- 3 Ekim 2020
- 92
- 39
- 38
Etiketledim kendisine takıldığın yerde soruda sorabilirsin canımBeni de etiketlermisiniz bende vajinismusun ve yenmek istiorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketledim kendisine takıldığın yerde soruda sorabilirsin canımBeni de etiketlermisiniz bende vajinismusun ve yenmek istiorum
Canım hiç korkma cesaretini topla ve hemen başla. Ben oturup ağladım bunlari vajinama sokamam diye sonra başladım hiç korkulacak bişey yok yaptıkça mutlu oldum. İnan acı falan hissetmedim zara gelincede düşünmedim çünkü bu illetten kurtulmak daha önemli. Krem jel sprey varsa ilk öyle başla yavaş yavaş ben zeytinyagi ile yapiyorum mesela. Hadi biraz cesaret başaracaksın eminimMerhabalar dilatör aldım fakat denemeye korkuyorum nasıl yapacağım hakkında yapanlar bilgi verebilir mi acı korkusu var ve zar zarar görür dmi
Erteledikçe daha kötü hissediyor insan kendini. Bence hemen başlayın.Bende nasıl yaparım diye tedirginim 1 sene oldu yapmalıyım kendimi kötü hissetmekten kurtulmak istiyorum inşallah en küçük boydan baslayaym öyleyse
Canım öncelikle şunu söyleyeyim bende öyleydim. 4. Aparat daha küçüktü. Hep 4. Girdikten esiminki daha büyük nasil olcak diye korkuyordum. Neyse simdi sana başımdan geçenlerin hepsini anlaticam. Ve bu sorunu yendim artık ilişkiye girebiliyorum. Musait olduğumda ayrıntılı bir şekilde anlaticam. Allah gerçekten kimsenin başına vermesin. Üzülme tedavisi olmayan bir hastalık değil ve eminim ki basaracaksinBen kliniğe gitmiyorum . İnternetten baktım aparatların kalınlıklarına . 3. Boyun eni 2,5 cm . 4. Boyun eni 3 cm . Ayıp olacak ama ölçtük eşimle arasında baya fark var bu yüzden endişe ettim
Hanımlar merhaba. Dün ben aparat boyutlarından 2 ve 3. Boyutu almayı başardım. Daha önce kanamam olmasına rağmen dün tekrardan 3 4 damla büyüklüğünde kan geldi. Açıkçası korktum. Bugün tekrar 2 ve 3. Boyutu denedim ve oldu şükürler olsun ancak bugün yine kanamam oldu 1 2 damla ve açık renk. Bu neden olabilir ? Bir de ben 4. Boyutu da yakında deneyeceğim inşallah ama olursa eğer eşliye geçmeye korkuyorum çünkü bu aparatlar daha ince . Bu durumda aparatı kalınlaştırmak mümkün mü ? Tamamen alışınca eşliye geçmek istiyorum çünkü eşimi gördüğüm an bi korku geliyor