selamlarrr daha iyim çok çok şükürr dr işlemlermizde artıkım bitti daha iyim şimdiii en son genetikden bebişimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş ve kromozom sayısı 69 adet yani 23 kromozom çift çift 46 olması gerekirken bizim durumda 3 er kromozomla 69 adet sayıya ulaştığı için doğal olarak ölmesi gerekiyormuş... artık 2 ay sonra kadın doğumcumuz tekrarr korunmayı bırakabilirsinz dedi...
dün aile hekimim folic asid kullanma dedi nasılki bebeğin oluşmuna destek oluyorssa folic asid ,rahimde regl döngüsü düzene girmedennn içersen yok içinde kalan parçalarla kanser hücrelerini tetikler dedi neyseki bugun kadın doğum uzmanına tekrar sordum yok öyle bişeyyy dedi derhal içebilirsin dedi,sonuçta biz yediğimiz besinnlerden de folik asid alıyoruz zaten dedi... ama ben yine 1 regl dönemi geçirdikten sonra başlayacammm.... şimcikkkk ilk bebişlerini kaybedenler nasıl bir süreç izledinizzz???
herkeseee slmlarrr
geçmiş olsun canım yeni gördüm çok üzüldüm söylediğin gibi Allah dermansız dert vermesin, bende bebeğimi kaybetmiştim ama patolojiye yolladılar ama hiçbir test yapılmadı, zaten patolojiden de birşey belli olmaz demişlerdi.Allah hepimizin yardımcısı olsun. gökçem Allah sabır versin kuzum inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur herşey yoluna girer.[/QUOTEçok sağolasın bacım.... aminn herkese rabbim sağlam sıhatli ahlaklı evlatlar versin....
hopeforcummmm çokca selamalrrr oğluşunu sevsinler emi :)
gökçemmm geçmiş olsunnn...ilk gebelikten sonra 3 ay korunun demişti doktor rahimin toparlanması gerek demişti ama başka arkadaşlar 1 adet geçirdikten sonra korunmasız çalışmalara geçebildi dr. tavsiyesiyle..sonrasında ilk adet 54 gün sonra( yanlış hatırlamıyorsam) gelmişti...zamanla düzene girmişti...ilk adetin geç olursa şaşırma...korunma süren nekadar ise o süre dolduktan sonra mutlaka muayene olmanı tavsiye ederim...onun dışında ikinci gebelikler daha sıkı tutunuyormuş,hazırlanan rahme konuveriyolarmış :) hakkında ve hakkımızda hayırlısı canımmm inş. en kısa zamanda güzel haberler alırız :)