diri diri derken lokal anestezi ile. ben genel anestezi istiyordum. üniversitenin araştırma hastanesinde oldum. Oraya doktorum gönderdi görüşlerini alayım diye. Ordakilerde hemen kürtaj yapalım dediler. doktorumda hastane şartlarında kürtaj olman daha iyi olur, bir komplikasyon olursa müdehale ederler dedi. O günde biraz tok gitmiştim. Tokluk süremin dolmasını bekliyordum, benim doktor oradaki profesörle görüşmüş. Saatlerce profesörü bekledim. Adam geldi, hemen yapıcaz dedi. Bende vajinismus geçmişim olduğu için genel anestezi istedim. O da ben bir profesör olarak senin için buraya geldim, hastane yönetimine karışıyorsun gibi birşeyler söyledi, kızdı. Bu üniversitedeki hocalarda ne kadar kaprisli oluyor

, çok kızgınım o adama karşı

. Orda liseden arkadaşım vardı, kadın doğum doktoru olmuş, ona sen yap dedim. Kızcağız hoca yapsa daha iyi olur dedi, hem anestezi de ısrar etme uyanamazsın belki, böylesi daha iyi dedi. Of of işte ben genel anestezi olayım derken adam tokluk süremin geçmesini beklemedi, hemen yaptı. Şimdi düşünüyorum keşke ordan hemen çıksaydım, kendi doktorum muaynehanesinde yapsaydı nolurdu sanki... Yada arkadaşımın yapması konusunda ısrar etseydim

..