selamlarrr daha iyim çok çok şükürr dr işlemlermizde artıkım bitti daha iyim şimdiii en son genetikden bebişimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş ve kromozom sayısı 69 adet yani 23 kromozom çift çift 46 olması gerekirken bizim durumda 3 er kromozomla 69 adet sayıya ulaştığı için doğal olarak ölmesi gerekiyormuş... artık 2 ay sonra kadın doğumcumuz tekrarr korunmayı bırakabilirsinz dedi...
dün aile hekimim folic asid kullanma dedi nasılki bebeğin oluşmuna destek oluyorssa folic asid ,rahimde regl döngüsü düzene girmedennn içersen yok içinde kalan parçalarla kanser hücrelerini tetikler dedi neyseki bugun kadın doğum uzmanına tekrar sordum yok öyle bişeyyy dedi derhal içebilirsin dedi,sonuçta biz yediğimiz besinnlerden de folik asid alıyoruz zaten dedi... ama ben yine 1 regl dönemi geçirdikten sonra başlayacammm.... şimcikkkk ilk bebişlerini kaybedenler nasıl bir süreç izledinizzz???
herkeseee slmlarrr
Canim tekrar gecmis olsun, Rabbim tekrar hayirli saglikli bi hamilelik .etsin ins. Ben dusuklerden snra sadece bi regl gecirmeyi beklemeliydim kurtaj olmamistim ama kendiliginden sonlanmisti ama vitaminlerime ve folik asite devam etmistim yanlis hatirlamiyosam. Rahmin toparlanmasi biraz zaman alabiliyo benim regl duzenim inanilmaz bozulmustu ilk dusugumde 6 ay surmustu duzelmesi. ins en yakin zamanda hersey tekrar yoluna girer.
sağol bacım sende iyisindir inşallah
çok güzel bir haber bu.rabbim tekrarını nasip eder inşallah.yeniden sağlıklı ve hayırlı bir şekilde hamiş olursun.kendine iyi bak.
sağol minacımmm sen nasılsın işler nasıl ):)
mrb kızlar brn de dogum yaptım bebısım 20 gunlk olduu onunla ılgılenmekten pek gıremıyorummm spınal sezeryanla dogum yaptım daha sonra ayrıntılı bı sekılde yazıcam dogum hıkayemıı bu arada dogum yapanları tebrık edıyorum
allahımmm çok güzelll hayırlı ola bacım allah analı babalı büyütee
Gökçe'ciğim selam canım. Sen baya araştırma yapmışsın. Ben de sadece patoloji sonuçlarına bakılmıştı o kadar. 2 ay korunma döneminden sonra ( 2 defa adet olmuştum. Sanırım ilk adetimi 25.günde oldum ) tekrar testler yapıldı ve herşey normal çıkınca çalışmalara başladık. 2 aydan sonra folic asite başlamıştım ben canım. Çalışmalara başladıktan sonra 3.ayımda tekrar hamile kaldım çok şükür. Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
hu huuuuuuuuuu hamiş olduğnu bilmiyordum güzel bacımmm harikaaa
şayet yaşayaydı bizimkiyle aynı dönem olacaktıı
neyse hayırlısıı hamile olmana sevindim
allahım tamamına sağlıkla erdirsinnn
kızlarrrrrr 30 ekimde oğluşum doğdu çok şükür
ama sezeryan oldu
şimdi şöyle oldu buraya yazdığım gün normal olmasına karar verdik eve geldim bi sonraki gün sancılar sıklaştı
akşam 9-9.30 gibi dr a gittik yatıralım dedi ben istemedim daha doğum gelmemiş eve geldik gece 12 buçuk gibi dahada sıklaştı yani 5dk da bir 30sn sürüyo.bütün gece öyle geçti sabah 5buçukta eşimi uyandırdım gidelim artık dedim ve hastaneye gittik yine.sancı odasında sancı çekiyorum tabi alttan bakacaklar kasıyorum kendimi falan...
öğlen 12de dr geldi alttan muayene etmek istedi çok zorla tamam dedim ve yaptı tabi ben nasıl çığlık attım eşim duymuş dışardan
hiç açılma olmamış suyumda gelmemiş bütün gece boşuna sancı çektim.3cm açılma olsaydı dr epudural yapacaktı o bile olmadı.tabi bende alttan muayenede çok rahat olmayınca sezeryan olsun dedi.
1de sezeryana girdim.tamamen uyutmadılar ve 1.25te bebeğimin sesini duydum.
çok farklı bi duygu anlatılmaz gerçekten...
ya sanki bi mucize şuan bile bakıyorum bu benimmi diyorum...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş herkes bu duyguyu tatsınnnnn
amaninnnnnnnnnn bizim 2.prensde gelmiş :) 2.derkennn biri ayberkinki bak hele oda giremez olmuşşş yaramazlıkmı ediyo ne bebiş :) bacım çok sevindim allahımmm sağlıkla büyütmeyi nasip eyleyeee bizlerede dua et kıklanıncaaa :)
manyonu yapınca allahasen oku üfle bizedeee:)
yine hızını kaybetti topic :) Allah tan yaramazpisi, sessizce, sela ve şekerpare var da ilerliyor bi kaç bi şey.
ben maruzatımı bildiriyim de, valla radyosyondan etkilenir mi diye çok durmak istemiyorum karşısında ama yine dayanamıyorum :)
elvan sen nasılsın yine bayadır girmiyorsun. inşaallah her şey yolundadır.
gökçe sen naptın. geçenlerde aradım dönmeyince bir daha arayamadım ne halde olduğnu bilmeyince. inşaallah sıkıntı yoktur.
şekerpare azından azı kalmış canım Allah hayırlısıyla birlikte kolaycacık sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrunu :)
ecriiiiiiiiiin nirelerdesin :)
bahar sen naptın? pıt pıtları duydun mu?
unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın nolur, bazen konuşurken bile ne dicemi unutuyorum :)
hu huuu sen aradığındaaa bennn maalesef sınavdaydımmm sonraki günde sabah 1 akşam 9 dersim derkennn bir irtibatsızlık oldu en yakın süredeee görüşürüzz iyi olmanıza sevindim öpyommm
sela bacımmm sendee bol bol tebbeti oku be bacım allah ruhuna ferahlık vere ne diyemki
sessizce sende nasıl durumlarrr
zealeee bizi unutmaa
ve herkese koskocaman sevgiler