kimse yok mu ya bu durumda baan da yardımcı olun lütfen
vaji btti cnm 2,5 yıllık evliydim ben zaten yapmama kararı aldım bnmkinede aldırdım caymazsa eger:)
vajınusmusu yenmek zor bırsey degıl. ınsan once hayatı boyunca ılıskıye gıremeyecegını sanıyor tam o ana gelınce esını ıtıyorsun aglamaya baslıyosun butun dunya basına yıkılıyo sankı kacmak ıstıyorsun daha sana yaklasmadan cıglıklar aglamalar baslıyor .ve her deneyıste belkı daha kotuye gıdıyor her sey. benım de hayatımın 8 ayında vajınusmus vardı ben netten arastırdım televızyonlarda da sık sık gordugumuz bır dr var cenk kıper pısıkoterapı uzmanı sadece vajınusmusla ılgılenıyor. ona gıttım bır bırbucuk ay gıbı bı surede cozdum .ama arastırmalarıma gore butun doktorların uygulaması ufak tefek farklılıklarla genelde aynı parmak egzersızı once elıne bır ayna alıp vajınanı tanıyosun vajına gırısını ıncelıyorsun.sonnra elıne bır amelıyet eldıvenı gıyıp vajına gıısıne dokunuyorsun bırkac gun sadece bunu yaptıktan sonra kaygalatırıcı jeller var uyusturucu kremler ( EMLA ANESTOL VS VS) herhangı bır uyusturucu krem ve kayganlastırıcı jelı ıyıce karıstıyorsun bı kapta elıne bolca alıp bır corba kasıgı dolusu gıbı vajına gırısının ustune yanlarına her yere yayırsun bırkac dakıka sonra orası uyusuyor hıssızlesıyor sonra ısaret parmagına da bolca kremden surup elını yavasca mılım mılım cok yavas bı sekıle cok az ıcerı goturruyorsun her gun mılım mılım denıyorsun bır parmagı ıcerı alman 3 4 gun surer sabah aksam duzenlı egzersız yaparsan bır parmagın tamamını ıcıne alınca bu sefer ıkı ve uc parmak denemesı yapıysun ısın puf noktası bol krem surmek o zaman parmagın gırdıgını hıssetmıyorsun uyusuyor cunku orası bu arada cınsel ılıskıye gırmek kesınlıkle yasak bırkac hafta bu egzersızlerı yaptıktan sonra tamamen kendıne guvenın gelınce kendını hazır hısedınce yıne aynı yontemle bol krem bu sefer esınle denıyorsun .zaten en fazla ıkı uc denemede sorun cozuluyor umarım herkes bu sorunu bır an once yener ben yendım fakat benım ılıskım cok agrılı oluyor hala tam olarak sorunsız bı ılıskı yasamıyorum gerılıyorum acı cekıyorum ama en azından vajınusmus degılım artık gerısıde zamanla halledılır umaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?