- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
zorla bacım zorlaaaa cidden bişekilde yemen gerekkkk allahım sağlıklı bir süreçle sağlıklı ca versin bebişini ...ama yinede dikkat et hopeforcuğmun dediği yiyeceklerede ağırlık veriver bacım kemik ve beyin yapısı içinnn iyi olur:) hadiii yediğin güzel mönüleri sayarsın ilerleyen günlerde inşallah :)Amin canim cok sagol et suyu tavuk suyuyla yapilan yemegi hc yiyemem yne bikac gun once kendimi zorladm biraz balik yedim bebek icn mecburum dedign gbi bi sekilde artk zorlicam kendimi. Sende tasinmissin alisabildinmi yeni evine gule gule oturun ins
heee ya bende taşındımmm öyle tam anlamıyla işi gücü bitmedii bir biteydii yarın krozetle duşakabinde bir takılaydııı hiç bitmiyor iş ramazanda bayılma geliyorrr işden güçten

gökçee kaçak nerelerdesin sen :) hep bi yerlere dağıldık ya... valla tekrar denk geliriz inşaallah... özledim ben hepinizi![]()
yurt değiştirmişsin Allah yeni ocağından huzurlu mutlu dumanlar tüttürsün inşaallah gökçem... ben iyiyim çok şükür dediğin gibi güzel haberlerde buluşuruz inşaallah öpüyorum çok Allah a emanet ol bacım![]()

Güzel dileklerin içinde ALLAH RAZI OLSUN... DAHA GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUNNNN BACICIMM

hazal bacımmm smearın temiz çıkması harikaaaa bacımmm...kızlar selamlar nasılsınız ben bugün doktordan gelsim smear testinin sonucu temiz cıktı cok şükkür bişey yokmuş inşallah yakın zamanda hamiş haberi veririm size hayırlısıyla birlikte doktor folik asit kullan dedi ama hangisi daha iyi
inşallah alırız haberlerini
doktorun folik asid vermedimiii önermesi gerek...
şimdi ben sana diyeyimmm
folik plus denen bir tane var devlet karşılamıyor ve günde 3 adet içilmeli ister sabah öğle akşam iç istersen hepssini sapah veya herhangi bir öğünde ard arda iç
bu ilaç da folik asid oranı az ama bunun yanı sıra calsiyum b vitamini tarzı destekleyici vitaminler var
ama devletin verdiği karşıladığı 2,85 tl gibi bişeyy tamamen folik asid oranı dolu günde 1 adet içilen bir happ eczacılar veriyor ucuzdaaaa daha önemli bir noktayı değinicemmm düşük yapannn ve düşükden sonra kordon kanı testinde annenin kan pıhtı problemi olan bir kaç arkdşm ankarada prof ve docentlere gittiklerindeee hatta çok ünlü bir doktor folik asit olarak folik plusı önermemiş çünkü o kandaki pıhtılaşmayı artırıyormuş bunun yerine folbiol ü kullandırtmakta... hatta yüksek risklilerde bunu genelde kullandırtıyorlarmış bizzzat 3 arkş ve kuzenimde dahilll şahit oldum bende folbiol alıcam tabii zamanııı gelince :)

ciğer yapraklı yeşil bitkiler esmer ekmek tahıl karaciğer meyve meyvesuyu..... vede ilaçla destekkk verebilirsinnn :) haydi güzel haberlerle görüşürz inşallah bacım