Çok şükür canım geçmiş seninki bi de benimki geçseydi okulda filan aniden karnıma ağrı saplanıyo ders anlatırken çok fena oldum bugün sadece muz ve patatesle besleneyim diyorum süt içmiyorum zaten de sudan şüphelendim dün aklıma geldi hemen suyumu değiştirdim demir hapım da zaten bikaç gündür düzenli kullanmıyorum kullanmadığım günler de aynen devam etti bakalım bugün inş Geçer
ayy ne kadar sevındım gozun aydın cnm
sessizcem geçen i saraçoğlu yaşlı bi teyze için diyordu kadın bilmem kaç senedir ishalmiş karanfili önerdi 10 karanfili ortadan kesip suyla yutacak dedi ama hamilelikte bi zararı olur mu bilmem o yüzden araştırmadan içme canım. geçmiş olsun
arkadaşlar bebek odası ya da beşiği hakkında ne düşünüyorsunuzkimisi diyor ki oda uzun süre kullanılmıyor, kimisi iyi olur, kimisi park yatak diye bişeyden bahsediyor mobilya beşiklerden ya da yataklardan daha kullanışlı diyor. biz yavaş yavaş bakmaya başlıcaz Allah ın izniyle ama benden önde olanlar bakıp fikir edinmiştir diye soruyorum öpüyorum hepinizi
Sonradanda kullanabilcek oldugu tarzda bi oda en ideali bence. En fazla besigini kaldirirsin yatak alirsn buyudugunde, besigi ikinci cocugunda yine kullanirsin icabinda. Okadar giysi battaniye nereye koycaksn ki ztn dolap lazm olck tabiki durumunuz neye el veriyorsa nasl geliyosa icinden oyle yap bencearkadaşlar bebek odası ya da beşiği hakkında ne düşünüyorsunuzkimisi diyor ki oda uzun süre kullanılmıyor, kimisi iyi olur, kimisi park yatak diye bişeyden bahsediyor mobilya beşiklerden ya da yataklardan daha kullanışlı diyor. biz yavaş yavaş bakmaya başlıcaz Allah ın izniyle ama benden önde olanlar bakıp fikir edinmiştir diye soruyorum öpüyorum hepinizi
uu bebek kiyafetleri cok minik oluyor, ilk baslarda dolap gerekmez de büyüdükce kiyafetler de büyüyecek.
elvan kansizlik var galiba.. "o kadar" battaniye demissin ya =) cok hazirliksinin, kac battaniyesi var ufakligin?
ah ah egzersiz günlerimde ben de baslamistim battaniyeye, motivasyon olsun diye. battaniye bitti gelmedi hala leylek. kenarina ponponlu serit almistim hala onu eklemedim, ponponu bekliyor belki de
yatak konusunda sahane bir fikrim var, dogum seklinize göre karar verin. sezeryanda kalkmak, egilmek zor, böyle yüksekce birsey almak ah uh demekten kurtarabilir. biri hatta yattigim yerden görebileyim diye hastane odasinda bebekleri yatirdiklari seffaf yataklardan almis.
uu bebek kiyafetleri cok minik oluyor, ilk baslarda dolap gerekmez de büyüdükce kiyafetler de büyüyecek.
elvan kansizlik var galiba.. "o kadar" battaniye demissin ya =) cok hazirliksinin, kac battaniyesi var ufakligin?
ah ah egzersiz günlerimde ben de baslamistim battaniyeye, motivasyon olsun diye. battaniye bitti gelmedi hala leylek. kenarina ponponlu serit almistim hala onu eklemedim, ponponu bekliyor belki de
yatak konusunda sahane bir fikrim var, dogum seklinize göre karar verin. sezeryanda kalkmak, egilmek zor, böyle yüksekce birsey almak ah uh demekten kurtarabilir. biri hatta yattigim yerden görebileyim diye hastane odasinda bebekleri yatirdiklari seffaf yataklardan almis.
hopefor ablacım ben kendi beğendiklerimi paylaşayım istedim.beyaza bayılıyorum.son iki resimdeki gibi temalı olanlarda güzel ama kesinlikle beyaz tercih ederdim.özellikle dolap kapakları cam olanlar ayrı hoş.
inşallah yavrunu güzel günlerde büyütürsün.rabbim bende dahil isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
ayy ne kadar sevındım gozun aydın cnm
Herkes vajinusmusu yenip hamile kaldimi arkadaşlar?
Belki hala ufak tefek sıkıntısı olan arkadaşlara bir fikir olur,
Ama benim vajinusmus değilde başka sıkıntılarım vardı ve yinede gebeliği düşündüğüm için doktorum
bana bir kac şıranga ve temiz kap vermişti.
yöntem;
erkek o temiz kabin icine boşalacak
ve şiranga ile sperm çekilip tekrar kadının vajinasina boşaltılıyor. (Cok minik olan şirangardan)
Ama şunuda hatırlatayım,
bebek için en güzeli sevişmekmiş
hic ses cikmamis, naptiniz hepiniz doguma mi gittiniz
hic ses cikmamis, naptiniz hepiniz doguma mi gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?