Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm gozun aydın hafta olarak benden ondesın,ins.haftaya bende duyabılırım
İnş. canım sen de Elvan da en kısa zamanda duyarsınız bebişlerinizin kalp atışını
Malesef kizlar kaybettm bebegimi
Her zaman hayırlısı diye dua ediyoruz ya.. işte bunda da vardır bir hayır.. Rabbim, en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip etsin..
Bana nasip degilmis kalbinin atisini dinlemek.. ins arkadasimiz duyar en kisa zamanda..
canim nasilsin napiyorsun? nasil gidiyor hayat? hersey yolundadir insallahh...![]()
iyi sayılır canım evde değildim uzun zamandır dün geldim evime ramazanda kayınvalidelere gittik uzun kaldık orda çok sıkıldım diyebilirim sonrasında da denize gittim moralim düzeldi biraz. kürtaj sonrası 2 kez deneme yapabildik hem şartlar hem de enfeksiyon korkusuyla yapmadık ikisi de iyiydi zorlanmadım hem de 1 ay ara vermemize rağmen. jel kullanmıyorum artık tamamiyle bıraktım. sen ne yaptın nasıl gidiyo
ne guzel canim insallah en kisa zamanda da hamile kalirsin tekrar.. bende iyiyim cok sükür bi sorun yok yuvarlanip gidiyoruz isteee..
amin canım inşallah. siz korunuyosunuz değil mi belinden dolayı biraz korunun demişti doktor yanlış mı hatırlıyorum acaba. inşallah istediğin zamanda sana da versin Allah..