Vajinusmusu nasıl yeneceğim!?

MmeJalouse

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
140
27
298
İstanbul
Yaklaşık beş aydır evliyim. Hala ilişkiye girmekten korkuyorum. Bu korkuyu nasıl atlatacağım bilemiyorum, eşimle huzursuz olmaya başladık. Parmak egzersizi vb. şeyler daha kötü geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Yaklaşık beş aydır evliyim. Hala ilişkiye girmekten korkuyorum. Bu korkuyu nasıl atlatacağım bilemiyorum, eşimle huzursuz olmaya başladık. Parmak egzersizi vb. şeyler daha kötü geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Dr gitmeyi düşündünüz mü? Bazı aparatlar onlarda yenen arkadaşlar var. Bende 7 aylık 4ay oldu yeneli .

Aparat, egzersiz deneyemem düşüncesi bile korkunç geliyor. İstekli olduğum şeylerden bile kaçar oldum çok mutsuzum. Siz aparatla mi yendiniz

Yok ben ilk başta psikiyatriye gittim. Dr anlattı filan parmak egzerleri verdi. Banada ilk başta itici geldi yapamam dedim ama bi kaç kez sonra yaptım.

İki kez psikiyatri gittim ikisi de terapiye yönlendirdi. Terapi araştırıp gitmedim çünkü diyecekleri şey belli. Kendimi rahatlatmanın başka bi çözümü olmalı :(

once kadın doguma gıdıp muayene olmanız gerek
ben evlılıgımın bırıncı ayında artık baktım kı bu mesele uzayacak jınekolaga gıttım muayene ettı megerse bende cıft ve septalı zar varmıs kızlık zarı cıkartma amelıyatı oldum ve vajına genısletme amelıyatı olmak zorunda kaldım
ondan sonra gectı
eger gecmeseydı cınsel terapıste yonlendırecektı doktorum benı bu konuda uzmanlasmıs bır psıkologa gıtmek gerek her psıkıyatrı yardımcı olamıyor yanı
once kadın doguma gıdın derım

İki kez psikiyatri gittim ikisi de terapiye yönlendirdi. Terapi araştırıp gitmedim çünkü diyecekleri şey belli. Kendimi rahatlatmanın başka bi çözümü olmalı :KK43:

ama boyle yaparsanız olmaz kı ozaman nıye evlendınız evlenmek üremenın mesrulasmıs halıdır netıcede
gıtmeden ne dıyeceklerını nerden bıleceksınız
basıt bır muayenemde bıle neler cıktı gıtmesem nerden ogrenıp de aşacaktım bu durumu
ne dıyecegı bellı deyıp gıtmeseydım belkı 10 yıl daha vajınısmus olarak surerdı
bunu kendınıze yapmayın

ama boyle yaparsanız olmaz kı ozaman nıye evlendınız evlenmek üremenın mesrulasmıs halıdır netıcede
gıtmeden ne dıyeceklerını nerden bıleceksınız
basıt bır muayenemde bıle neler cıktı gıtmesem nerden ogrenıp de aşacaktım bu durumu
ne dıyecegı bellı deyıp gıtmeseydım belkı 10 yıl daha vajınısmus olarak surerdı
bunu kendınıze yapmayın
Aynn çok haklısın bende arkadaş gibiydim nasıl gidecem anlatacam derdik iyiki gitmsim yani .

Bence tekrar gidin durumu söyleyin muayane etsin. Eğer yapacak şeyi yoksa terapistte gidin. Benim dr öyle şeyler anlattı içimi rahattı ki. Sadece 3 seans gittim sonra burda bi kaç yazı okudum yaptım yendim yani.

Terapide parmak egzersizi olcak ve eşsiz gidilmesini istemiyorlar o yüzden gidemiyorum maalesef. Her şeyi kavradım. Ilk aylarıma göre daha iyiyim sadece kasmamam gerek bunun için ne yapsam bilmiyorum

bende yaşadım aynı durumu ama inat ettim olmalı diye. sonra internette araştırdım parmak egzersizi diye bi durum var mış bir haftaya yakın denedim ve uyuşturucu krem ile ve kayganlatırıcı ile birlikte faydalı oldu tabi birkaç ay zorlandım ufak kanamlar yırtılma hissi devam etti ama 5. aya geldiğimde tamamen bitti.

Back