vajinusmusum.nolur yardım edin.nolur

Bende birkaç tedavi denemem olmuştu,seninle aynı şekilde direk egzersizlere yönlendirilmiştim.Çiğdem hanımın tedavi metodunda öncelikle senin vajinismus olma sebebini araştırıyor ve bu konu üzerine bir tedavi programı oluşturuyor.Tedavisinde hipno terapiyle vajinismus korkunu öncelikle yok ediyor.Hipno terapide bilincini kaybetmiyorsun ama bir hayal durumu gibi bir durum oluşuyor.Ben üçüncü görüşmede hiç canım yanmadan aparat egzerislerine başlamıştım.4.seansta sorunum tamamen çözülmüştü.Bayan doktor olması bana ayrı bir güven verdiğindenmidir bilmiyorum ama daha internet sitesini incelerken sorunumu çözeceğim doğru yer olduğunu anladım.Çok güleryüzlü anlayışlı ve canayakın birisi.Kendisine o kadar minnettarım ki anlatamam doğrusu.Ücret konusunuda araştırmıştım diğer bahsedilen fiyatların çok altında bir rakama sorunumu çözdüğümü söyleyebilirim.Benim tedavi olduğum sırada istanbuldan gelen bir arkadaşla tanışmıştım.O da haftasonları gelerek tedavisini olmuştu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Bana sorarsan biran önce tedaviye başlamalısın.

canim benim oncelikle yazini okudum vee coook uzuldum cunku bundan ikibucuk yil once ayni sorunlari bende yasiyordum 25 yasinda bi kadinim 20 yasinda evlendim esimle hemde cook severek bir bucuk yil vajinusmus sorunu yasadim inan benimde esiminde psikolojisi bozulmustu. bu sorun devam ederken ne hayattan zevk alabildim nede calisma hayatina devam edebildim kendimi eve kapatip dunyayi kendime zindan ettim.istanbulda oturuyorum ailemdende uzaktaydim ve kimseyle paylasqmadim. cehennem.gibi gecen birbucuk yil kendimi odalara kapattim aglama krizleri uykusuz gecen geceler surekli ha buay bitecek ha bidahaki ay bitecek diye anlqmsiz beklemeler. inan bana tatlim uzman bi yerden destek almassan asla bitmez bu cile. bende seningibi internetten yillarca arastirdim ve ankarada suleyman eserdag die bi doktor buldum klinigin adi hera klinik.sana yemin ederimki sadece uc gun icinde sorunumu cozdu iki yil once ucbinlira odedim ve sadece uc gun sonra bu sorundan eser kalmadi.kesinlikle agrisiz acisiz bi tedavi ve basari garantisi yuzde yuz tatlim.ben seni cok iyi anliyorum ve suanda bunu ysadigin icin uuluyorum. lutfen internetten soyledigim doktoru arastir orda hasta hikayeleri var sitede onlari oku ve sana yalvariyorum doktoru ara konus ankaraya git ve su beladan kurtul cunku kimse bunlari yasamayi hak etmiyor.Allah yardimcin olsun

Merhaba bende yani ayni durumdayim Hemde iki senedir. Psikologa Bile gittim. Esiminde sabri coktan tukendi, beni birakmasindan korkuyorum ((

Vajinismus olan arkadaşlar lütfen korkmayın sabırlı olun..Ankarada olanlar önerebileceğim çok iyi bir doktor var isterseniz bilgilerinide veririm. kesinlikle inanıyorum size çok yardımcı olacaktır.

mrb aynı fikirdeyim sizinle evde kendime kendime çok uğraştım denedim beceremedim istanbulda önerdiğiniz hastane veya doktor var mı

merhabalar bende vajinismus hastasıyım temmuzda 2 sene olucak evliliğimiz artık kabusa döndü bu kabustan benide kurtarın Allah rızası için nolur yardımınıza muhtacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…