• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

VENUSTEN

I MISS YOU....
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
5.918
97
358
Vajinusmusu yenen arkadaşlar yani taze gelinler,

İlk başardığımız andan itibaren takıldığımız her durumu paylaşıp tartışalım tecrübelerimizle birbirimize yardımcı olalım....Teşekkürler...a.s.

Vajinusmusu yenen arkadaşlar yani taze gelinler,

İlk başardığımız andan itibaren takıldığımız her durumu paylaşıp tartışalım tecrübelerimizle birbirimize yardımcı olalım....Teşekkürler...a.s.

evet canım paylaşalım... yeni konu için teşekkürler a.s.

mızmızcım biz sanırım seninle aynı zamanda başardık şu an için varmı bir problem ? kaç defa oldu ? nasıl hissediyorsun ? alışabildin mi ?

kızlar selam ,çok iyi oldu venüscüm,soru sormaya korkuyom valla,yanlış bişi söylicem diye.....:a015:

ama canımtecrübelerinizle banada yardımcı olun bende bu konuya geçmek istyorum lütfen :(

canım benim hiç merak etme başaracaksın yeterki başarıcam de ve kendine güven...en kısa sürede seni bu konuya dahil edeceğiz merak etme ve inan çok kolay diyeceksinki bumuymuş...

mızmızcım biz sanırım seninle aynı zamanda başardık şu an için varmı bir problem ? kaç defa oldu ? nasıl hissediyorsun ? alışabildin mi ?

he gülüm bende ayın 4 ünde başardım. 2.yi yaptım daha iyiydi :1rolleyes: git gelede alışıyorum galiba :kedi: bu haftada 3. için sabırsızlanıyorum :kedi: şimdilik bir sorun yok yani güzel gidiyor zamanla dahada alışacağız be :lepi:

kızlar selam ,çok iyi oldu venüscüm,soru sormaya korkuyom valla,yanlış bişi söylicem diye.....:a015:

selam canım...aynen bende yazacam yazamıyorum arkadaşlara etki etmemek için...ohhh burada rahat rahat naptık ne ettik paylaşabiliriz...çünkü vaji sonrasıda bir süreç olay başarmakla bitmiyor tam anlamıyla sağlıklı bir beraberlik yaşamak gerek haliyle bazı eksikliklerimiz var ve bunuda burada gidereceğiz inşallah....

ama canımtecrübelerinizle banada yardımcı olun bende bu konuya geçmek istyorum lütfen :(

canım şimdi sen 1 parmak 1 boğum mu aldın,,,süpersin eğr öyleyse,ilk deneme de güzel bence,acelen yok,başladın ya artık egzersize,derin derin nefes al ver,ıkın,nefes alışverişinde yavaş yavaş ittir,yapabildiğin kadarını yap bugün bu şekilde,hemen ilk günden hepsini yapacan diye bişi yokk,dimiopuyorumnanaktan

selam canım...aynen bende yazacam yazamıyorum arkadaşlara etki etmemek için...ohhh burada rahat rahat naptık ne ettik paylaşabiliriz...çünkü vaji sonrasıda bir süreç olay başarmakla bitmiyor tam anlamıyla sağlıklı bir beraberlik yaşamak gerek haliyle bazı eksikliklerimiz var ve bunuda burada gidereceğiz inşallah....

aynen öyle soracağım şeyler oluyordu soramıyordum kimse etkilenmesin diye. ama şimdi gelip bu sayfada okurlar bilmiyorumkismile kaçgündür düşünüyordum yeni sayfa olayını yerimseniben iyi oldu

slm kızlar

venüscüm uzun zamandır bu konuyu açmak istiyordum hatta mızmız lada konuşmuştuk ama nereden açılacağını bir türlü çözemedim sitede :kedi: onun için tşk ederim.

ben yeneli 2 ay olmak üzere ama tabi yine arada takıldığım durumlar oluyor süper oldu bu sayfa hihoyyyt

zhr cım regl durumun ne oldu..bebek olayını bu sayfada paylaşırsın muhakkak vardır arkadaşlar.

zhr cım regl durumun ne oldu..bebek olayını bu sayfada paylaşırsın muhakkak vardır arkadaşlar.

cnm hala olmadım normalde hiç geçmez benim ama bilmiyorum bekleyeceğim biraz daha paylaşmazmıyım cnm ilk buraya yazarım galiba oldu olduuu diyee :roflol:

he gülüm bende ayın 4 ünde başardım. 2.yi yaptım daha iyiydi :1rolleyes: git gelede alışıyorum galiba :kedi: bu haftada 3. için sabırsızlanıyorum :kedi: şimdilik bir sorun yok yani güzel gidiyor zamanla dahada alışacağız be :lepi:

ben 3 defa yaptım girişte hiç bi sorun yok yarıya kadarda bir sorun yok ama sonrasında çok yavaş ilerliyorum....o yüzden emlamı kullansam diye düşündüm merak ettim çünkü hihoyyyt

cnm hala olmadım normalde hiç geçmez benim ama bilmiyorum bekleyeceğim biraz daha paylaşmazmıyım cnm ilk buraya yazarım galiba oldu olduuu diyee :roflol:

hadi bakalım inşallah :emir_bebek:

ya canım dikkat ettimde biçok kişi bebek istiyor hemen hamile kalamıyor neden acaba ? vajinin bunla bir ilgisimi var ki ?

ben 3 defa yaptım girişte hiç bi sorun yok yarıya kadarda bir sorun yok ama sonrasında çok yavaş ilerliyorum....o yüzden emlamı kullansam diye düşündüm merak ettim çünkü hihoyyyt

canım emla kullanarak bişi çözemezsin kanımca evet ben ilk emla ile yendim yeneli 7 ay olcak nerdeyse ama yavaş ilerleme halen bendede var
emla uyuşturuyo hiç bişi anlamıyosunki zevki unut zaten afedersin oıdun gibi olursun yahuuuuu boşver emlayı felan kaynamaya bak :lepi:

slm kızlar

venüscüm uzun zamandır bu konuyu açmak istiyordum hatta mızmız lada konuşmuştuk ama nereden açılacağını bir türlü çözemedim sitede :kedi: onun için tşk ederim.

ben yeneli 2 ay olmak üzere ama tabi yine arada takıldığım durumlar oluyor süper oldu bu sayfa hihoyyyt

ben yenince açmak istiyodum ama bilmiyodum nasıl konu açılacağını yumurta deliğe gelince buldum nasılsa hihoyyyt vatana millete hayırlı olur inşallah sırnaşık şey

Back
X