Doğum yapmış bacılarıma "çok çok geçmişler olsun, Allah sağlıcakla yavrularınızı büyütmeyi nasip etsin" diyorum.
İnşallah herkesler iyidir. bende durumlar karışık bu kadar süredir giremediğimi keyfi sanmayın
hepinizi çok öpüyorum görüşürüz inşallah
kızlar selam :) 22 nisan akşamı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım sabah suyumn geldi aksam 17.23 kollarımdaydı miniğim çok şükür rABBİM HERKESE CENNET KOKUSUNU NASİP ETSİN
fazla uyarmadan krem sürebilirsin ama dikkat et lütfen uyarılma erken doğuma sebep olabiliyokızlar 17+4 deyim ve göğüslerim sızlamaya başladı , hamileyken siz göğüs uçlarınıza bişiler sürdünüzmü krem falan. acayip sızlıyo ne yapacağımı şaşırdım..
inş en kısa zamanda hayırlısıyla gelir meleğinKızlarRabbim herkeze kolay hamılelıkler dogumlar nasip etsin. Ben suan reglim. Biter birmez calısmalara devam bızım bebişimiz ne zaman kendnı gösterıcek bakalım :) dua edınnn bana
Sağolasın canım darısı en kısa zamanda senin de başınaDoğum yapmış bacılarıma "çok çok geçmişler olsun, Allah sağlıcakla yavrularınızı büyütmeyi nasip etsin" diyorum.
İnşallah herkesler iyidir. bende durumlar karışık bu kadar süredir giremediğimi keyfi sanmayın
Yaaa çok sevindim tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşş amin inşkızlar selam :) 22 nisan akşamı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım sabah suyumn geldi aksam 17.23 kollarımdaydı miniğim çok şükür rABBİM HERKESE CENNET KOKUSUNU NASİP ETSİN
iyi canım annemlerden kendi evime geçtim artık annem de geldi bi süre kalıp gidicek yavruyla başbaşa kalıcaz bakalım :) gazımız devaö ediyo hala ama artık biraz daha anlıyorum neye ağladığını filan yavaş yavaş alışıyorum galiba :)CANIMM gozunuz aydin Rabbim hayirli evlat etsin ins normal olmasinada ayrica sevindim :) dogum hikayeni bekliyoruz smdi mis kokulunu doya doya sevv. Allahim her isteyene nasip etsin, su mubarek gecede dua edelim kizlar.
Gokce gecmis olsun Rabbim yardimcin olsun ins tez vakit sorunlar cozulur.
Zealea nasil gidiyo nekadarlik oldunuz
sessizcem taze anniss :) alisabildinmi nasil gidiyo annelik
siradaki kimdi yahu ben unuttum galiba
beni hatırlayana kampayadan çeyrek altın :)
elvanım napıyosun canım baktım şimdi herkes doğurmuş :) bir ben kaldım sanırsam daha bebek yok korunma sürecim 2 ay önce bitti malum ameliyat oldum söylemişmiydim bilmiyorum baya sıkıntılı günlerdi
şimdide klomifen tedavisine başladık artık nolcak hayırlısı
kızlar selam :) 22 nisan akşamı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım sabah suyumn geldi aksam 17.23 kollarımdaydı miniğim çok şükür rABBİM HERKESE CENNET KOKUSUNU NASİP ETSİN
Doğum yapmış bacılarıma "çok çok geçmişler olsun, Allah sağlıcakla yavrularınızı büyütmeyi nasip etsin" diyorum.
CANIMM gozunuz aydin Rabbim hayirli evlat etsin ins normal olmasinada ayrica sevindim :) dogum hikayeni bekliyoruz smdi mis kokulunu doya doya sevv. Allahim her isteyene nasip etsin, su mubarek gecede dua edelim kizlar.
fazla uyarmadan krem sürebilirsin ama dikkat et lütfen uyarılma erken doğuma sebep olabiliyo
inş en kısa zamanda hayırlısıyla gelir meleğin
Sağolasın canım darısı en kısa zamanda senin de başınainş o karışık durumlar biran önce hallolur düzelir gel arasıra haberdar et kendinden
Yaaa çok sevindim tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşş amin inşayrıntıları da bekliyoruz :)
iyi canım annemlerden kendi evime geçtim artık annem de geldi bi süre kalıp gidicek yavruyla başbaşa kalıcaz bakalım :) gazımız devaö ediyo hala ama artık biraz daha anlıyorum neye ağladığını filan yavaş yavaş alışıyorum galiba :)
Ben hatırlıyorum :) İnş en kısa zamanda nasip etsin Rabbimadresimi özelden yazayım altını gönderirsin :)))
canımmm gözün aydınnn,,,Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn...darısı başımıza...doğum sürecini yazarsan bi ara sevinirim malum sırada bizde de o bekleyişten var....duana da yürekten AMİNNNNNNNNNNNNN...............
Gökçemmm Rabbim sıkıntılarını gidersinnn tez vakit feraha kavuş inşallah...biz iyiyiz sendende güzel haberler alırız inş...öpüldün kuzum
layyynnn! tam o gün seni aradım, dün de aradım. açılmayınca dedim heralde doğum yaptı. bugün buraya bakmak aklıma geldi.allah analı babalı büyütsün. sağlıkla büyüt. çok sevindim çooooooooooooooooooooooooooooooook.
hayırlı olsun canım güle güle büyüt inş bizimde normal doğumlarımız olsun.. doğum nasıl geçti biraz anlat ...
kızlar benim doğum hikayem çok iyi değil ama vajinusmusun v si ile ilgili bile değil çatı muayenesı çok güzeldi öncelikle hiç korkulcak bısey degıl sanıyeler suruyor catıdan ıkı gun sonra suyum geldı ve hastaneye gıttık sabah yatısım verıldı sunı sancı verdıler suyum sınırdaydı yapılan tuseler alttan muayeneler asla canımı yakmadı bagırmadım hatta o sancılarda yapılan tuseler benı rahatlatıyordu sankı sancımı azaltıyordu sunı sancı cok kotu bısey sadece 7.5 saat sancı cektım normal sekılde yavrumu kucagıma aldım ancak sonrasında bıkac komplkasyn olustu onlardan hıc bahsetmym mılyonda bır olurmus :) neysekı sımdı ıyıyım normal dogumu desteklıyorum :) kesınlıkle korkmayın catı musayıtse hersey yolundaysa bebek donmussse sansınızı zorlamayın normalke ızın verın deneyımı kotu olan bırı olarak bunu soyluyorum kaldı kı doktorum bıle operasyon bıtınce bu hasta vajınusmustu dedı dıger uzman doktora :)
SELAMLAR HERKESLEREEEEEEEEE iyiz çok şükür tabi her hafta bir hastane maceramız oluyor yakın akrabalardan falan. Allah herkesi korusun ne denir ama şükürler ola daha iyizHerşey yolundadır inş canım .. Arada gir birşeyler yazzz..
Merak ettim seniii...)))
amin bacım cümlemiz inşallahhh :) sen de durumlar nasıl yahuuuuben kendime adıma iyiyim gökçecim.umarım herşey düzelir.rabbim feraha çıkarsın seni.hoşçakal.
dünürcüm bende geçen ay iltihaplar bitişte haftaya belkim haberi olur ufukda bir embryo görülür mü bilinmez:) eymencik nasıllllll? alıştın mı analığadünürcüğüm nerelerdesin sen.kaç zamanır hep bakıyorum gökçe nerelerde acaba diye hep aklımdaydın.inşallah kötü bişey yoktur.gerçi keyfi değil yazmışşsın ama inşallah sorunlarını bir an önce çüzersin.bak hala kız falan aramaya başlamadık.oğlum senin kızı bekliyo hala:)
bacım tekrar tekrarr gözün aydın senindefazla uyarmadan krem sürebilirsin ama dikkat et lütfen uyarılma erken doğuma sebep olabiliyo
inş en kısa zamanda hayırlısıyla gelir meleğin
Sağolasın canım darısı en kısa zamanda senin de başınainş o karışık durumlar biran önce hallolur düzelir gel arasıra haberdar et kendinden
Yaaa çok sevindim tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşş amin inşayrıntıları da bekliyoruz :)
iyi canım annemlerden kendi evime geçtim artık annem de geldi bi süre kalıp gidicek yavruyla başbaşa kalıcaz bakalım :) gazımız devaö ediyo hala ama artık biraz daha anlıyorum neye ağladığını filan yavaş yavaş alışıyorum galiba :)
Ben hatırlıyorum :) İnş en kısa zamanda nasip etsin Rabbimadresimi özelden yazayım altını gönderirsin :)))
aminnn cümlemizin bacımmm.. sende de durumlar nasıl kısss :) doğurmadın dimi daha:) öpüldüncanımmm gözün aydınnn,,,Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn...darısı başımıza...doğum sürecini yazarsan bi ara sevinirim malum sırada bizde de o bekleyişten var....duana da yürekten AMİNNNNNNNNNNNNN...............
Gökçemmm Rabbim sıkıntılarını gidersinnn tez vakit feraha kavuş inşallah...biz iyiyiz sendende güzel haberler alırız inş...öpüldün kuzum
doğrumu duydummmmmmmmmmmmm zeale hamiş mi hey maşallahhhhCANIMM gozunuz aydin Rabbim hayirli evlat etsin ins normal olmasinada ayrica sevindim :) dogum hikayeni bekliyoruz smdi mis kokulunu doya doya sevv. Allahim her isteyene nasip etsin, su mubarek gecede dua edelim kizlar.
ayberk bacımmmmmm yeni girince geçmşi ancak okuyabiliyorumSlm kizlar bayadir giremiyordum topik bebislerle senlenmis bir toplu tebrikte benden gelsin hamislere saglikli dogumlar diliyorum taze annelere gozunuz aydin diyorum bebis isteyenlere de dualar ediyorum insallah en kisa zamanda meleginiz sizlerle olur bu arada benim oglusumda buyudu 6bucuk aylik oldu inanilmaz yaramaz sabahtan aksama kadar onla ugrasiyorum ama bir takim sorunlarimiz var malesef bebegim hafif derece kalp hastasi olarak dogdu skntilarimiz artarsa bir takim cerrahi islemler uygulanacak dualarinizda bizleri de unutmayin ve bebek isteyen arkadaslarim sakin acele etmeyin saglikli dogsunda gec olsun opuyorum hepinizi :*
hazal ve gayet ve de zealeee hepinizi yürekten kutlarımmmmmmm harikaaaa... bu arada şaka maka ilk trimestrıda geçirmişiniz gibi hey maşallahhhh.... sağlıcakla kalın
bacımmmmm seninde 1 aycığın kalmışşşşşş hey maşallah zaman nasıl akıp gidiyor ALLAHIM kolaylık vere.... ÖPÜYORUM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAHHGökçe'ciğim seni buralarda görmek ne kadar güzel :) Özlemişiz :) İnş.herşey yolundadır ve buralardan fazla ayrılmazsın :)
Sağolasın gökçecim iyiyiz şükür oğluşla uğraşıyoruzSELAMLAR HERKESLEREEEEEEEEE iyiz çok şükür tabi her hafta bir hastane maceramız oluyor yakın akrabalardan falan. Allah herkesi korusun ne denir ama şükürler ola daha iyiz
amin bacım cümlemiz inşallahhh :) sen de durumlar nasıl yahuuuu
dünürcüm bende geçen ay iltihaplar bitişte haftaya belkim haberi olur ufukda bir embryo görülür mü bilinmez:) eymencik nasıllllll? alıştın mı analığaçok öpüyommm :) görüşürk
bacım tekrar tekrarr gözün aydın senindedurumlar nasılll
aminnn cümlemizin bacımmm.. sende de durumlar nasıl kısss :) doğurmadın dimi daha:) öpüldün
YARAMAZPİSİ bacım nede güzel anlatmışın hey maşallahhhh :) allahım bağışlasın öpüyom görüşürükkk
iyi maşallah bacım oğluşunu yerime deSağolasın gökçecim iyiyiz şükür oğluşla uğraşıyoruz
iyi maşallah bacım oğluşunu yerime deöpü ver ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?