• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmusum.nolur yardım edin.nolur

haleminee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
16
0
6
Eskişehir
ben 1,5 yıllık evliyim.hayatım 1,5 yıldır cehenneme döndü .nolur yalvarırım bana yardımcı olun .psikolojim çok bozuldu hiçbişeyden keyif alamıyorum.cok huzursuzum anne olmak istiyorum.çevremde anlatamıyacağım kadar çok baskı var .cok zor durumdayım.kimseye sorunumu anlatamıyorum.geri dönüşü olmayan yollara girmek istemiyorum duyulursa herşey daha kötü olur diye korkuyorum .bununla ilgili okumadığım yazı kalmadı 1 senedir araştırıyorum.artık yıldım .bu siteyi buldum ve geçen gün vajinusmusu yenen arkadaşların hikayelerini okudum ve ağladım içimde birazda olsun bi umut doğdu.doktora gidemiyorum neolur bana yardımcı olun .hiçbişey bilmeyen cahil biride değilim üniversite mezunuyum .ama bunun okumakla hiç ilgisi yokmuş .nolur bana yardım edin içimi dökmek istiyorum artık dayanamıyorum.anlatmak istediğim çok şey var .duygularımı sabaha kadar anlatsam bitiremem.:((

iyi günler ben toplum ve cinsellik üzerine incelemeler yapıyorum ve alanım nedeniyle vajinismus ve frijit gibi toplumumuzda yaygın görülen psikolojik kökenli hastalıklar üzerine çalıştım. sana önerim kesinlikle bir doktora görünmendir ilk etapta bir psikoloğa eğer duyulur diye çekiniyorsan hiç korkma çünkü psikologlar kesinlikle doktor-hasta güvenliğini ihlal edecek bir şey yapmazlar, aynı anda bir jinekologla da görüşmelisin
eşinle bu durumu konuşuyor musunuz o olaya nasıl yaklaşıyor bilmiyorum ama kesinlikle bu süreçte onun desteği önemli hatta onun da seninle doktora gelmesi ayrı ayrı yardım almanızın gerçekten yardımı olur. eğer anlayışlı değilse de sen kendin çabalamalısın çünkü anladığım kadarıyla bunu kendine sorun da ediyorsun kaliteli bir yaşam için bir an önce bunu yenmeni tavsiye ederim unutma bu senin hayatın ve yaşadığın da medikal bir rahatsızlık bunun ayıbı olmaz

Son düzenleme:
Sekerim, durumunu biraz acarsan belki insanlar daha fazla yol gosterebilir..yani cevrenizdeki baski kimler, universite mezunuyum cahil degilim demissiniz ama niye doktora gidemiyorsunuz, bulundugunuz yer neresi , buyuk sehir mi, kucuk bir yer mi? Esiniz bu konuda ne dusunuyor, konusuyor musunuz?

evliliğimin ilk günleri vajinismus olacağım diye çok sıkıntı çekmiştim o günleri hatrladığımda seni çok iyi anlıyorum ..
Doktora gitmen gerekiyor bencede..
Fizyolojik bir rahatsızlık değil neticede beynimizdeki tabularımız yüzünden bu hale geliyoruz ne yazık ki..

Hepimiz bir cinsel ilişki sonucu oluştuk. Böyle düşünüldüğünde öyle kötü bir şey değil ki bu ilişki Dünya nüfusu her geçen gün artıyor değil mi?

Profesyonel anlamda yardım edemem sana Keşke elimden birşey geçse

Yenilebilen bir durum ve gerçekten istersen olacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun kardeşim

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Sekerim, durumunu biraz acarsan belki insanlar daha fazla yol gosterebilir..yani cevrenizdeki baski kimler, universite mezunuyum cahil degilim demissiniz ama niye doktora gidemiyorsunuz, bulundugunuz yer neresi , buyuk sehir mi, kucuk bir yer mi? Esiniz bu konuda ne dusunuyor, konusuyor musunuz?

çevremdeki baskılar benim ailem akrabalarım ve eşimin ailesi .yani çocuk konusunda baskı yapıyolar oda haklı olarak 1,5 yıllık evliyiz bebek bekliyolar bizden .dışarı bile çıkmak istemiyorum bu yüzden .ben bu kadar ciddi bi sorun olacağını düşünememiştim.evlendiğimiz
ilk hafta olmayınca fazla üstelemedik eşimde ısrarcı olmadı stresten diye .kırmadı da beni ama her deneme başarısız oldu ve ben zamana
bıraktıkça korkum çığ gibi büyüdü şimdi eşim dokunduğunda bile korkuyorum .1,5 yıldır her günüm eziyet gibi geçiyo bi saniye bile aklımdan çıkmıyo yaşadığım stresi kelimelerle asla tarif edemem.bunu yaşadığıma inanamıyorum bu kabus bian önce bitsin istiyorum artık.
eşimle birbirimizi çok seviyoruz severek evlendik birbirimize kavuşmak için çok mücadeleler verdik çok zorluklar yaşadık ama bu olay eşimin bana karşı olan sevgisini ve anlayışını bitiricek biliyorum ve ben böyle nasıl yaşarım bilmiyorum .

evliliğimin ilk günleri vajinismus olacağım diye çok sıkıntı çekmiştim o günleri hatrladığımda seni çok iyi anlıyorum ..
Doktora gitmen gerekiyor bencede..
Fizyolojik bir rahatsızlık değil neticede beynimizdeki tabularımız yüzünden bu hale geliyoruz ne yazık ki..

Hepimiz bir cinsel ilişki sonucu oluştuk. Böyle düşünüldüğünde öyle kötü bir şey değil ki bu ilişki Dünya nüfusu her geçen gün artıyor değil mi?

Profesyonel anlamda yardım edemem sana Keşke elimden birşey geçse

Yenilebilen bir durum ve gerçekten istersen olacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun kardeşim

canım çok teşekkür ederim .allah razı olsun senden .inan sürekli bunları düşünüyorum pozitif olmaya çalışıyorum,bunun doğal bişey olduğunu herkesin bunu yaşadığını kuş beynime yerleştirmeye çalıyorum tamamen pozitif oluyorum ama eşim bana yanaşınca sanki
okadar şeyi hiç düşünmemişim kendimle hiç konuşmamışım gibi beynim tamamen sıfırlanıyo ve en başa dönüyorum .bunun stresini
taşımakatan çok yoruldum artık çok çaresizim.dışardan bizi herkez çok mutlu sanıyo ama ben eşimi mutlu edemiyorum hatta eşime bu
yüzden boşanmak istediğimi söylemeyi çok düşündüm ama yapamadım eşimi çok seviyorum .beceriksizliğim yüzünden onu mutlu edemiyorum.bende kendimi güçlü sanırdım.

mrh yaşadığınız sıkıntıyı çok iyi anlıyorum aynı sorunu ablam yaşadı... çok kötü günler geçirdi geçirdik. sizde güvene bileceğiniz biriyle dertleşin aslında tamamen yenmeniz için biraz egzersiz ve kendinizi motive edip öyle yatağınıza girmeniz yeterli olacaktır. ablam 1 ayda yendi ama hergün saatlerce ağlama krizlerine girdi. eşinden tiksiniyordu o derece tabi eşiyle de her gün kötüleşen bir ilişkisi vardı. bir doktora gitmeli ve bunun herkesin yaşadığını düşünün mesela siz bir ilişki sonucu dünyadasınız bunu düşünün Rabbim yardımcınız olsun ...

mrh yaşadığınız sıkıntıyı çok iyi anlıyorum aynı sorunu ablam yaşadı... çok kötü günler geçirdi geçirdik. sizde güvene bileceğiniz biriyle dertleşin aslında tamamen yenmeniz için biraz egzersiz ve kendinizi motive edip öyle yatağınıza girmeniz yeterli olacaktır. ablam 1 ayda yendi ama hergün saatlerce ağlama krizlerine girdi. eşinden tiksiniyordu o derece tabi eşiyle de her gün kötüleşen bir ilişkisi vardı. bir doktora gitmeli ve bunun herkesin yaşadığını düşünün mesela siz bir ilişki sonucu dünyadasınız bunu düşünün Rabbim yardımcınız olsun ...

allah razı olsun .teşekkür ederim.mesajınızı okurken gözlerim doldu inanın ablanızın neler yaşadığını çok iyi anlıyorum şuan bende aynı durumdayım.benim sorunumda diğer insanlar gibi mutlu biticekmi çok merak ediyorum ama bütün inancımı kaybettim artık hiç umudum kalmadı artık.

allah razı olsun .teşekkür ederim.mesajınızı okurken gözlerim doldu inanın ablanızın neler yaşadığını çok iyi anlıyorum şuan bende aynı durumdayım.benim sorunumda diğer insanlar gibi mutlu biticekmi çok merak ediyorum ama bütün inancımı kaybettim artık hiç umudum kalmadı artık.

canım benim umudun olmalıki bu sorunun üstesinden gelebilesin. Ben inanıyorum herşey yoluna girecek iyi düşün iyi olsun. Önce inan ben bunu yenip mutlu bir ilişki yaşıyıp sonrasında bebekle mutluluğumu taçlandırıncam herkes nasıl yaşıyorsa bende yaşıycam de kendini dinle güzel günleri hayal et inan ablam senin yaşadıklarının aynısını yaşadı saçlarını yolup ağlama krizleri geçiriyormuş. okadar kötüydü durumu ama herşey düzeldi seninde sabırlı ve azimli olman lazım yılma sabırlı ol Rabbim yardımcın olsun

Eşinizide düşünün her seferinde hevesi kaçıp kendi içine kapanıyor. Ben inanıyorum herşey yoluna girecek ve ben sizden iyi haberler alıcam inşallah. Lütfen bir doktora gidin anlatın rahatlayın, bir yakınınızla paylaşın evli olması önemli sizi anlaması için gününüzü bunu düşünerek geçirmeyin kendinize gün içinde bir aktivite bulun karanlığın çökmesiyle içinize korku çökmesin eşinizin gelmesi sizi ürkütmesin kendiniz için iyi düşünün hayatın bir koşulu var olma sebebimiz cinsellik... herşey sizin kafanızda atın kötülükleri ,korkuları, kasılmaları işte sonrasında bakın nasıl herşey yoluna girmiş :) ben inanıyorum sizde inanın..

ben 1,5 yıllık evliyim.hayatım 1,5 yıldır cehenneme döndü .nolur yalvarırım bana yardımcı olun .psikolojim çok bozuldu hiçbişeyden keyif alamıyorum.cok huzursuzum anne olmak istiyorum.çevremde anlatamıyacağım kadar çok baskı var .cok zor durumdayım.kimseye sorunumu anlatamıyorum.geri dönüşü olmayan yollara girmek istemiyorum duyulursa herşey daha kötü olur diye korkuyorum .bununla ilgili okumadığım yazı kalmadı 1 senedir araştırıyorum.artık yıldım .bu siteyi buldum ve geçen gün vajinusmusu yenen arkadaşların hikayelerini okudum ve ağladım içimde birazda olsun bi umut doğdu.doktora gidemiyorum neolur bana yardımcı olun .hiçbişey bilmeyen cahil biride değilim üniversite mezunuyum .ama bunun okumakla hiç ilgisi yokmuş .nolur bana yardım edin içimi dökmek istiyorum artık dayanamıyorum.anlatmak istediğim çok şey var .duygularımı sabaha kadar anlatsam bitiremem.:((

canım bende evleneli 10 ay oluyor ve vajinismusum doktora gittim ama faydasını göremedim bu hastalıkta herşeyden önce kafanda bitirmen gerekiyor ben şuan parmak egzersizlerine başladım

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

bak bu linkte bizimle aynı durumda olan birçok insan var ve birçoğuda yenmiş kimse kimseyi yargılamadan destek olmaya moral vermeye çalışıyor neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ama bunun üstesinden gelicek yine biziz ne doktor nede başka birşey biraz cesaret hadi birbirimize destek olalım ve yenelim bu illeti :)

Canım aynı şeyleri yaşadığımdan bu sorunu olan herkese yardımcı olmak istiyorum.Bu derdi anca çekenler bilir.Cinselliğin olmadığı kabus gibi bir evlilik,etraftan çocuk baskısı,eşine karşı hissettiğin mahcubiyet,her başarısız denemenin oluşturduğu yıkım,ben anne olalamayacağımkadın olamayacağım korkusu.
Bu sorunun üstesinden gelmenin en önemli yolu ehil bir doktordan yardım almak.Ehil diyorum çünki bu işin uzmanı olmalı.Bende önce bekleyerek geçer evresini yaşadım,çeşitli teknikler denedim,sonunda hep hüsran oldu.İnternetten jinekolog Çiğdem Tezcanı buldum.Kendisi bursa da doktor.Sorunumu çok kısa sürede çözdü.Sende boş yere mutsuz olma kadınlığını yaşa derim kardeşim.

Canım aynı şeyleri yaşadığımdan bu sorunu olan herkese yardımcı olmak istiyorum.Bu derdi anca çekenler bilir.Cinselliğin olmadığı kabus gibi bir evlilik,etraftan çocuk baskısı,eşine karşı hissettiğin mahcubiyet,her başarısız denemenin oluşturduğu yıkım,ben anne olalamayacağımkadın olamayacağım korkusu.
Bu sorunun üstesinden gelmenin en önemli yolu ehil bir doktordan yardım almak.Ehil diyorum çünki bu işin uzmanı olmalı.Bende önce bekleyerek geçer evresini yaşadım,çeşitli teknikler denedim,sonunda hep hüsran oldu.İnternetten jinekolog Çiğdem Tezcanı buldum.Kendisi bursa da doktor.Sorunumu çok kısa sürede çözdü.Sende boş yere mutsuz olma kadınlığını yaşa derim kardeşim.

candash merhaba birkaç yerde sürekli bu doktordan bahsettiğini farkettim bende vajinismus hastasıyım. doktorla ilgili sadece isim ve yer belirtmişsin hemen hemen birçok doktorum tedavi yöntemi aynı egzersizler bende doktora gittim ama egzersizleri cesaret edip yapamadığım için başarılı bir tedavi olmadı açıkçası merak ettim nedir bu doktorun tedavi yöntemi ben bursa dışındanım ve çalışıyorum üstelik doktorların bu tedavi için istedikleri rakamlar çok fazla biraz bilgi verebilirmisin nasıl bir tedavi uyguluyor neler yaptırıyor

canım çok teşekkür ederim .allah razı olsun senden .inan sürekli bunları düşünüyorum pozitif olmaya çalışıyorum,bunun doğal bişey olduğunu herkesin bunu yaşadığını kuş beynime yerleştirmeye çalıyorum tamamen pozitif oluyorum ama eşim bana yanaşınca sanki
okadar şeyi hiç düşünmemişim kendimle hiç konuşmamışım gibi beynim tamamen sıfırlanıyo ve en başa dönüyorum .bunun stresini
taşımakatan çok yoruldum artık çok çaresizim.dışardan bizi herkez çok mutlu sanıyo ama ben eşimi mutlu edemiyorum hatta eşime bu
yüzden boşanmak istediğimi söylemeyi çok düşündüm ama yapamadım eşimi çok seviyorum .beceriksizliğim yüzünden onu mutlu edemiyorum.bende kendimi güçlü sanırdım.

canım sana tek birşey söyliyeceğim.. kuşadasında dr murat ulusoy! hiç düşünme! hiç vakit kaybetme! parayı bir yerden bir şekilde bul buluştur ne yap et bu doktora git... kesinlikle git... 1,5 günlük bir tedaviden sonra(tedavi şeklinde parmak egzersizi kesinlikle yok, verdiği kolay aparatlarla egzersiz yapıyorsun yapmak çok zor değil, yapacağına kesinlikle inanıyorum.egzersizlerin yanısıra yarıhipnoz yönetmiyle de bilinçaltındaki korkuları yok ediyor) bana inan hayatına bahar gelecek, yaşamın zevkine varacaksın ve niye daha önce gitmedim diyeceksin...... sana bunları samimiyetle söylüyorum... mebla olarak biraz yüksek, 2 yıl önce 5 milyardı.. ama şuanda taksit imkanı bile var..

canım bende evleneli 10 ay oluyor ve vajinismusum doktora gittim ama faydasını göremedim bu hastalıkta herşeyden önce kafanda bitirmen gerekiyor ben şuan parmak egzersizlerine başladım

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

bak bu linkte bizimle aynı durumda olan birçok insan var ve birçoğuda yenmiş kimse kimseyi yargılamadan destek olmaya moral vermeye çalışıyor neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ama bunun üstesinden gelicek yine biziz ne doktor nede başka birşey biraz cesaret hadi birbirimize destek olalım ve yenelim bu illeti :)

inanın bu psikolojik rahatsızlığı kendi kendine destek almadan yenmesi inanın bana çok zor.... ve çok yıpratıcı... mutlaka uzman bir doktordan yardım alınmalı... ozaman hem kısa sürede hem yıpranmadan ve kolayca bu sorun çözülür...

ben dr murat ulusoy diyorum, başka da birşey demiyorum... çok nazik, anlayışlı, kadınlık değerlerine saygılı bir doktor... ben bütün egzersizlerimi kendim yapmıştım, o sadece bana şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye tariflerde bulundu ve otele gönderdi, otelde eşimin yardımıyla kendim yaptım.. yani beni vajinal olarak bile muayene etmeden sorunumu 1,5 günde çözdü ve ben bu kadar basit olduğuna inanamadım...şuan o ilk günlerimizi düşünüyorum da neden doktora gitmemek için bu kadar direnmişim, neden bu rahatsızlığı kabullenmekte bu kdr zorlanmışım ona yanıyorum... 5 milyar 10 milyar hiç önemli değil, önemli olan yuvanda huzurlu olmak bunu değeri parayla ölçülemez inanın.. ne yapın edin gidin arkadaşlar...sonundaki mutluluğu yaşayınca bana hak vereceksiniz..

Son düzenleme:
inanın bu psikolojik rahatsızlığı kendi kendine destek almadan yenmesi inanın bana çok zor.... ve çok yıpratıcı... mutlaka uzman bir doktordan yardım alınmalı... ozaman hem kısa sürede hem yıpranmadan ve kolayca bu sorun çözülür...

ben dr murat ulusoy diyorum, başka da birşey demiyorum... çok nazik, anlayışlı, kadınlık değerlerine saygılı bir doktor... ben bütün egzersizlerimi kendim yapmıştım, o sadece bana şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye tariflerde bulundu ve otele gönderdi, otelde eşimin yardımıyla kendim yaptım.. yani beni vajinal olarak bile muayene etmeden sorunumu 1,5 günde çözdü ve ben bu kadar basit olduğuna inanamadım...şuan o ilk günlerimizi düşünüyorum da neden doktora gitmemek için bu kadar direnmişim, neden bu rahatsızlığı kabullenmekte bu kdr zorlanmışım ona yanıyorum... 5 milyar 10 milyar hiç önemli değil, önemli olan yuvanda huzurlu olmak bunu değeri parayla ölçülemez inanın.. ne yapın edin gidin arkadaşlar...sonundaki mutluluğu yaşayınca bana hak vereceksiniz..

senin adına sevimdim ama doktora gidip o kadar paralar veren yinede bu hastalığı yenemeyen insanlarda var ben özel hastanede bir cinsel terapiste gittim çok pahalı değil ama ucuzda sayılmazdı ödevler verdi egzersizler ve yapamayıncada azarladı sonra gitmek istemedim çok doktor araştırdım evet bazıları başarılı ama sölediğniz miktarlar hafife alınacak rakamlar değil herkesin malesef o kadar durumu yok benim neredeyse 10 ay oluyor daha önce cesaret edemediğim parmak egzersizlerine bir cesaret başladım. doktora gitmeyi yanlış bulmuyorum kesinlikle herkesin çözüm yöntemi farklıdır ve her yöntem herkeste işe yaramaz benim malesef o doktorlara gidicek ne zmanım nede durumum var herşey insanın kendi elinde diye düşünüyorum yapmamız gereken tek şey inanmak ve cesaret ve inşallah buda zamanla olacak önerin için yinede teşekkür ederim

kimseye bişey anlatmak ve ispat etmek zorunda değilsin bu senin özel hayatın. zor bir durum olduğunu biliyorum bende yaşadım bu durumu. ama sıkıntım büyüyüp beynimde soru yumakları oluşmadan, evliliğimin 10. gününde jinekoloğa gittim. düşündükçe işin işinden çıkamıyorsun çünkü. hep çevremizdeki yalancı insanlara inandığımızdan kaynaklanıyor bu sorunlar. kendileri eşleriyle ilişkiye girip başkalarına çok korkunç diye anlatıyorlar. hiçte öyle değil durum inan bana. ben hymenektomi oldum çünkü kızlık zarım kalındı ve çok korkuyordum da. benim fiziksel olarak sıkıntım vardı çünkü kalın olunca zar yırtılmıyordu. git bi muayane ol zarın nasıl baksın bi doktorun. o kadar çektiğim psikolojik sıkıntının bedeli 600 lira. evet 600 liraya oldum hymenektomiyi . kimseyede söylemedik eşimle aramızda sır kaldı. beyninde olayı daha fazla büyütmeden git muayeneni ol. ilerde kızım olursa onunda hymenektomi yaptırmasını isterim, ne stres var ne korku. genel anestezi ile 10 dk. bitti. düşün istersen bu mevzuyu. Allah yardımcın olsun

Back