Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yokmu bişey sorcam
Kızlar acil cevap.
Benim adetim 7 gün geçti. ama idrar testi negatif?
geç döllenme olabilir mi ?
Gögüs uçlarıma dokununca acıyor. Bat tarihimde adet olacakmışım gibi kasıklarım sancıdı. 2 gün sürdü sonra geçti.
Arada belim ağırıyor.
hiçbir ümit yok mu(((
canım kimse net bişey söyleyemez ki.. idrar testleri bazen göstermeyebilir en iyisi kan testi.. kan testinde anında çıkıyo. sağlık ocağındakiler adetinin 10 gün geçmesini bekle demişlerdi bana demek ki 10 güne kadar görünmeyebiliyo idrar testinde... inşallah Allah gönlüne göre verir.. hayırlısıyla..
selam kızlar. regl oldum, gerçi ilk denemede olmazdı biliyodum ama yine de işte.. insan bi üzülüyo..
artık bir dahaki ay denemeler devam edecek. bu arada folik asit kullanmaya devam ediyorum. ovulasyon testi yapsam mı bi dahaki ay bilemedim. ne dersiniz?
bi de ne zaman yapmam gerek o testi? bi kere yapmak yeterli oluyor mu?
cevaplarınızı bekliyorum...
selam gelinkız.. test konusunda bişey diyemicem ama hamilelik öncesi testlerini yaptırdın mı yaptırmadıysan ısrarla tavsiye ediyorum.. folik asidi dr mu verdi?
evet cnm doktor verdi. kan ve idrar tahlili yaptı önce herşeyime baktı tahlillerde.
Ben hala regl olmadım:26::26::26:
Belim müthiş agırıyor suan
kızlar tpic ne kadar sessizleşti ya hiç kimse gelmiyo artık önceden girmiyodum okumaya yetişemiyodum şimdi 3 gündür sayfa aynı yerde