• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakko gelinlik Nikahtan sonra isteyene satılık yada kiralık

nessin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
236
122
303
37
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba Nisanda olacak nikahım için gelinlik aldım 5570 liraya aldım benden sonra düğünü olacaklar için 2000 liraya kiralayabilirim. İhtiyacım var ama fiyat çok pahalı derseniz anlaşırız. Benim nikah olacağı için sadece birkaç saat giyicem.
38 beden 1.68 boy
Buyrun bu da faturası ve gelinlik,
$adsýz.webp

Fiyat 1500 lira olmuştur arkadaşlar düğünden sonra o para bana ilaç gibi gelicek. Hem alan hem satan memnun olsun :46:

Kiralaması mı 1500 lira yoksa elden mi çıkarmak istiyorsunuz.birde sizdeki fotoğraflarını koyarsanız sevinirim ben ilgileniyorum çünkü
:17:

Kiralaması mı 1500 lira yoksa elden mi çıkarmak istiyorsunuz.birde sizdeki fotoğraflarını koyarsanız sevinirim ben ilgileniyorum çünkü
:17:

1500 liraya isteyene verebilirim. Benim üzerimde çekilmiş bikaç açıdan fotoğrafları var mail adresini yazarsan gönderirim canım.
Bir de prova için tekrar gidicem bu haftasonu Zorlu AVM Vakko'ya istersen orda buluşuruz gelinliği sen de görürsün.

Günaydın,

Çok sevinirim fotoğraflarını gönderirseniz. Ben Manisa'dayım keşke gelebilsem :17::52:

Günaydın,

Çok sevinirim fotoğraflarını gönderirseniz. Ben Manisa'dayım keşke gelebilsem :17::52:

Günaydın, mail adresinizi iletirseniz kendi üzerimde çekildiğim fotoğrafları gönderebilirim. Özelden mesaj yazamıyorum çünkü
Ölçülerimiz hemen hemen aynıysa olur zaten olmazsa ufak tefek tadilat yaptırırsınız.

Günaydın, mail adresinizi iletirseniz kendi üzerimde çekildiğim fotoğrafları gönderebilirim. Özelden mesaj yazamıyorum çünkü
Ölçülerimiz hemen hemen aynıysa olur zaten olmazsa ufak tefek tadilat yaptırırsınız.

mail adresimi gönderdim size.

slm bişey sorcam insan herşeyin en güzeline layık muhakkak ama madem düğün sonrası için para lazım neden daha mütevazi fiyatları olan gelinliklerden tercihnetmedinz.......

slm bişey sorcam insan herşeyin en güzeline layık muhakkak ama madem düğün sonrası için para lazım neden daha mütevazi fiyatları olan gelinliklerden tercihnetmedinz.......

Canım düğün sonrası düğüne 10 milyarlık masraf yapan insanlara bile para lazım olur illaki.
Ayrıca benim asıl satma amacım uygun fiyata ihtiyacı olan birine vermek onun da faydalanmasını sağlamak. Tabi ki insana ilaç gibi de gelir o kadar masraftan sonra.
gelinlik benim için özel olmalıydı. Masraf olmasın diye düğün yapmıyoruz, öyle bi hevesim olmadı hiç ama beğendiğim gelinliği almak istiyordum hep. hevesim vardı yani bu da üzerimde inanılmaz güzel durdu nasip olursa nikahtan sonra paylaşırım.

Arkadaşlar Merhaba Nisanda olacak nikahım için gelinlik aldım 5570 liraya aldım benden sonra düğünü olacaklar için 2000 liraya kiralayabilirim. İhtiyacım var ama fiyat çok pahalı derseniz anlaşırız. Benim nikah olacağı için sadece birkaç saat giyicem.
38 beden 1.68 boy
Buyrun bu da faturası ve gelinlik,
Eki Görüntüle 965735
Eki Görüntüle 965743

Canım benim arkadaş evleniyo kiralık arıyodu eğer kiralanırsada aynı fiyat mı birde geri nasıl yoolanacak kiralık olursa

Daha düğününüz olmadan,hiç giymediğiniz gelinliğinizi satışa çıkarmanız beni çok şaşırttı..
çok tuhaf geldi bu ilan.

Hayrlı satışlar.

Back