http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
Bu linkte doktora gitmeden egzersizle yenmeye çalışanların topiği var. Linke tıklayıp yardım alabilirsin.
Sekerim, durumunu biraz acarsan belki insanlar daha fazla yol gosterebilir..yani cevrenizdeki baski kimler, universite mezunuyum cahil degilim demissiniz ama niye doktora gidemiyorsunuz, bulundugunuz yer neresi , buyuk sehir mi, kucuk bir yer mi? Esiniz bu konuda ne dusunuyor, konusuyor musunuz?
evliliğimin ilk günleri vajinismus olacağım diye çok sıkıntı çekmiştim o günleri hatrladığımda seni çok iyi anlıyorum ..
Doktora gitmen gerekiyor bencede..
Fizyolojik bir rahatsızlık değil neticede beynimizdeki tabularımız yüzünden bu hale geliyoruz ne yazık ki..
Hepimiz bir cinsel ilişki sonucu oluştuk. Böyle düşünüldüğünde öyle kötü bir şey değil ki bu ilişki Dünya nüfusu her geçen gün artıyor değil mi?
Profesyonel anlamda yardım edemem sana Keşke elimden birşey geçse
Yenilebilen bir durum ve gerçekten istersen olacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun kardeşim
mrh yaşadığınız sıkıntıyı çok iyi anlıyorum aynı sorunu ablam yaşadı... çok kötü günler geçirdi geçirdik. sizde güvene bileceğiniz biriyle dertleşin aslında tamamen yenmeniz için biraz egzersiz ve kendinizi motive edip öyle yatağınıza girmeniz yeterli olacaktır. ablam 1 ayda yendi ama hergün saatlerce ağlama krizlerine girdi. eşinden tiksiniyordu o derece tabi eşiyle de her gün kötüleşen bir ilişkisi vardı. bir doktora gitmeli ve bunun herkesin yaşadığını düşünün mesela siz bir ilişki sonucu dünyadasınız bunu düşünün Rabbim yardımcınız olsun ...
allah razı olsun .teşekkür ederim.mesajınızı okurken gözlerim doldu inanın ablanızın neler yaşadığını çok iyi anlıyorum şuan bende aynı durumdayım.benim sorunumda diğer insanlar gibi mutlu biticekmi çok merak ediyorum ama bütün inancımı kaybettim artık hiç umudum kalmadı artık.
ben 1,5 yıllık evliyim.hayatım 1,5 yıldır cehenneme döndü .nolur yalvarırım bana yardımcı olun .psikolojim çok bozuldu hiçbişeyden keyif alamıyorum.cok huzursuzum anne olmak istiyorum.çevremde anlatamıyacağım kadar çok baskı var .cok zor durumdayım.kimseye sorunumu anlatamıyorum.geri dönüşü olmayan yollara girmek istemiyorum duyulursa herşey daha kötü olur diye korkuyorum .bununla ilgili okumadığım yazı kalmadı 1 senedir araştırıyorum.artık yıldım .bu siteyi buldum ve geçen gün vajinusmusu yenen arkadaşların hikayelerini okudum ve ağladım içimde birazda olsun bi umut doğdu.doktora gidemiyorum neolur bana yardımcı olun .hiçbişey bilmeyen cahil biride değilim üniversite mezunuyum .ama bunun okumakla hiç ilgisi yokmuş .nolur bana yardım edin içimi dökmek istiyorum artık dayanamıyorum.anlatmak istediğim çok şey var .duygularımı sabaha kadar anlatsam bitiremem.(
ben 1,5 yıllık evliyim.hayatım 1,5 yıldır cehenneme döndü .nolur yalvarırım bana yardımcı olun .psikolojim çok bozuldu hiçbişeyden keyif alamıyorum.cok huzursuzum anne olmak istiyorum.çevremde anlatamıyacağım kadar çok baskı var .cok zor durumdayım.kimseye sorunumu anlatamıyorum.geri dönüşü olmayan yollara girmek istemiyorum duyulursa herşey daha kötü olur diye korkuyorum .bununla ilgili okumadığım yazı kalmadı 1 senedir araştırıyorum.artık yıldım .bu siteyi buldum ve geçen gün vajinusmusu yenen arkadaşların hikayelerini okudum ve ağladım içimde birazda olsun bi umut doğdu.doktora gidemiyorum neolur bana yardımcı olun .hiçbişey bilmeyen cahil biride değilim üniversite mezunuyum .ama bunun okumakla hiç ilgisi yokmuş .nolur bana yardım edin içimi dökmek istiyorum artık dayanamıyorum.anlatmak istediğim çok şey var .duygularımı sabaha kadar anlatsam bitiremem.(
Canım aynı şeyleri yaşadığımdan bu sorunu olan herkese yardımcı olmak istiyorum.Bu derdi anca çekenler bilir.Cinselliğin olmadığı kabus gibi bir evlilik,etraftan çocuk baskısı,eşine karşı hissettiğin mahcubiyet,her başarısız denemenin oluşturduğu yıkım,ben anne olalamayacağımkadın olamayacağım korkusu.
Bu sorunun üstesinden gelmenin en önemli yolu ehil bir doktordan yardım almak.Ehil diyorum çünki bu işin uzmanı olmalı.Bende önce bekleyerek geçer evresini yaşadım,çeşitli teknikler denedim,sonunda hep hüsran oldu.İnternetten jinekolog Çiğdem Tezcanı buldum.Kendisi bursa da doktor.Sorunumu çok kısa sürede çözdü.Sende boş yere mutsuz olma kadınlığını yaşa derim kardeşim.
canım çok teşekkür ederim .allah razı olsun senden .inan sürekli bunları düşünüyorum pozitif olmaya çalışıyorum,bunun doğal bişey olduğunu herkesin bunu yaşadığını kuş beynime yerleştirmeye çalıyorum tamamen pozitif oluyorum ama eşim bana yanaşınca sanki
okadar şeyi hiç düşünmemişim kendimle hiç konuşmamışım gibi beynim tamamen sıfırlanıyo ve en başa dönüyorum .bunun stresini
taşımakatan çok yoruldum artık çok çaresizim.dışardan bizi herkez çok mutlu sanıyo ama ben eşimi mutlu edemiyorum hatta eşime bu
yüzden boşanmak istediğimi söylemeyi çok düşündüm ama yapamadım eşimi çok seviyorum .beceriksizliğim yüzünden onu mutlu edemiyorum.bende kendimi güçlü sanırdım.
canım bende evleneli 10 ay oluyor ve vajinismusum doktora gittim ama faydasını göremedim bu hastalıkta herşeyden önce kafanda bitirmen gerekiyor ben şuan parmak egzersizlerine başladım
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
bak bu linkte bizimle aynı durumda olan birçok insan var ve birçoğuda yenmiş kimse kimseyi yargılamadan destek olmaya moral vermeye çalışıyor neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ama bunun üstesinden gelicek yine biziz ne doktor nede başka birşey biraz cesaret hadi birbirimize destek olalım ve yenelim bu illeti :)
inanın bu psikolojik rahatsızlığı kendi kendine destek almadan yenmesi inanın bana çok zor.... ve çok yıpratıcı... mutlaka uzman bir doktordan yardım alınmalı... ozaman hem kısa sürede hem yıpranmadan ve kolayca bu sorun çözülür...
ben dr murat ulusoy diyorum, başka da birşey demiyorum... çok nazik, anlayışlı, kadınlık değerlerine saygılı bir doktor... ben bütün egzersizlerimi kendim yapmıştım, o sadece bana şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye tariflerde bulundu ve otele gönderdi, otelde eşimin yardımıyla kendim yaptım.. yani beni vajinal olarak bile muayene etmeden sorunumu 1,5 günde çözdü ve ben bu kadar basit olduğuna inanamadım...şuan o ilk günlerimizi düşünüyorum da neden doktora gitmemek için bu kadar direnmişim, neden bu rahatsızlığı kabullenmekte bu kdr zorlanmışım ona yanıyorum... 5 milyar 10 milyar hiç önemli değil, önemli olan yuvanda huzurlu olmak bunu değeri parayla ölçülemez inanın.. ne yapın edin gidin arkadaşlar...sonundaki mutluluğu yaşayınca bana hak vereceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?