en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah, beklediğin günler sandığından daha yakın olsun
en önemlisi sağlıklı olduğunu duymak zaten cinsiyeti ilk çocukta biraz işin heyecanını arttırıyor :) valla dr a ben de saçma sapan şeyler söylüyorum o da gülüyo bana :) alıştı artık :) bugün dr şunlara dikkat et diye bişeyler saydı, onlara dair bir sorum vardı ama adam saymayı bitirene kadar ben soracağımı unuttum. hatırlamak için bi daha söylelermisiniz sayar mısınız dedim adamcağız da tekrar saydı :))) düşün yani. (senden farksız değilim yani sessizce :)))
kızlar biz de dün gittik dr a normalde sata göre 28. haftanın ilk günüydü dr a sormayı unuttum kaç hafta görünüyr diye ama ultrasanda en küçüğü 28+6 olmak üzere 3 hafta değeri var. 28+6, 29+3, 30+1 bunlardan hangisi benim haftam bilmiyorum. yapılan ölçümlerin hangi haftayla uyumlu olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi...
çok şükür sağlığı yerinde bebişimizin, ama bize yüzünü göstermedi bu kez :) elleriyle ayaklarını tutuyormuş :) el parmaklarını görüyor musun dedi pek seçemediğim için el ve ayak parmakları tam dimi dr bey dedim gülerek tam tam merak etme dedi :) inşaallah gördüğü gibidir.
Rabbim inşaallah isteyen arkadaşlarıma da en kısa zamanda nasip eder de biz de onların hikayelerini yüzümüzdeki gülümsemeyle okuruz. hamiş olanlarımıza da sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı ve mutlu huzurlu sağlıklı bi şekilde büyütmesi nasip etsin inşaallah.
dün ilk defa bebek giysilerine, ana kucaklarına, biberonlara baktık :) nasıl güzel bir şeymiş Rabbim herkese tattırsın inşaallah. alışveriş gezmesini sevmeyen docam bile söz konusu bebeğimiz olunca açtı inceledi, baktı, beğendi
keşke hep öyle olsa :)) çünkü alışveerikş merkezlerine gittiğimizde belli bir saate kadar çok iyidir sonra suratı yavaş yavaş gitmeye başlar :))) sana katılıyorum sessizcem bebek eşyaları çok pahalı ama sonra olcak mı olmayacak mı diye düşününce iyisi olsun istiyor. ben sağlığı açısından cam biberon ve kauçuk emzik düşünüyorum ama fiyatları görünce gözlerimiz açıldı :)) en azından neyin ne olduğnu öğrendik dün daha bilinçliyiz..
amaaaan ne çok yazdım. hepimiz için mutluluk huzur ve sağlık diliyorum Rabbim kabul ede.
elvaan unutuyordum yani olursa yarın doğurcan mı
burdan ben bile heyecanlanıyorum Allah ım hayırlısıyla birlikte sağlıklı sıhhatli bir şekilde ducağına aldırsın inşaallah.