Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni bat'in ne canm.. Kaçinca ay olducanım ben bugun regl oldum.sana zahmet tarıhimi yenilermisin
Ayyyyy hadi InsAllah :)![]()
sugar lale sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın .. darısı da bizlere olsun inşallah.. geçen bayram vajiyi yendim bu bayram da yoksa...:))))
Elvannngulsevdam sessizcekimsesizce. Zeala merhaba kizlar bide bana yardimci olun lutfrn nasl ne yapacagimi bilmiyorm vajiyi yendk sukur ama hiz olayi yok ve pn..sonuna kadar girince o sona dogru biyere baski yapio oyuzden hizlanamiyoruz hizlansakta cok uzun surmuyo zaman zaman hixlanioz uzun surduremiyoruz oylede olunca icine bos...olmuyo ve benn artk bebekk istiyorum...nasil atlattiniz bu sureci..
Elvannngulsevdam sessizcekimsesizce. Zeala merhaba kizlar bide bana yardimci olun lutfrn nasl ne yapacagimi bilmiyorm vajiyi yendk sukur ama hiz olayi yok ve pn..sonuna kadar girince o sona dogru biyere baski yapio oyuzden hizlanamiyoruz hizlansakta cok uzun surmuyo zaman zaman hixlanioz uzun surduremiyoruz oylede olunca icine bos...olmuyo ve benn artk bebekk istiyorum...nasil atlattiniz bu sureci..
uzun zamandr giremedim,hamile arkadaşları tebrik ediyorum,bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum.15. haftamdayım çok sukur hersey yolunda,haftaya cınsiyetini öğrencez,çok heycanlıyım....hepinizin bayramını kutluyorum
canım ben bugun regl oldum.sana zahmet tarıhimi yenilermisin
bizdede aynı sıkıntı oluyodu yönünü tam ayarlayamayınca öyle oluyo poponu iice yukarı kaldır eğimi artır..
Benide eklermisin canm bat 1 kasim..
uzun zamandr giremedim,hamile arkadaşları tebrik ediyorum,bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum.15. haftamdayım çok sukur hersey yolunda,haftaya cınsiyetini öğrencez,çok heycanlıyım....hepinizin bayramını kutluyorum
7 ay oldu canım bat 18 kasım
canlar doktor ultrasonla baktı karından iyi dedi.. gebelik öncesi yapılan tüm tahlilleri yaptılar ama malesef tokso halen pozitif. diğerlerinde sorun yokmuş ..intaniyeye git dedi. cuma günü 5i geçiyodu zaten intaniyeye de bayram sonrası gidicem. bakalım ora ne dicek.
canım bazen anlayamadığım o baskı bende de oluyo. belki saçma oluycak ama ben çıplak parmakla çalıştığım için acaba parmaklarıma temas eden yerlerin arkasında ne vardiye nette bakmıştım ve arksaında bağırsak idrar kesesi filan var yani yakınlar ve ben sıkışkken o baskı hissi daha fazla oluyodu ya da ben öyle düşünüyorum deyim :) bence tamamen rahat olduğun bi zaman deneyin bir de öns..me esnasında eşin parmak egzerszi yapsın böylece rahatlamış olursunElvannngulsevdam sessizcekimsesizce. Zeala merhaba kizlar bide bana yardimci olun lutfrn nasl ne yapacagimi bilmiyorm vajiyi yendk sukur ama hiz olayi yok ve pn..sonuna kadar girince o sona dogru biyere baski yapio oyuzden hizlanamiyoruz hizlansakta cok uzun surmuyo zaman zaman hixlanioz uzun surduremiyoruz oylede olunca icine bos...olmuyo ve benn artk bebekk istiyorum...nasil atlattiniz bu sureci..
elvancım selanın dediği gibi antibiyotik gerekiyo 3 ay kullandım ama geçmemş.. intaniye sonucunu da yazarım canım
Canim nasil düzelcek tokso ilaci mi var, yoksa kendiligindenmi geçiyor? Diger sonuçlarin iyi çikmasina sevindim habersiz birakma olurmu..![]()
selacm ya ben antibiyotiği bıraktım bıktım birazda skldm intaniyeye de artık haftaya giderim ancak tabi gidebilirsem dicektim kiiii aklıma 29 ekimde hastanenin açık olduğu geldi :) bakalım o doktor ne dicek... aslında bebek istemiyorum şimdilik ya koca da istiyo biraz bahanem oldu dicem kızacaksınız :) hayırlısı olsun...geçmiş olsun kuzum, toksonun geçmesi zaman alabilir. uzun süre antibiyotik içmek gerekiyor. diğerlerinin iyi olmasına çok sevindim.![]()
Ekledim listeye, kaç aydir deniyosunuz canm.. Hamilelik öncesi tahlillerini yaptirdinmi?