- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
Bir oğluş daha geliyooooo :) maşallah size :) isim bulmak zor ya erkeğeeee ben çocuk doğduktan sonra isimsiz dolaşacak diye korkuyorummm :)) hareketleri hissediyorum artık teyzesi içimde bi balık geziniyo gibi oluyo o yüzden balığım diyorum ona :)) çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın inşallahkızlar dr a sordum, ben kaçıncı ayımdayım diye. o da 18. aya girdiğinde ya da tam hatırlayamıyorum işte heyecandan 18. haftayı bitirdiğinde 5 aylık olacak dedi. kısmen de olsa netleştirdim :)
ve elvan haklı çıktı galiba, bu sene erkek senesi mi ne :) bebeğimiz erkekmiş :) Allah ım hepimizin evlatlarının sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelmesini hayırlı salih evlatlar olmasını nasip etsin inşaallah...
kızlarr sıkıntılardayım bu aralarrhisteroskobi yaptırdım temiz çıktı çok şükür ama yumurta rezavlerim düşük çıktı doktor tüp bebek dioo zaman kaybetmeden hemde 100 de 30 şans veriyo rabbimm bi n önce kavuştursun bebişlerimize 1 -2 aya aşlıcam sanırsam tüpbebegee beniim gibi rezevleri düşük olan varmı
Bir oğluş daha geliyooooo :) maşallah size :) isim bulmak zor ya erkeğeeee ben çocuk doğduktan sonra isimsiz dolaşacak diye korkuyorummm :)) hareketleri hissediyorum artık teyzesi içimde bi balık geziniyo gibi oluyo o yüzden balığım diyorum ona :)) çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın inşallah
kızlarr sıkıntılardayım bu aralarrhisteroskobi yaptırdım temiz çıktı çok şükür ama yumurta rezavlerim düşük çıktı doktor tüp bebek dioo zaman kaybetmeden hemde 100 de 30 şans veriyo rabbimm bi n önce kavuştursun bebişlerimize 1 -2 aya aşlıcam sanırsam tüpbebegee beniim gibi rezevleri düşük olan varmı
kızlar dr a sordum, ben kaçıncı ayımdayım diye. o da 18. aya girdiğinde ya da tam hatırlayamıyorum işte heyecandan 18. haftayı bitirdiğinde 5 aylık olacak dedi. kısmen de olsa netleştirdim :)
ve elvan haklı çıktı galiba, bu sene erkek senesi mi ne :) bebeğimiz erkekmiş :) Allah ım hepimizin evlatlarının sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelmesini hayırlı salih evlatlar olmasını nasip etsin inşaallah...
selam kızlar uzun zamandır giremedim buraya.. eşimle bu ay da deneyelim dedik.. ama olmadı artık doktordan randevu aldık adetin 3. güne gelin demiş yani yarın 09.30 da gidiyorum inşallah doktora.. ilk defa gideceğim..
adetin 3. günü niye çağırıyor ki??? kan tahlilinden başka alttan muayene eder mi?? daha önce yaptıran var mı?? :18: :18: ne olur yardımcı olun :18:
vajiyi atlattığımdan bahsedeyim mi ne söylemeliyim doktora ne yapmalıyım:18: :18:
oğluşumuza kucaklar dolusu selamlarrrr
holgelsin sefalar getirsin inşallah...Rabbim bebeği olacaklara sağlıklı gebelikler ,anne olmak isteyen herkeside aratmadan anne olabilmeyi nasip etsin İNŞAALLAH
Minik kahramanımızı öpüyoruzzzzz
canım hormon değerlerine bakılıyor diye biliyorum ben. çünkü o gün yaptırdığın testlerde çıkan sonuçların karşısında farklı aralıklar yer alıyor. ona göre değerlendirme yapıyorlar. bunlardan biri luteal faz aralığıydı mesela... adetin 21.günü çağırabilir belki o zamda yumurtlama duurumuna bakıyorlar.
tahlil dediyse ve sen daha önce kontrol olduysa demez sanmıyorum ama ilk kontrolün olursa teklif eder. ben de öyle olmuştu çok korkmuştum ama o zaman yaptırmazsam bir daha gitmem diye cesaret ettim yaptırdım. inan korkulacak bir şey yok. o egzersiz yaptığımız cm lerden daha ince
vaji olayını söyleyen arkadaşlar var. bu sana kalmış bir şey
slmm arkadaşlar..1,5 yıl vajınusmusu zarzor yenip 1 yılda zor hamile kaldım
neyse bu sefer nasıl doğurrum die psikolojim bozuldu.
4 ekimde sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim
Mevla isteyen herkese tattırsın
yazmak istedim
darısı başınıza
oğlum bu gün tam 1 aylıkk
Kızlar mrb nasılsınız uzun zamandır yoktum izindeydim bugün iş bası yaptım ne var ne yok gecmişe bakamadım hamile olanlar varmı bu arada benim adet sanırım düzene girdi günü gününe oluyorum iki kötü haberim var bir evimize hırsız girmiş biz tatildeyken allahtan bişey yoktu eşimin saatı vardı bi kaçtane onları almıs ikincisi eltimin bebeği karnında öldü doğuma 2 hafta kala bende durumlar böle
selam kızlar uzun zamandır giremedim buraya.. eşimle bu ay da deneyelim dedik.. ama olmadı artık doktordan randevu aldık adetin 3. güne gelin demiş yani yarın 09.30 da gidiyorum inşallah doktora.. ilk defa gideceğim..
adetin 3. günü niye çağırıyor ki??? kan tahlilinden başka alttan muayene eder mi?? daha önce yaptıran var mı?? :18: :18: ne olur yardımcı olun :18:
vajiyi atlattığımdan bahsedeyim mi ne söylemeliyim doktora ne yapmalıyım:18: :18:
canımm çoook sağol.. internete baktım kimi sadece kan aldılar diyor kimi de alttan muayene etti diyor.. o yüzden size sorayım dedim..
artık her şeyi göze aldım..ilk defa gideceğim eğer alttan muayene edeyim derse de baktıracağım.. ama ne yapacağını bilmiyorum:18::18: birşey mi sokuyor.. nasıl giriyor.. yoksa sadece karnımdan mı bakacak bilmiyorum?? ne olacak acaba??
canımm çoook sağol.. internete baktım kimi sadece kan aldılar diyor kimi de alttan muayene etti diyor.. o yüzden size sorayım dedim..
artık her şeyi göze aldım..ilk defa gideceğim eğer alttan muayene edeyim derse de baktıracağım.. ama ne yapacağını bilmiyorum:18::18: birşey mi sokuyor.. nasıl giriyor.. yoksa sadece karnımdan mı bakacak bilmiyorum?? ne olacak acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?