vajınusmusu yenen arkadaslar ders verın bizlere :)

ozlemse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
bır cok bayan bu ıllete yakakanmıs durumda. kımı daha sorunun ne oldugunu bıle bılmıyor,butun bayanların tek ıstegı var kı o da mutlu olmak ve mutlu etmek...kendını eksık gıbı hıssetmemek.eminim bır cogunuz benımle aynı seyı dsunuyorsunuz cunku sızlerde beım gıbı vajınusmussunuz :/

bende yenenlerdenim nasıl yardımcı oabilirim biliyorsun ki psikolojik sadece

merak edıyorum emınımkı bırcok okuyan arkadas da merak edıyordur ..sorun nasıl ortaya cıktı ve nasıl yendın kendını nasıl rahatlattın?

açıkçası evlenmeden önce böyle birşeyin var olduğunu bile bilmiyordum.6 ay ilişkiye giremedim ilk gecemiz oldu fakat şiddetlii ağrı ve kanama sonra izin veremedim çok istesemde... denemek için yaptığımızda sonra girmedi.. yenmem tmamen beynime gönderdiğim olumlu mesajlarla ve egzersizlerle oldu sürekli kendime telkin yolladım ve düzenli egzersiz yaptım 6 ay sonunda bu işi kuruş harcamadan bitirdim... bir kaç prezarvatif jel ve bir krem dışında... darısı basınıza gözünüzde büyütmeyin ve asla ertelemeyin

amin canım ınsallah! sende parak egzersızlerıylemı astın? parmak egzersısı yaparsam kızlık zarım bozulmaz mı yanı o sekılde bozulsun ısteıyorum ben (

Kızlar ben de vajinismusu yendim.çok korkuyordum çok acıycak diye dusunuyordum.ilişkiye girecegimiz anda oraya odaklanıyodum.Ama bu tamamen partnerinizin sizi rahatlatmasıyla alakalı.uzun bir önsevişme sonrası yine denedik.yine olmayak gibi oldu kasıldım. snra hiç acımıycak cok kolay olacak diye kendimi odakladım.ve o an zaten vajinanın genisledigini hisettm ve bi anda oluverdi.gercekten hic acımadı.ancak daha onceki denemelerde cok acı cekiyordum.olmadı diyodum utanıyodum.sucluluk hissediyodum. kendinizi rahatlatın eger o an orayı dusunmezseniz bir anda oluyor ve kasılmadıgı için acı hissetmiyosunuz.

cok sağol canım ben dun denedım bıraz uzun bır sevısmenın sonucunda azcık ama gırdı tamamaı yıne olmuyor umuyorum yakında onuda asacagım kendı cesaretımı toparlayıp egzersızlere balsmak ıstıyorum ınsallah yakın zamanda baslarım (

bır cok bayan bu ıllete yakakanmıs durumda. kımı daha sorunun ne oldugunu bıle bılmıyor,butun bayanların tek ıstegı var kı o da mutlu olmak ve mutlu etmek...kendını eksık gıbı hıssetmemek.eminim bır cogunuz benımle aynı seyı dsunuyorsunuz cunku sızlerde beım gıbı vajınusmussunuz :/

nasıl yendiniz.. yani bende aynı durumdayım.. ama 3 senedir olmuyo yenemiyorum.. ne yapmam gerek psikolojik olarak?

neler çektiğimi bir ben bide allah biliyo. azcıkda eşim belki. şükür artık böyle bi derdim yok ve hayatım yoluna girdi. bu kadar kolay olacagınıda düşünmemiştim hiç. kurtamıycam diyodum kendime. uşaktan bi doktor buldum. en başta bende inanmadım ona bunca klinik varken bumu tedavi edicek demiştim. ama doğrusu beni kesinlikle şaşırttı. sadece bir kez gittim düşünebiliyomusun sadice birkez. sonuç harikaydı teşekkürler sana doktor bey. Bülent Yazgan doktorun adı Uşakta özel muayenehanesi var. bu dertten muzdarip arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum

allah yardımcınız olsun ne kadar zor bir durum olduğunu iyi biliyorum bende 5 ay önce yendim çok şükür...benim sürecim psikolojik destek ve parmak eğzersisi ile sonuca ulaşmıştı.darısı sizlerin başına inşallah...

Back