satışlar.

Teşekkür ederim :) ama bazı hanımlar çok ilginç yerlere değiniyor bende ona şaşırıyorum. Kimi neden bukadar çok para verdin madem paraya ihtiyacın var diyor, parası olan insanlar ticaret de yapmasın ozamn kimisine daha düğünüm olmadan bu ilanım tuhaf gelmiş çok ilginç. Düğünden sonra yurt dışına taşınma ihtimalim var orada bu gelinliği satma giib bi şansım yok yada gelinlik için ayırdığım bütçeyi açıklama gbi bi gerek duymuyorum konu başlığım satışta olan bi gelinlik. Gelen yorumlar çok ilginç :) ama teşekkürler yinede.

Gelinliğiniz çok güzel güle güle giyin düğününüzde şöyle bir uyarım olacak fatura üzernde tc kimlik numaranızı gizlememişsiniz bilginize

Gelinliğiniz çok güzel güle güle giyin düğününüzde şöyle bir uyarım olacak fatura üzernde tc kimlik numaranızı gizlememişsiniz bilginize

teşekkür ederim. ben de siz söyleyince farkettim kendim kaldıramadım adminlere yazdım ama bi yanıt olmadı henüz :44:

Nessin merhaba.ben yeni oldugum.icin bu sekilde yaziyorum.hangi modell fotograflarini gorebilirmiyim.ozelden msj yazamiyorum bende.

Nessin merhaba.ben yeni oldugum.icin bu sekilde yaziyorum.hangi modell fotograflarini gorebilirmiyim.ozelden msj yazamiyorum bende.

Merhaba Melis,
Ben fotoğrafları ekleyemedim ama ilk sayfada görebilirsin.
istersen mail adresini ver fiyat konusunda mailleşebiliriz. hem sana nikah günümden fotoğraflarımı da gönderebilirim üzerimde görürsün.

Son düzenleme:
Back