- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün benim ablamada okuyalimmi böyle şuan tüp bebek tedavisine tekrar başladı Allah im isteyen herkese versin minik birer el ve ayak yumuş yumuşOlur tabiki devammm
Allah razi olsun ❤❤❤❤❤ben ablama ve kvye diycem bilgilendirirm sizleride
okuruz tabi yeteerki faydamjz olsun ❤❤❤Bir gün benim ablamada okuyalimmi böyle şuan tüp bebek tedavisine tekrar başladı Allah im isteyen herkese versin minik birer el ve ayak yumuş yumuş
bi gun haber verde ben okuyamiyorum ama soylerimsoylerim soylerim :)Allah hepinizden razı olsun ne güzel insanlar var Türkiyem de
Tanımadan tanışmadan yardımcı olan
Ben anlamdan iki yıl sonra evlendim benim 3 tane ablamın hiç yok onunla evlenenler şimdi sünnet yapıyor çocuklarına ne kadar istekli ins hayırlısıyla istiyoruz ama artık rabbim nasip ederse ona dua ediyoruzbi gun haber verde ben okuyamiyorum ama soylerimsoylerim soylerim :)
Cok zor bebek yoklugu benim ablamin 7yil olmadi simdi 4aylik oglu var Rabbim tarafindan oldu tedavi zamanlarinda olmadi bebek tedaviyi birakali 5sene olduydu birden surpriz geldii =)