- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Kim için topluyoruz canısı?6 olduuuu saolun kizlar ❤❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim için topluyoruz canısı?6 olduuuu saolun kizlar ❤❤❤❤
Birer tane mi fazla okuyabilir miyiz?basbelasiyim icin sormadim ona ama insaAllah faydamiz olur diye :)
tabiki canim okuyabilorsiniz yeterki okuyun :)❤Birer tane mi fazla okuyabilir miyiz?
O zaman 5 tane aliyim alan olmazsa tekrar alırım :)tabiki canim okuyabilorsiniz yeterki okuyun :)❤
Sayılı mesajlarında ... arkadaşımız için 6 yasin oldu diye yaz da son sayfaları okuyanlar da karışıklık olmadan niyetlenirler canım. Ben aaynaa için okunuyor sanmıştım, basbelasiyim'aymış.6 olduuuu saolun kizlar ❤❤❤❤
ay canim allah eazi olsuuuun koskocaman opiyoruuum :* ❤❤O zaman 5 tane aliyim alan olmazsa tekrar alırım :)
Allah razi olsuun canim araligun basina kadar olmasi lazim ❤❤Sayılı mesajlarında ... arkadaşımız için 6 yasin oldu diye yaz da son sayfaları okuyanlar da karışıklık olmadan niyetlenirler canım. Ben aaynaa için okunuyor sanmıştım, basbelasiyim'aymış.
Basbelasiyim için bir tane yasin alıyorum canım. Bir süresi var mı?
Canım müsait değilim şu anda :-(Merhaba Allah için sevdiğim arkadaşlarım.
Şimdi sizden Allah rızası için hayırlı bir haber bekleyen aaynaa arkadaşım için Yasin suresi istiyorum.
Bana 41 ayrı kişi lazım herkes 1 tane okuyacak.
41 tamamlayana kadar dağıtabildiğiniz kadar dağıtın inşaALLAH.
Vakit birlik vaktidir.
Ettiğiniz her dua okuduğunuz her sure katbekat, hayırla size de geri dönsün inşaALLAH.
Kalbinizde ne dileğiniz varsa o gerçekleşsin Amin.
Günahsız dille edilen dua red edilmez inşaALLAH..
Hadi bismillah bizi yanlız bırakmayın.
Bugün bize ,yarın size arkadaşlar okuyabilen görmemezlikten gelmesin
PAZAR AKŞAMINA KADAR VAKTİMİZ VAR...
aaynaa
@JustHoldMe
istersen basbelasiyim icin okuyabilorsin digerinden kalmadison izci canım kaldiysa 1 tane de ben alayım.
istersen basbelasiyim icin okuyabilorsin digerinden kalmadi
bebis gelsin diye canim ^^Tamm canım ne için niyet edeyim bir de süresi var mı
He tamm kızlar beni de araya sıkıştırın dua ederken 2. bebeğim için acelem yok ama Rabbim kimseye aratmasın çok şükür bir evladım var Allahım olmayanlara da tattırsın.bebis gelsin diye canim ^^
araligin basina kadar galiba ❤
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BENİ ÇOK SEVİNDİRDİNİZ..kalan 4'ü biz aldık .
BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BİR MERYEM SURESİ OKUYACAĞIM ZATEN BİR YASİN YAZ CANIM BASBELASİ İÇİN BANABu sayfayı açan son izci öncelikle Allah senden razı olsun,
Dilerim sende en yakın zamanda sağlıkla ve mutlulukla yavruna kavuşursun
Yardımların için de sana @_heidi_ teşekkür ederiz
Hiç düşünmeden 3 Yasin alan Rakika sana da sonsuz teşekkürler
Bu hassas konularda bizi yalnız bırakmayıp, bizden biri olan Mune abla, sende çok yaşa
Herkese ama herkese teşekkür ederiz.
Bu süreçte canım arkadaşım basbelasiyim ve aaynaa arkadaşlarım ve anne olmayı bekleyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin.
Şimdiden tüm dualarınız kabul olsun canlarım
Allah dualarını kabul etsin ablacım, aldığım Yasin'i okudum hamd olsun, beni okudu olarak işaretleyebilirsiniz.ALLAH RAZI OLSUN CÜMLENİZDEN ÇOCUK GİBİ SEVİNÇLİYİM BAKALIM BİRKAÇ GÜNE BELLİ OLACAK