• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah hepinizden razı olsun ne güzel insanlar var Türkiyem de

Tanımadan tanışmadan yardımcı olan
bi gun haber verde ben okuyamiyorum ama soylerimsoylerim soylerim :)

Cok zor bebek yoklugu benim ablamin 7yil olmadi simdi 4aylik oglu var Rabbim tarafindan oldu tedavi zamanlarinda olmadi bebek tedaviyi birakali 5sene olduydu birden surpriz geldii =)

bi gun haber verde ben okuyamiyorum ama soylerimsoylerim soylerim :)

Cok zor bebek yoklugu benim ablamin 7yil olmadi simdi 4aylik oglu var Rabbim tarafindan oldu tedavi zamanlarinda olmadi bebek tedaviyi birakali 5sene olduydu birden surpriz geldii =)
Ben anlamdan iki yıl sonra evlendim benim 3 tane ablamın hiç yok onunla evlenenler şimdi sünnet yapıyor çocuklarına ne kadar istekli ins hayırlısıyla istiyoruz ama artık rabbim nasip ederse ona dua ediyoruz

son izci son izci iyilik meleğim ❤ Allah razı olsun yine öncülük etmişsin internetim yok V Vinka aradı haber verdi sağolsun bende dahil oldum Rabbim ondan da razı olsun❤

Hepiniz çaba gôstermis hemen yetişmişsiniz arkadaşlar Rabbim mükâfatını kat kat versin ❤

aaynaa aaynaa canım yüreğini ferah tut bu kadar kişi senin için dua ediyor güzel haberlerini alacağız Rabbimin izniyle ❤

Back