- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
herkeze merhaba.22sinde reglı olmam gerekırken 25 ınde reglı oldum ıkı gun normal adet oldum sonra ıkı gunde kahve rengı leke seklınde ve sonrasında da beyaz geldı ve bıttı daha once hıc bole olmamıstım en az 8 gun reglı olurum ben on gun fılan surer reglım ılk kez bole kısa oldum acaba bnm gıbı olup da hamıle olan var mı bu ay ümitlıydım cunku ama kırmızıları gorunce umıtlerım gıtmıstı sımdı bole az olunca ne bılıyım bole olan varmı
İnş bi sorun yoktur canım ya dr gidip geldikten sonra da yaz burayavaj iltihabını nasıl anladın ki benim akıntım sürekli farklı renkte bunu söylüyorum dr a umursamıyo bilmiyorum bunun dışında belirtisi var mı ben günde ancak 1,5 lt su içiyorum pis tuvalet kullanmam da cabası fazla sıvı tükettiğimde de bulantım fazlalaşıyo 20. Haftaya gircem hala kusuyorum
kızlar ben şimdi 15+5 haftalığım çok şükür. ben 16. haftada 4. aya gircem diye hesaplıyordum. büyükler 4 ü bitirip 5 e gircen diyorlar. cuma dr a sorcam ama iki gündür size sorcam fırsat olmadı bir türlü. ben şimdi 4 e mi gircem 5 e mi...
Ya kizlar iki turlu enfeksiyon cikti iki cesit antibiyotik yazdi biri 1 kerelik bi paket otekide 5 gun boyunca 3 tane su bikerelik olanin aciklamasinda hamilelikte kullanmayin ancak gercekten gerekiyorsa doktor gozetimi altinda kullanin yaziyo buda korkuttu beni cunku eczanedeki kadin bugun receteyi gorunce eminmisin bunda bi yanlislik olmadigina ikisi sana agir gelir sen bidaha ara doktorunu sor dedi gittim hastaneye ama benim doktorum tatildeymis baska bi dogum doktoruyla konustm biri bi iltihap oteki oteki icinmis kullanmasam bi dert kullansam bi dert korkuyorum yaa birazdan o bikerelik olani alcam ins Allahin izniyle hayirlisiyla atlatirim su iltihaplanmayi
kızlar dün az kalsın sezeryanla doğum yapıyodum yani şuan bebişim elimde olacaktı.sezeryan olmasının sebebide alttan muayene olamadığım içindi ama zorla oldum ve sezeryan iptal oldu şimdi evdeyim ağrılarım var ve heran olabilir.dr a gitmiyorum son anda gitmeyi düşünüyorum oraya gidip suni sancı çekmek istemiyorum...
dua edin hayırlısıyla doğurayımmmmm
ablacım 4.ayını doldurmuş ve 5.aya ayak basmış oluyosun.rabbim tamamına erdirsin.kızlar ben şimdi 15+5 haftalığım çok şükür. ben 16. haftada 4. aya gircem diye hesaplıyordum. büyükler 4 ü bitirip 5 e gircen diyorlar. cuma dr a sorcam ama iki gündür size sorcam fırsat olmadı bir türlü. ben şimdi 4 e mi gircem 5 e mi...
kızlar dün az kalsın sezeryanla doğum yapıyodum yani şuan bebişim elimde olacaktı.sezeryan olmasının sebebide alttan muayene olamadığım içindi ama zorla oldum ve sezeryan iptal oldu şimdi evdeyim ağrılarım var ve heran olabilir.dr a gitmiyorum son anda gitmeyi düşünüyorum oraya gidip suni sancı çekmek istemiyorum...
Dua edin hayırlısıyla doğurayımmmmm
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır gelemedim buraya. hamileliğimin ilk 4 ayı fazlasıyla bulantılı geçti. 4. aydan sonra kendime anca gelebildim. tabi bu arada bebeişimin cinsiyeti belli oldu. kızım olacak:)) heyacanlıyım. isim konusunda karar veremedik daha. bakalım hayırlısı
gökçem gelip bir şeyler yazmana çok sevindim. bu yavaş yavaş kendini toparladığını anlatıyor. kendini çok dinleme, çok şükür ki kolay hamile kalabiliyorsun ve ne güzel ki testlerin yapılacakmış. bir dahakine inşaallah kafan rahat bir şekilde hazır olacaksın Allah ın izniyle. Rabbim e emanetsin bacım.
elvanım geçmiş olsun. inşaallah çabucak geçer. ben de sen gibi düşündüm hemen bu kız titiz her şeyine dikkat ediyor demekki bunla alakalı değil vücut yapıyor. ben de daha fazla su içmem gerek diye zorluyordum kendimi. sürekli olmasa da bazen benden de geliyor akıntı acaba üşüttüğümde mi geliyor diye düşünmeye başladım. geçmiş olsun canım.
sessizcem sen nasılsın. bulantıların devam ediyormuş. ben biraz tersim galiba :) ilk 3 ay ne bulantı ne kusma ne de aşerme yaşamadım. 3 aydan sonra başladı bende bulantı çıkarmıyorum ama :) ara ara oluyor.
karamsar canım Allah kolay bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah. güzel haberlerini bekliyoruz :))
elvan geçmiş olsun. doktor tamam diyorsa çok endişelenme. ilaç verirken kar zarar oranına bakıyorlar hep. ilaç içsen mi daha zararlı içmesen mi diye. içmesen daha zararlı demek ki, çünkü iltihap bebeğe zarar verebilir. ben hep öyle düşündüğüm için ilaçları içtim. elbette yan etkileri olabilir ama içmesen daha çok yan etkisi olacak demek ki. öyle düşünürsen biraz rahatlarsın belki. doktoruna tekrar danışmak istiyorsan danış elbette. geçmiş olsun tekrar.
kızlar ben şimdi 15+5 haftalığım çok şükür. ben 16. haftada 4. aya gircem diye hesaplıyordum. büyükler 4 ü bitirip 5 e gircen diyorlar. cuma dr a sorcam ama iki gündür size sorcam fırsat olmadı bir türlü. ben şimdi 4 e mi gircem 5 e mi...
Ya ben sadece iltihaplanmadan suphelendim ne tur oldgnu bilmiyordum bikac belirtim vardi burda saymiyim simdisonra hem idrar testi hemde kultur testi yapmalarini istedim ve sonuclarda iki turlu iltihaplanma oldgu ckti ins cnm ya yarin guzel haberlerle gelmek istiyorum
Valla canim bunlar ihmale gelmez sen endiseleniyosan zorla isticeksin tahlil, benim doktoruma kalsa daha yni yaptik sayilir o testleri dedi bana ya iyide aradan nerdeyse 1 ay gecti ve ben endiseliyim ikna ettim ve iyikide pimpiriklik yapmisim sonuc ortada.
zorlama canim biraz sut biraz meyve suyu brz su sivi alimina dikkat et bulantilarin hala gecmedimi yaa Allah yardimcin olsn cnm
tebrikler canım kızım olsaydı isim vardı aklımda oğlum olacak ama böyle giderse biz Eşimle karar veremicez ve çocuk isimsiz dolanacak :)merhaba arkadaşlar. uzun zamandır gelemedim buraya. hamileliğimin ilk 4 ayı fazlasıyla bulantılı geçti. 4. aydan sonra kendime anca gelebildim. tabi bu arada bebeişimin cinsiyeti belli oldu. kızım olacak:)) heyacanlıyım. isim konusunda karar veremedik daha. bakalım hayırlısı
beni buara her sabah yokluyo bulantı biara ne güzel geçmişti şuan geri geldi ya senin de Allah yardımcın olsun aramızda da çok az var canım bakarsın doğumlar çakışır :) senin bi sonraki randevu ne zaman cinsiyet söylememişti demi Drgökçem gelip bir şeyler yazmana çok sevindim. bu yavaş yavaş kendini toparladığını anlatıyor. kendini çok dinleme, çok şükür ki kolay hamile kalabiliyorsun ve ne güzel ki testlerin yapılacakmış. bir dahakine inşaallah kafan rahat bir şekilde hazır olacaksın Allah ın izniyle. Rabbim e emanetsin bacım.
elvanım geçmiş olsun. inşaallah çabucak geçer. ben de sen gibi düşündüm hemen bu kız titiz her şeyine dikkat ediyor demekki bunla alakalı değil vücut yapıyor. ben de daha fazla su içmem gerek diye zorluyordum kendimi. sürekli olmasa da bazen benden de geliyor akıntı acaba üşüttüğümde mi geliyor diye düşünmeye başladım. geçmiş olsun canım.
sessizcem sen nasılsın. bulantıların devam ediyormuş. ben biraz tersim galiba :) ilk 3 ay ne bulantı ne kusma ne de aşerme yaşamadım. 3 aydan sonra başladı bende bulantı çıkarmıyorum ama :) ara ara oluyor.
karamsar canım Allah kolay bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah. güzel haberlerini bekliyoruz :))
Ben satıma bakıyorum hesaplarken mesela 15 Haziran benim sat bugün itibariyle 4,5 aylığım diyorum :) ayın 15inden 15 ine 1 ay diye hesap ediyorum yani en basit hesapla :))kızlar ben şimdi 15+5 haftalığım çok şükür. ben 16. haftada 4. aya gircem diye hesaplıyordum. büyükler 4 ü bitirip 5 e gircen diyorlar. cuma dr a sorcam ama iki gündür size sorcam fırsat olmadı bir türlü. ben şimdi 4 e mi gircem 5 e mi...
19hafta 4 günlüğüz teyzesi :) inş sana da nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıylaELVANCIM GEÇMİŞ OLSUN doktoruna endişeni anlat neden içmen gerektiğini sana açıklasın ki daha rahat edesin...
karamsar Allah bir nefeste kurtarsın inş gönlüne göre normal bir doğum olur bebeğine sağ salim kavuşursun...
sessizçekimsesizce 20 haftalık mı oldun büyümüşsünüz :) İnş kucağına da al yakında
GÖKÇEE kuzum iyi misin ?
Kizlar
tahmin ettigim gibi bundan sonra 10 gunde bir kontrollere cagrilacakmisim cok hassasmis rahim agzi az bi harekette kasilma oldugunu farketti doktor ve bundan sonra sadece wcye kalkacakmisim cok gerekmedikce biyere cikmicakmisim bidahaki randevum 6sinda aciklik kiyaslancak bugunkiyle ona gore ilac takviyesk gerekirse fazlasi yapilcakmis dua edin bana daha bebegim 27 buck haftalikRabbimin izniyle ins sag salim vaktinde dunyaya gelir ins
Kizlar
tahmin ettigim gibi bundan sonra 10 gunde bir kontrollere cagrilacakmisim cok hassasmis rahim agzi az bi harekette kasilma oldugunu farketti doktor ve bundan sonra sadece wcye kalkacakmisim cok gerekmedikce biyere cikmicakmisim bidahaki randevum 6sinda aciklik kiyaslancak bugunkiyle ona gore ilac takviyesk gerekirse fazlasi yapilcakmis dua edin bana daha bebegim 27 buck haftalikRabbimin izniyle ins sag salim vaktinde dunyaya gelir ins
karamsarr, çok sevindim senin adına :) yendin ve nihayet anne oluyorsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, benimki de 5 aylık oldu çok şükür :)
Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?