Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinusmusu yendim !!!
- Konu Sahibi irras_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kimse yok mu ya bu durumda baan da yardımcı olun lütfen
canım rahat ol önce..sen dr a gittin mi hiç muayene oldun mu..sorunun nedeni psikolojik miymiş..eğer öyleyse netten kegel diye egzersiz yazılarını iyice oku..olmadı uzmana görün canım..eğer istersen özzelden yaz bana yardımcı olurum..
vaji btti cnm 2,5 yıllık evliydim ben zaten yapmama kararı aldım bnmkinede aldırdım caymazsa eger:)
hmm baya olmuş canım.olsun her şeyde vardır bir hayır..öperim ..eğer vakti gelmişse olur canım benim..
vajınusmusu yenmek zor bırsey degıl. ınsan once hayatı boyunca ılıskıye gıremeyecegını sanıyor tam o ana gelınce esını ıtıyorsun aglamaya baslıyosun butun dunya basına yıkılıyo sankı kacmak ıstıyorsun daha sana yaklasmadan cıglıklar aglamalar baslıyor .ve her deneyıste belkı daha kotuye gıdıyor her sey. benım de hayatımın 8 ayında vajınusmus vardı ben netten arastırdım televızyonlarda da sık sık gordugumuz bır dr var cenk kıper pısıkoterapı uzmanı sadece vajınusmusla ılgılenıyor. ona gıttım bır bırbucuk ay gıbı bı surede cozdum .ama arastırmalarıma gore butun doktorların uygulaması ufak tefek farklılıklarla genelde aynı parmak egzersızı once elıne bır ayna alıp vajınanı tanıyosun vajına gırısını ıncelıyorsun.sonnra elıne bır amelıyet eldıvenı gıyıp vajına gıısıne dokunuyorsun bırkac gun sadece bunu yaptıktan sonra kaygalatırıcı jeller var uyusturucu kremler ( EMLA ANESTOL VS VS) herhangı bır uyusturucu krem ve kayganlastırıcı jelı ıyıce karıstıyorsun bı kapta elıne bolca alıp bır corba kasıgı dolusu gıbı vajına gırısının ustune yanlarına her yere yayırsun bırkac dakıka sonra orası uyusuyor hıssızlesıyor sonra ısaret parmagına da bolca kremden surup elını yavasca mılım mılım cok yavas bı sekıle cok az ıcerı goturruyorsun her gun mılım mılım denıyorsun bır parmagı ıcerı alman 3 4 gun surer sabah aksam duzenlı egzersız yaparsan bır parmagın tamamını ıcıne alınca bu sefer ıkı ve uc parmak denemesı yapıysun ısın puf noktası bol krem surmek o zaman parmagın gırdıgını hıssetmıyorsun uyusuyor cunku orası bu arada cınsel ılıskıye gırmek kesınlıkle yasak bırkac hafta bu egzersızlerı yaptıktan sonra tamamen kendıne guvenın gelınce kendını hazır hısedınce yıne aynı yontemle bol krem bu sefer esınle denıyorsun .zaten en fazla ıkı uc denemede sorun cozuluyor umarım herkes bu sorunu bır an once yener ben yendım fakat benım ılıskım cok agrılı oluyor hala tam olarak sorunsız bı ılıskı yasamıyorum gerılıyorum acı cekıyorum ama en azından vajınusmus degılım artık gerısıde zamanla halledılır umaram
vajınusmusu yenmek zor bırsey degıl. ınsan once hayatı boyunca ılıskıye gıremeyecegını sanıyor tam o ana gelınce esını ıtıyorsun aglamaya baslıyosun butun dunya basına yıkılıyo sankı kacmak ıstıyorsun daha sana yaklasmadan cıglıklar aglamalar baslıyor .ve her deneyıste belkı daha kotuye gıdıyor her sey. benım de hayatımın 8 ayında vajınusmus vardı ben netten arastırdım televızyonlarda da sık sık gordugumuz bır dr var cenk kıper pısıkoterapı uzmanı sadece vajınusmusla ılgılenıyor. ona gıttım bır bırbucuk ay gıbı bı surede cozdum .ama arastırmalarıma gore butun doktorların uygulaması ufak tefek farklılıklarla genelde aynı parmak egzersızı once elıne bır ayna alıp vajınanı tanıyosun vajına gırısını ıncelıyorsun.sonnra elıne bır amelıyet eldıvenı gıyıp vajına gıısıne dokunuyorsun bırkac gun sadece bunu yaptıktan sonra kaygalatırıcı jeller var uyusturucu kremler ( EMLA ANESTOL VS VS) herhangı bır uyusturucu krem ve kayganlastırıcı jelı ıyıce karıstıyorsun bı kapta elıne bolca alıp bır corba kasıgı dolusu gıbı vajına gırısının ustune yanlarına her yere yayırsun bırkac dakıka sonra orası uyusuyor hıssızlesıyor sonra ısaret parmagına da bolca kremden surup elını yavasca mılım mılım cok yavas bı sekıle cok az ıcerı goturruyorsun her gun mılım mılım denıyorsun bır parmagı ıcerı alman 3 4 gun surer sabah aksam duzenlı egzersız yaparsan bır parmagın tamamını ıcıne alınca bu sefer ıkı ve uc parmak denemesı yapıysun ısın puf noktası bol krem surmek o zaman parmagın gırdıgını hıssetmıyorsun uyusuyor cunku orası bu arada cınsel ılıskıye gırmek kesınlıkle yasak bırkac hafta bu egzersızlerı yaptıktan sonra tamamen kendıne guvenın gelınce kendını hazır hısedınce yıne aynı yontemle bol krem bu sefer esınle denıyorsun .zaten en fazla ıkı uc denemede sorun cozuluyor umarım herkes bu sorunu bır an once yener ben yendım fakat benım ılıskım cok agrılı oluyor hala tam olarak sorunsız bı ılıskı yasamıyorum gerılıyorum acı cekıyorum ama en azından vajınusmus degılım artık gerısıde zamanla halledılır umaram
katılıyorum.... buarada sana msj yazmak istedim ama engellemişsin..neyse kısmet artık...
E
Ece1
Ziyaretçi
Daha öncesinde böyle bir sorunla karşılaşacağımdan zaten korkularım vardı. O yüzden ilk denemede hep kendimi serbest bırakmaya çalışmıştım ama o kadar korkuyordum ki ertesi gün bütün kaslarımın ağrıdığını bile hatırlıyorum, kendimi o kadar sıkmışım. Gelgelelim kendimi kasmış olmamdan dolayı inanılmaz bir acı yaşadım. Bir daha denemeye cesaretim yoktu 10 15 gün boyunca sürekli aynı şeyleri düşünüp kendimi paraladım. Nasıl yaparım nasıl olur asla olamaz vs. O acıya tekrar nasıl katlanırım. Hep bunları düşünüp zaman geçtikçe sakinleşmem gerekirken daha da gerildim, uzaklaştım. 15 günün sonunda böyle düşünmekle bir yere varılmayacağını anlayıp doktora gitmeye karar verdim. Doktorum tek parmak iki parmak arkasından da penis denemnesi önerdi. Hatta sormuşrum kendimi hazır hissedince başlasam olmaz mı diye. Bana en kısa zamanda başlamamı yoksa buıun sonunun olmadığını söyledi. Aradan 5 gün geçtikten sonra artık daha fazla uzatmamak için başlamaya karar verdim. Başlayana kadar ki o 5 günde de acaba tek parmağı alabilecek miyim diye kendimi yedim bitirdim. Tek parmak olmuştu. Ortalama 20 gün tek parmakla rahat olmaya çaliştim ki bu süre normalde daha azdır. O sürede de sürekli iki parmağa nasıl geçerim diye dertlendim. Sürekli dert dert dert yani. Sonra 3 parmağı denedim. Sonra penis ve olmuştu. Asla yapamam nasıl yaparım diye dertlenirken olmuştu. Tek bir gün bile egzersizi bırakmadım. Yapamam edemem diye sürekli korktum ama denemekten de vazgeçmedim . Kızlar ne olursa olsun siz inanmasanız da başarabileceğinize asla yılmayın. Harekete geçin. Beklemeyin. Beklerseniz günler ayları aylar yılları kovalar. Bir bakarsınız senelerce bu sıkıntıyı çekmiş olursunuz. Ve hep söylemek istediğim birşey vardı yazarken bile gözlerim doluyor BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR.
Not : Sizden ricam soruarınızı ve yorumlarınızı "vajinizmusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim" başlığına yazmanız.
Not : Sizden ricam soruarınızı ve yorumlarınızı "vajinizmusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim" başlığına yazmanız.