- Konu Sahibi MmeJalouse
Yaklaşık beş aydır evliyim. Hala ilişkiye girmekten korkuyorum. Bu korkuyu nasıl atlatacağım bilemiyorum, eşimle huzursuz olmaya başladık. Parmak egzersizi vb. şeyler daha kötü geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr gitmeyi düşündünüz mü? Bazı aparatlar onlarda yenen arkadaşlar var. Bende 7 aylık 4ay oldu yeneli .Yaklaşık beş aydır evliyim. Hala ilişkiye girmekten korkuyorum. Bu korkuyu nasıl atlatacağım bilemiyorum, eşimle huzursuz olmaya başladık. Parmak egzersizi vb. şeyler daha kötü geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
İki kez psikiyatri gittim ikisi de terapiye yönlendirdi. Terapi araştırıp gitmedim çünkü diyecekleri şey belli. Kendimi rahatlatmanın başka bi çözümü olmalı![]()
Aynn çok haklısın bende arkadaş gibiydim nasıl gidecem anlatacam derdik iyiki gitmsim yani .ama boyle yaparsanız olmaz kı ozaman nıye evlendınız evlenmek üremenın mesrulasmıs halıdır netıcede
gıtmeden ne dıyeceklerını nerden bıleceksınız
basıt bır muayenemde bıle neler cıktı gıtmesem nerden ogrenıp de aşacaktım bu durumu
ne dıyecegı bellı deyıp gıtmeseydım belkı 10 yıl daha vajınısmus olarak surerdı
bunu kendınıze yapmayın
Hayır zorlandım biraz ama itmedim. Muayene olabildimPeki bu durumda alttan nasıl muayene ediyor itmediniz mi?
bende yaşadım aynı durumu ama inat ettim olmalı diye. sonra internette araştırdım parmak egzersizi diye bi durum var mış bir haftaya yakın denedim ve uyuşturucu krem ile ve kayganlatırıcı ile birlikte faydalı oldu tabi birkaç ay zorlandım ufak kanamlar yırtılma hissi devam etti ama 5. aya geldiğimde tamamen bitti.Yaklaşık beş aydır evliyim. Hala ilişkiye girmekten korkuyorum. Bu korkuyu nasıl atlatacağım bilemiyorum, eşimle huzursuz olmaya başladık. Parmak egzersizi vb. şeyler daha kötü geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.