zeycanim, umarim en kisa sürede bu topice tasinirsin. pilini pirtini al gel valla. sorularina gelince... biraz alismak iyidir diyecegimdir ben o kafadaydim ve aslinda hala o kafadayim o ayri ve fakat bebek istiyorum diyince kimi bebekler evet ben de seni istiyorum diyip gelmiyor. havada leylek gözlüyorum ben 1 sene olmustur. buna en iyi sen karar verirsin. insallah sanslilardan olursun cok beklemeden hamile kalirsin. bilmekte fayda var. kimilerinde düsük tehlikesi vb. gibi durumlardan ötürü bazen bir kac ay iliski yasaklaniyor, kimileri bebege bir sey olur diye tirsiyor doktor yasak koymasa da... alismaktan ziyade bir tadini cikar derim. bir de rahat muayene oluyor olabilmek de hamilelik durumunda avantajdir. cünkü gebelikte normal olan vajinal usgdir. ileride cati muayenesi, sancilar basladiginda parmak kardeslerle acilma kontrolü vb. var. kafan rahat olur. ama dedigim gibi ha diyince bebek gelmiyor bazilarimizda... bazilarimiz masallah pek beklemiyor.
folik asit hamile kalmaya yardimci degildir, bebegin anne daha hamile oldugunun farkinda olmadigi zamanlarda gelisen omurilik vb. kisminda olusabilecek sorunlari engeller. basit a-z tipi vitaminler kullanabilirsin.
elvancik, ben buralardayim hehe. isler hala kesat. gecen gün yine zorla smear randevusu verdiler. yakinda gidecegimdir, o zaman doktora azicik ucundan citlaticam durumlari.
sela annesinin yaninda. interneti yok. kasim gibi gelecek, yolunu gözlüyorum. yoksunluktayim. diger annelerimiz de herhalde bebekli yasama adapte oluyorlar.
sen nasilsin? mikilin napiyor?
pisicik hehe =)) tesekkürler efem iltifatiniza