- 12 Ocak 2012
- 1.796
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile olanlara bir sorum var
jel kullanmis miydiniz, kizlar?
kızlar maşallahımız var bu bereketlı ayda allah yuzunuzu guldurdu darısı bızlere ınsallah..
allah saglıkla kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsallah
kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dua edelim bol bol birbirimiz için vajinusmuslu arkadaşlarımıza,hamile kalmak isteyenlere ,sağlıklı sıhhatlı hamilelik süreci geçirip çocugunu kucaklamak isteyenlere...
biz kullanmamıştık ama su bazlı olanlar sorun olmuyomuş sanırım
canım ben jelsız yaptım o donem,nolur nolmaz spermlere bısey olmasın,canlılıgnı kaybetmesın dıye.ön sevışmeyı uzun tutarak gereklı kayganlıga ulaşmak en dogalı,kolay gelsın canım
hanımlar merhaba vajiyi yeneli 6 gün oldu. herşey çok iyi gidiyor ancak eşim hissetmiyorum birşey bu yüzden de boşalamıyorum di yor ne yapmalıyım yastıkla da yükseltiyorum totoyu ama şaşırdım hevesim kursağımda kaldı önerebileceğiniz yapabileceğim birşeyler var mı??
hii bunun icin ayrica tebrikler! cengaverler, aslansiniz, kaplansiniz masallah
tebrikler =))
saglikla kucagina al insallah minigini. güzel bir hamilelik gecir.
boyle bır haberle dönüceğini bılıyordum :)
cok sevındım canım tebrıkler Rabbım analı babalı buyutsun saglıklı bır gebelık geçir inşallah
ben demedimmi bu topik te çoooooooooooooooook kardeşim olacak
kizlar bu arada bu sanal takvimiz tamamlandi, basit bir versiyon ama kullanmak isteyenler varsa - burdan link vermek galiba yasak- bana özelden ulassin.
gelecek regl 7 eylül tahmini suan reglım zatı bitsin bakalım calısmalar baslıcak :)
Tm ekliyorum canim ins bekletmeden gelir melegin
bende aynen oyle dusunuyorum bıraz akısına bırakmak olmazsa ovu. testı alıp takıp ederım
Rabbım aratmandan herkese nasıp etsın inşallah
bu arada folık asıt fecı ıstah acıyor spor yapmama rağmen 1 kg aldım ama olsun sağlıklı olalımda
Amin, inşallah.. cuma günü gideceğim doktora, yumurtalara bakacak..
Bu arada senin adına çok sevindim, tebrikler... İnşallah hayırlı, sağlıklı bir şekilde hamilelik dönemi geçirip bebeğini kucağına alırsın canım..
elvan benide listeye ekle...eklememişsin((((...bu ay umutlu değilim ama adımı görmek bile yeter bana(((( bat 20 ağustos.....
kızlar maşallahımız var bu bereketlı ayda allah yuzunuzu guldurdu darısı bızlere ınsallah..
allah saglıkla kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsallah