bn 2,5 yıldr vajinismusum yenemedimmmmmmmmmmmmm oooooooooooooffffffffffffffffffffff aglıycm
burdaki arkadaşlarım gene çok iyi yenişler kısa sürede allah yardımcınız olmuş.
televizyona çıkıpda 25 30 sene birlikde olamayanları izlemiştik bir kaç sene evvel
üstelik buçiftlerin çocuklarıda var doktor bunuda açıklamıştı hamile kalmak için
illa erkeğin içeri boşalması şart değilmiş rahim azınadaki siperler içeriye kadar ulaşabiliyormuş.
ZEHRAALİMANSUR canım daha ne kadar tedavi olmayacaksın eşine yazık değilmi.
imkanın varsa artık tedaviye geç inanki korkulacak bişiy yok hiç zor değil.
bu başlıga arkadaşlarımıza destek olalım diye vajinusmustan kurtuluş hikayelerimizi yazalım .. neler yaşadık nelerden geçtik ..
ilk ben başlıyayım ..
evlendiğimde vajiyle ilgili bir korkum yoktu takiii o gece gelene kadar ..
aklım başından gitti .. belki eşimde hızlı olmuştu çünkü sözlülük dönemimde fln sabırsızlanıodk :kedi:
balayımız zehir gibi gitti .. karı kocadan çok arkadaş gibiydik ..
balayından geldiğimde internette araştırma yaptım nedenlerini neden oldugunu ..
ya geçmişte tacize maruz kalma veya korkutma ..
benimki korkutmaya bağlıydı ..
gelinlik ağdamı yapan ağdacımız korkutmuştu beni ..
sonra bir takım bilgiler bularak vajiyi yenmeye karar verdim ..
parmak egzersizleri kegel nefes egzersizleri ..
bu süreçte eşimle hiç beraber olmayı denemedim ..
hızlı ilerliyordum .. bi ara geriledim .. anlamadım noldu bile .. çok moralim bozuldu .. saldım kendimi yapmadım bişi..
1 . ci ayımız dolmaya yakın aklıma koydum dedim bu iş biticek kesinlikle ama riskliydi .. hem eşim için hem benim için ..
o gece geldi çattı .. rahattım ilk öncelikle ..
sonra bir an oldu bitti .. endişe duymadan uyguladımlarımı yaptık kaslarıma emir verdim .. belki öyle kolaylaştı ..
ztn her şey bir anlıkmış ... :kedi:
şimdi geçen 1 ayıma yanıyorum sırnaşık şey
melis83 sen sanslıymışın ben bir kere yaptırdım eşime ben iyce soguyrum nasıl içine grdrecm parmagımı midem kalkar dyrdu huylu ya braz tek başıma göğüs gerdim kegeli ama saolsun desteklyrdu bni hiç zorlamadı sen ne zmn hazır olursan o zmn olcak dedi bnm moralim bozuldukca ben seni cok seviyrum ömür boyu yapmasam sevgim azlmaz dyrdu.saolsun ynede.gerçi öyle dedilermi insan daha bir kötü hissediyr bu adam bunları haketmyr ona çok üzlyrdum millet keyif ypyr benim eşim neden bu durmda deyip hırs yaptım ve onun için yendim vajiyi.şimdi ikimzde mutluyz allah bozmasın.
saol cnm allahın yardımıyla kurtuldum ve bittti artık çk şükür.bebek varmı sende peki? sen ne okuyrsun ögrenci yazmıssında ben işletme okuyrum çok zor yaaaaaaa.şu 2ay rahat takılacam böyle ondan sonra basımı kaldırack halim yk bnmkide bebek istyr of ofkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?