- Konu Sahibi calikusu60
Iyi gunler arkadaşlar.. Ben evlendikten 2 bucuk yıl sonra 2017 kasım ayinda vajinusmusu yendim. Yani ilk ilişki o zaman gerçekleşti. O zamandan beri ozellikle yumurtlama donemlerimde düzenli ilişki yasamamiza rağmen hamile kalamiyorum. 28 yasindayim bu yasima kadar adetim duzenli olduğu için hemen kalirim diye dusunuyordum fakat her ay umidimi biraz daha yitiriyorum. Şimdi benim size sormak istediğim şu. Ben vajinusmusu yendim fakat bazen yine kasilmalar oluyor ve penisin sadece ucu giriyor ve o şekilde boşalma oluyor. Bu durum hamile kalamamamda etken midir. Yani tam girmesimi gerekiyor illa hamile kalmam için. İkinci bi durum eşim 2 ay once sperm testi yaptirdi 40 milyon spermi çıktı fakat yüzde 70 i yavaş hareketli eşim proxeed kullaniyor. Ben adetim duzenli diye kendimde bi sıkıntı yoktur (inşallah) diye düşündüğümden bu zamana kadar doktora gitmedim . ama artık gitmeyi düşünüyorum. Doktor nasil bi muayene uygular bana . sıkıntı olup olmadığını anlamasi icin illa alttan mi muayene gerekir. Ve şu an adetliyim. Yumurtalarda sıkıntı olup olmadigini anlamasi icin Adetli iken mi gitmem lazim doktora yoksa normal zamanda mi gitmem gerekiyir beni bilgilendirir misiniz lutfen