- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
canikom 10 gün geçti sanırsam hadi bidaha test yap seni bekliyos bunca insan :)Ben hala regl olmadım:26::26::26:
Belim müthiş agırıyor suan
sevndm canm çabuk toparladığına.. hsg hakkında bilgim yok ama bu forumda hsg çektirenler le ilgili bi topic var galiba orayı oku istersenSelam canlarimm ne var ne yok
Biliyosunuz ilk dusukte 53 gun sonra regl gormustum, sukur busefer oyle olmadi, hatta erkenden geldi, 5 gundur kahve sonra siyaha donen kanamalar yasadim ve korktum acikcasi ilk dusukteki gibi olcak diye. neyseki geldi kirmizilarim![]()
simdi randevu alip rahim filmi cektirmem lazim yalniz cok korkuyorum, nasil olduguna dair bi bilgisi olan varmii:26:
birde regliyken hsg yapmiyorlar diye biliyorum doktor bana regl bitiminden 10 gun sonrami dedi yoksa reglinden 10 gun sonrami hatirlayamadim.. sizce fark edermi??
saygilar efenimm:107:

hayırlısıyla sağlıklıca alırsın bebişini inşallah kucağına canım Allah şifa versin...bizde topigi çok özlüyoruz.Benim biraz problemli gidiyor düşük riskim var.Bu arada troit problemi ve tansiyonda var.Ka. dog. dahileyici ve diyetisyen kontrolü oluyor 1 ay içinde o kadar çok hastaneye gittik ki artık herşey allaha emanet stres yaptıkça problemler artıyor.Bizden haberler böyle elvancım senin içinde çok dua ediyorum rabbim en kısa zamanda melegine kavuştursun inşaallah.![]()
Kızlar iyi aksamlar bişe sorcam sizlerde de adet yaklastıgı zaman karnızıda kasıklara doğru bi ağırlık gibi değişik bişey hisseediyomusunuz
hazal adet günlerine yakın biraz farklı oluyo benim bazen o dediğin türde ağrılar oluyo anlıyorum adet olacağımı bazen de hiç ağrısız geliyo bilemiyorum ... ben bunu ayağımı sıcak tutmamama bağlıyorum çünkü ne zaman ayağımı sıcak tutmasam özellikle yaz aylarında yalınayak gezersem ağrıyo...