candash merhaba birkaç yerde sürekli bu doktordan bahsettiğini farkettim bende vajinismus hastasıyım. doktorla ilgili sadece isim ve yer belirtmişsin hemen hemen birçok doktorum tedavi yöntemi aynı egzersizler bende doktora gittim ama egzersizleri cesaret edip yapamadığım için başarılı bir tedavi olmadı açıkçası merak ettim nedir bu doktorun tedavi yöntemi ben bursa dışındanım ve çalışıyorum üstelik doktorların bu tedavi için istedikleri rakamlar çok fazla biraz bilgi verebilirmisin nasıl bir tedavi uyguluyor neler yaptırıyor
Bende birkaç tedavi denemem olmuştu,seninle aynı şekilde direk egzersizlere yönlendirilmiştim.Çiğdem hanımın tedavi metodunda öncelikle senin vajinismus olma sebebini araştırıyor ve bu konu üzerine bir tedavi programı oluşturuyor.Tedavisinde hipno terapiyle vajinismus korkunu öncelikle yok ediyor.Hipno terapide bilincini kaybetmiyorsun ama bir hayal durumu gibi bir durum oluşuyor.Ben üçüncü görüşmede hiç canım yanmadan aparat egzerislerine başlamıştım.4.seansta sorunum tamamen çözülmüştü.Bayan doktor olması bana ayrı bir güven verdiğindenmidir bilmiyorum ama daha internet sitesini incelerken sorunumu çözeceğim doğru yer olduğunu anladım.Çok güleryüzlü anlayışlı ve canayakın birisi.Kendisine o kadar minnettarım ki anlatamam doğrusu.Ücret konusunuda araştırmıştım diğer bahsedilen fiyatların çok altında bir rakama sorunumu çözdüğümü söyleyebilirim.Benim tedavi olduğum sırada istanbuldan gelen bir arkadaşla tanışmıştım.O da haftasonları gelerek tedavisini olmuştu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Bana sorarsan biran önce tedaviye başlamalısın.