Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinusmusu yenen şanslı kişiler
- Konu Sahibi Merve2521
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mayıs 2019
- 144
- 46
- 48
- 29
Sorularını çevaplaya bilirim
Buyur canım
MerhabaVajinusmusu yenen dert ortaklarım nolursunuz özelden yazın bana yardımınıza ihtiyacım var
Öncelikle bu durum başına geldiği için şansız ve çaresiz hissetme
Bu durumu yenenleri de kendinden farklı görme
Sen de yapabilirsin
Hepimiz ben asla yapamam diyerek gittik ve ben yendiysem herkes Yener diyerek çıktık
Durumun varsa muhakkak tedavi al
Yoksa da bi şekilde kredi Çek ama tedavi ol derim
O para hayatını zindana dönmesinden daha önemli değil
Ben tedavi alarak vajinusmusu atlattım fakat sonrasında vajina bölgemde ki aşırı hassasiyet ve ağrıdan dolayı ilişkiye devam edemiyordum
Ve kızlık zarımı aldırdım
İnşallah tamamen kurtulmuş olurun iyileşme sürecim bitince
İçinde bulunduğun durum sana zor gelebilir
Ama aşınca daha zorlarıyla dahi mücadele ediyorsun
Ben daha ilişkiye giremezken bu durumu aştım hatta operasyon bile geçirdim düşün
Erteleme asla ve kararlı ol
- 17 Kasım 2019
- 190
- 218
- 18
vajinusmus olayı tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum boşu boşuna doktorlara para vermemeni tavsiye ederim.Istek ve partnerle alakalı yenilir biraz da psikolojik olarak hazır hissetmen lazım diğer türlü çok duyuyorum bu olayı ama gerçeklik payına bi türlü inanamadım.Partnerinin cinsel organına göre şekil alan bi cinsel organımız var acıma veya hissettiğin duygular tamamen psikolojik
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Öncelikle sen şanssız değilsin sadece şuan Rabbim seni sınıyor sınav olarak düşün.Yeni mi evlisin bilmiyorum ama evliliğin daha çok yeniyse yıpranmadan çaresine bak,kendin parmak egzersizi nefes egzersizi dene dilatör al burada o şekilde yenenler de oldu.He dersen ki ben bu hastalıkla çok vakit kaybettim mücadele edemiyorum o zaman bul buluştur gerekirse kredi çek borç bul güvenilir bir doktora git tedavi ol.Bu alanda uzmanlaşmış bir doktor olsun ama her jinekolog anlamıyor...Bunu sadece cinselliği yaşaman için de demiyorum bir kadının rahatlıkla jinekolojik muayene olabilmesi gerekli sadece kaliteli cinsellik yaşamak için çözülmez bu vajinismus denen illet.Ben de 10 yaşadım boşanma noktasına geldik aileler duydu bizi tedavi olmaya teşvik ettiler.Düzce'den Ankara'ya gittik tamamen bir kumardı ya iyileşip dönecektim ya da boşanacaktık.Çok şükür iyileştim 3 gün önce tam 4 ay oldu yeneli.Hatta iyileşip hamile kaldım düşük yapıp kürtaj bile olabildim.Vajinismusken de kimyasal yaşadım o zaman gerekseydi ne yapardım bilmiyorum.Bu durum üzücü evet ama bu hastalığı yenmenin en güzel tarafı da gerekli durumlarda gerekli müdahaleleri yaptırabilmek.Her kadın ne cinsellikten ne de jinekolojik muayeneden korkmayacak düzeyde iyi bir psikolojiye sahip olmalı.Sen de bekleme harekete geç lütfen.
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Merhaba ankarada hangi doktora gittiniz ve fiyat neydi acabaÖncelikle sen şanssız değilsin sadece şuan Rabbim seni sınıyor sınav olarak düşün.Yeni mi evlisin bilmiyorum ama evliliğin daha çok yeniyse yıpranmadan çaresine bak,kendin parmak egzersizi nefes egzersizi dene dilatör al burada o şekilde yenenler de oldu.He dersen ki ben bu hastalıkla çok vakit kaybettim mücadele edemiyorum o zaman bul buluştur gerekirse kredi çek borç bul güvenilir bir doktora git tedavi ol.Bu alanda uzmanlaşmış bir doktor olsun ama her jinekolog anlamıyor...Bunu sadece cinselliği yaşaman için de demiyorum bir kadının rahatlıkla jinekolojik muayene olabilmesi gerekli sadece kaliteli cinsellik yaşamak için çözülmez bu vajinismus denen illet.Ben de 10 yaşadım boşanma noktasına geldik aileler duydu bizi tedavi olmaya teşvik ettiler.Düzce'den Ankara'ya gittik tamamen bir kumardı ya iyileşip dönecektim ya da boşanacaktık.Çok şükür iyileştim 3 gün önce tam 4 ay oldu yeneli.Hatta iyileşip hamile kaldım düşük yapıp kürtaj bile olabildim.Vajinismusken de kimyasal yaşadım o zaman gerekseydi ne yapardım bilmiyorum.Bu durum üzücü evet ama bu hastalığı yenmenin en güzel tarafı da gerekli durumlarda gerekli müdahaleleri yaptırabilmek.Her kadın ne cinsellikten ne de jinekolojik muayeneden korkmayacak düzeyde iyi bir psikolojiye sahip olmalı.Sen de bekleme harekete geç lütfen.
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Ne zamandır olmuyodu?Ben zeytin yağını kullandım bol bol, acıyı gözümde büyülemeye çalıştım, beterin beteri var diyip üstüne gittim. Hamd olsun kurtuldum
Ilk zamanlar hiç yapamıyordum, istem dışı kasiliyordum. Sonra kuzenimle paylaştım zeytin yağı kullan dedi. Üzerine gittim ama kaçmadım hiç bir şekilde. Korkuyordum ve gerçekten acı çekiyordum ama dayanmaya çalışıyordum öyle olunca da sonucu aldım. Tabi üzerinde 2 yıldan fazla gectiNe zamandır olmuyodu?
Merhaba
Ben de vajinusmusu yendim . Kullandığım yöntem şu oldu . Öncelikle ilişkiden 30 dk önce buscopan aldım . Daha sonra 2 adet kuiflex tablet içtim . Daha sonra ise 15 dk sıcak su buharı ile kasların gevşemesini sağladım . Daha sonra vemcain spreyi 5 kere sıktım 5 dk bekledikten sonra bi 5 kere daha sıktım . En sonunda nohut kadar emla kremi vajina girişine sürdüm veee eşimle denedik . Hiç hissetmedim bile
Ben de vajinusmusu yendim . Kullandığım yöntem şu oldu . Öncelikle ilişkiden 30 dk önce buscopan aldım . Daha sonra 2 adet kuiflex tablet içtim . Daha sonra ise 15 dk sıcak su buharı ile kasların gevşemesini sağladım . Daha sonra vemcain spreyi 5 kere sıktım 5 dk bekledikten sonra bi 5 kere daha sıktım . En sonunda nohut kadar emla kremi vajina girişine sürdüm veee eşimle denedik . Hiç hissetmedim bile
Vajinusmusu yenen dert ortaklarım nolursunuz özelden yazın bana yardımınıza ihtiyacım var
Vajinusmusu yenen dert ortaklarım nolursunuz özelden yazın bana yardımınıza ihtiyacım var
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inanın bu bir hastalık ve ben 2yıldır savaşıyordum çok denedim kendim yenmeyi fakat olmadı tam bir birleşme gerçekleştiremiyorduk eşimle daha sonra internetten hera klinik süleyman beyin sitesini gördüm hemen gitmeye karar verdim sağolsun nuray hocamla 3seansta hallettim sorunumu okadar mutluyuz ki eşimle çok şükür kesinlikle harika insanlar ve harika klinikVajinusmusu yenen dert ortaklarım nolursunuz özelden yazın bana yardımınıza ihtiyacım var
5 aylik evliyim parmak egzersizine baslamaya hala cesaret edemedimVajinusmusu yenen dert ortaklarım nolursunuz özelden yazın bana yardımınıza ihtiyacım var
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.259
- 798
Canım herşey senin kontrolünde acı hissettiğinde çekersin. Başla denemeye korkma.5 aylik evliyim parmak egzersizine baslamaya hala cesaret edemedim
- 27 Aralık 2019
- 9
- 2
- 1
- 34
Merhaba canlarım ben 14 aydır çok hafif vajinusmus teşhisiyle uğraşıyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz kendımı cok caresız hissediyorum k.k'nü eşim önerdi hep yorumlarınızı okuyorum bebek yagı İle parmak egzersızı yapıyorum(günde kaç saat yapayım) vaji darmış wajına genısletme ameliyatı oldum daha cok kolay olur dıyorlar o noktaya geldımi tedırgin oluyorum eşimi itiyorum kızlar lütfen banada yardım edin daha ne Kadar devam edicem p.egzersizine bunuda hiç bilmiyorum artık bende mutlu bir aile kurmak istiyorum.Merhaba
Öncelikle bu durum başına geldiği için şansız ve çaresiz hissetme
Bu durumu yenenleri de kendinden farklı görme
Sen de yapabilirsin
Hepimiz ben asla yapamam diyerek gittik ve ben yendiysem herkes Yener diyerek çıktık
Durumun varsa muhakkak tedavi al
Yoksa da bi şekilde kredi Çek ama tedavi ol derim
O para hayatını zindana dönmesinden daha önemli değil
Ben tedavi alarak vajinusmusu atlattım fakat sonrasında vajina bölgemde ki aşırı hassasiyet ve ağrıdan dolayı ilişkiye devam edemiyordum
Ve kızlık zarımı aldırdım
İnşallah tamamen kurtulmuş olurun iyileşme sürecim bitince
İçinde bulunduğun durum sana zor gelebilir
Ama aşınca daha zorlarıyla dahi mücadele ediyorsun
Ben daha ilişkiye giremezken bu durumu aştım hatta operasyon bile geçirdim düşün
Erteleme asla ve kararlı ol
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Ciddi misin ya zararlı degil mi acaba bu kadar şeyMerhaba
Merhaba
Daha önce hera klinikteki tecrübemi yukarda anlatmıştım
İlk gittiğimde vajinan ideal hiç bir sorun yok dendi tedaviye başlandı
Ama acı hissettiğim için ve kasılmalarımda asla Bi azalma olmadığı için hiç bir sonuç alamadık
Sonra beni kızlık zarını aldırmaya yönelttiler
Siz çaresiz Bi halde bu durumdan kurtulmak isterken denilen herşeyi yapıyorsunuz maalesef
Kızlık zarımı aldırdım ve ilk Bi hafta aşırı zor geçti iyileşme süreci.5 hafta sonunda iyileşme süreci bitti tekrar çubuklarla vajinusmus tedavisi gördüm. Gayet başarı geçti herşeyi yaptım ama o çubuklardan ne kadar iğrendiğimi anlatamam. Sonrası mı hala eşimle birleşme olmadı kasılmalarımda herhangi bir değişiklik asla yok. Bu işi insanların korkusu olarak görüp üstüne gidip daha itici yöntemlerle ve üst üste günlerde yaparak başardıklarını sanan ticarethane.bi de demezler mi hayat boyu tekrarlama riski var , doğumdan sonra da olan var. Demekki alt yapıda Bi halt çözdüğünüz yok kardeşim. Oraya giden kadınların çoğunun eşi çok anlayışlı ve kadınına değer veren insanlar. Halbuki bu ticarethane sizi Bi nevi zorla oturtulup ne olduğunu anlamadan dayatıyorlar size bunun başka yolu yok diyorlar Bi de. Benim kocam da bilir di bunun başka yolu yok alacaksın içine demeyi demi. Sana geliyorsak işin psikolojik kısmına öncelik vereceksin. Her hasta ayrı Bi hikaye hepsine aynı tedaviyi uygulayamazsın. Özellikle tv tv gezip reklam yapmaları da cabası. Kliniklerinde psikolog var ama yüzünü Bi kere anca görüyorsunuz
Halbuki bu işin asıl kısmı psikoloji.
Sonuç olarak ben verim alamadığım gibi yok yere bıçak altına yattım ve maddi manevi kayıp yaşadım.İşin içine girince o çaresizlikle hiç farkında olmadan ne dedilerse yaptım ama büyük hataydı benim için.ha bunu bu klinikte yenenler de varmış o ayrı ama onları da ayrıca bi dinlemek lazım. Demekki çok da ağır vaka değilllermiş sadece biraz tıbbi bilgi ve tecrübe alınca yapabiliyorlarmış derim onlara da. Şuan psikoloğa gidiyorum ve bu işin bu şekilde yapılıyor olmasını desteklemiyorlar. Kendimi daha iyi hissediyorum ve bu işten temelli kurtulup hayatımı hafifleteceğime eminim. en azından temelli olacağı kesin
Ayrıca bu hera vajinusmus kliniği de bi sürü kağıt da imzalatıyor kendini garantiye almak için bu arada. Siz ameliyat dışında herhangi bi tıbbi veya psikolojik yardım aldığınızda kağıt imzalıyor musunuz. Dedim ya insanın çaresizliklerinden medet uman villası için para kazanan ticarethane. Bu işin hukuki kısmını da zorlayacağım inşallah başarırım
Daha önce hera klinikteki tecrübemi yukarda anlatmıştım
İlk gittiğimde vajinan ideal hiç bir sorun yok dendi tedaviye başlandı
Ama acı hissettiğim için ve kasılmalarımda asla Bi azalma olmadığı için hiç bir sonuç alamadık
Sonra beni kızlık zarını aldırmaya yönelttiler
Siz çaresiz Bi halde bu durumdan kurtulmak isterken denilen herşeyi yapıyorsunuz maalesef
Kızlık zarımı aldırdım ve ilk Bi hafta aşırı zor geçti iyileşme süreci.5 hafta sonunda iyileşme süreci bitti tekrar çubuklarla vajinusmus tedavisi gördüm. Gayet başarı geçti herşeyi yaptım ama o çubuklardan ne kadar iğrendiğimi anlatamam. Sonrası mı hala eşimle birleşme olmadı kasılmalarımda herhangi bir değişiklik asla yok. Bu işi insanların korkusu olarak görüp üstüne gidip daha itici yöntemlerle ve üst üste günlerde yaparak başardıklarını sanan ticarethane.bi de demezler mi hayat boyu tekrarlama riski var , doğumdan sonra da olan var. Demekki alt yapıda Bi halt çözdüğünüz yok kardeşim. Oraya giden kadınların çoğunun eşi çok anlayışlı ve kadınına değer veren insanlar. Halbuki bu ticarethane sizi Bi nevi zorla oturtulup ne olduğunu anlamadan dayatıyorlar size bunun başka yolu yok diyorlar Bi de. Benim kocam da bilir di bunun başka yolu yok alacaksın içine demeyi demi. Sana geliyorsak işin psikolojik kısmına öncelik vereceksin. Her hasta ayrı Bi hikaye hepsine aynı tedaviyi uygulayamazsın. Özellikle tv tv gezip reklam yapmaları da cabası. Kliniklerinde psikolog var ama yüzünü Bi kere anca görüyorsunuz
Halbuki bu işin asıl kısmı psikoloji.
Sonuç olarak ben verim alamadığım gibi yok yere bıçak altına yattım ve maddi manevi kayıp yaşadım.İşin içine girince o çaresizlikle hiç farkında olmadan ne dedilerse yaptım ama büyük hataydı benim için.ha bunu bu klinikte yenenler de varmış o ayrı ama onları da ayrıca bi dinlemek lazım. Demekki çok da ağır vaka değilllermiş sadece biraz tıbbi bilgi ve tecrübe alınca yapabiliyorlarmış derim onlara da. Şuan psikoloğa gidiyorum ve bu işin bu şekilde yapılıyor olmasını desteklemiyorlar. Kendimi daha iyi hissediyorum ve bu işten temelli kurtulup hayatımı hafifleteceğime eminim. en azından temelli olacağı kesin
Ayrıca bu hera vajinusmus kliniği de bi sürü kağıt da imzalatıyor kendini garantiye almak için bu arada. Siz ameliyat dışında herhangi bi tıbbi veya psikolojik yardım aldığınızda kağıt imzalıyor musunuz. Dedim ya insanın çaresizliklerinden medet uman villası için para kazanan ticarethane. Bu işin hukuki kısmını da zorlayacağım inşallah başarırım