- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
Kızlar bu hafta bi doğuramama korkusu sardı benii yardımmm çok mu zor geçiyo...((
canım benim normal bu korku ama inan çok zor değil rabbim vücudumuzu öyle güzel yaratmış ki her şeyi vücut hallediyo adet sancısı gibi sancılar sadece sonlara doğru fazlalaşıyo bana hadi doğurmaya masaya geçelim dediklerinde yok canım defim bu kadar mıydı bu sancıyla doğum mu olur dedikten yarım saat sonra bebeğim dünyadaydı artık oku bolca sümmessebileyesserah çek inşallah kolay olacağını düşün o kesiymiş dikişmiş suyu parlamatmaymış hissetmiyosun bile bana kesi atmışlar da ben lohusa iken anladım kesi atıldığını dikiş yerinden o da ne ara attılar hiç bilmiyorum :) allah büyük kuvvet veriyo sabır veriyo korkuyu en aza indiriyo sağlığıyla kucağına al inşallah ne kadar kaldı doğuma
doğum allah kısmet ederse ekim 5 gibi görünüyo ufak ufak alış verişe başladım göbeğimde belirgin gibi telaş sardı beni. Epidural mi olmuştun sen . Hayırlısıyla alsam kucağıma inşş
Cok uzun suredir giremiyorum bebisim 8 aylik oldu hamileler gozunuzaydin ozellikle zelea hazal tebrikler elvan sen nasilsin bebis nasil bu sayfayi takip ediyorum hep dualarimdasiniz tek tek hamile haberleri almak beni cok sevindiriyor .......
canım arkadaşım tebrikler2014 ün ikinci hamileliğini yaşıyoruz herşey yolunda gitseydi mayısda doğması gereken bebek gelmeyince mayısda yeni bir umuda yolculuğa çıkardım RABBİM. ALLAHIM HERKESE SAĞLIKLI bebişler versinnn
sağolasın bacımmm DARISI SAĞLICAKLA HERKESE İNŞALLAH....canım arkadaşım tebriklerrabbim tamamına erdirsin.sağsalim kucağına al bebişini.darısı bana ve isteyen herkese olur inşallah.dua et bizede.
Hayırlısı ile tamamına erer inş canım çokkkkkkk sevindim .. Isteyen herkese de tez zamanda güzel haberlerini alırlar inşallhhhhhhhh2014 ün ikinci hamileliğini yaşıyoruz herşey yolunda gitseydi mayısda doğması gereken bebek gelmeyince mayısda yeni bir umuda yolculuğa çıkardım RABBİM. ALLAHIM HERKESE SAĞLIKLI bebişler versinnn
Epidural olmadım canımdoğum allah kısmet ederse ekim 5 gibi görünüyo ufak ufak alış verişe başladım göbeğimde belirgin gibi telaş sardı beni. Epidural mi olmuştun sen . Hayırlısıyla alsam kucağıma inşş
2014 ün ikinci hamileliğini yaşıyoruz herşey yolunda gitseydi mayısda doğması gereken bebek gelmeyince mayısda yeni bir umuda yolculuğa çıkardım RABBİM. ALLAHIM HERKESE SAĞLIKLI bebişler versinnn
Mrb kızlar nasılsınız pek giremiyorum buraya 2014 kasım annelerindeyim genelde oda ara sıra hamile kalan arkadaslarımı tebrik ediyorum allahım sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah biz öbür hafta sonu gidip nasipse cinsieytimizi ve 3 lü testimizi yaptırcaz inşallah bi sorun cıkmaz
2014 ün ikinci hamileliğini yaşıyoruz herşey yolunda gitseydi mayısda doğması gereken bebek gelmeyince mayısda yeni bir umuda yolculuğa çıkardım RABBİM. ALLAHIM HERKESE SAĞLIKLI bebişler versinnn
aminnnnnnnnnnnn bacım aminnnn ALLAHIM hayırlısıyla sağlıcakla herkese versin inşallahHayırlısı ile tamamına erer inş canım çokkkkkkk sevindim .. Isteyen herkese de tez zamanda güzel haberlerini alırlar inşallhhhhhhhh
aminnnnnn bacımmmm siz büyüttünüz bizde bir doğurabileydikkk hayırlısıyla :)Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla gelsin evladın
hazal bacım tekrarr seni tebrik ediyorum ALLAHIM sağlıcakla kucağna almayı nasip eylesinMrb kızlar nasılsınız pek giremiyorum buraya 2014 kasım annelerindeyim genelde oda ara sıra hamile kalan arkadaslarımı tebrik ediyorum allahım sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah biz öbür hafta sonu gidip nasipse cinsieytimizi ve 3 lü testimizi yaptırcaz inşallah bi sorun cıkmaz
çok çok sağolasın bacımmm eeee senin doğummmdan ne haber??? kıssslar engin deneyimlerinizden eksik bırakmayın biziÇok şükür...inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımmm... çok sevindim senin adınaa
öpüyorum seni....
Bebek isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu duyguları inşallah...
Bizlerede sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsinn inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?