kızlar geçmişi doğru düzgün okuyamadım sessizce gözün aydın olsun cnm allah evladını size bağışlasın uzun bi aradan sonra yazıyorum veeee HHHHAAAAAAAMMMMMMİİİİİLLLLLLLLEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİMMMMMM evet kızlar hamileyim çok şükür zealea duy sesimi benden sonra sen olacaktın duy sesimiii
olleeeeeeeeeeeeeeey!! gözünaydın. allah analı babalı büyütsün!!! teeey teeeeey teeeeyyyyy:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
evet, bu güzel haberi vermeye geldim. halay isterem, halay başı da benim. teeeeeeey teeeeeeeey teeeeeeeey
Oyy maşallah Allah analı babalı büyütsün inşş :)) bir bebiş daha geldi topiğimize ne güzel :))size musmutlu bi haber vermeye geldimmm :))) HOPEFOR bebişini dün kucağına aldı :))) darısı bizlerin başına inşaallahhh
BURDANDA ONU KOCAMAAAANNNNN KULUYORUMMM RABBİM SAĞLIKLA HUZURLA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN OĞLUŞUNAAA
Amin canım benim çok sağolseni de kutluyorum canımmmm Rabbimm senin bebişinede hayırlı sağlıklı ömür nasip etsinn...
evet, bu güzel haberi vermeye geldim. halay isterem, halay başı da benim. teeeeeeey teeeeeeeey teeeeeeeey
biliyoduk böyle olacagınıııı benden sonra onun hamile olacağını yuppiiiiii kendide hep diyodu senden sonra benim diyeee çok sevindim
ay kızlar üçümüz sıralandık ne güzel oldu:)) hazal kaç haftalıksın sen şimdi ben 16. Haftadayım kızım olacak:))
Zeleaa çok sevindim adına inş hayırlısıyla alırız kuzucukları kucağımıza:))
Amin canimInsAllah.. Belki egzersizcilerimizde azimlenip buraya geçebilmek için dahada hirslanir ve egzersize sarilirlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?