Vajinusmusu naptıysam yenemedim

chkragull

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
183
25
24
Kızlar çok ay geçti burda sizin yazdıklarınızla dilatör falan herşeyi denedim doktora gittim ama olmuyor eşim çok sıkıldı yardım edin

Kızlar çok ay geçti burda sizin yazdıklarınızla dilatör falan herşeyi denedim doktora gittim ama olmuyor eşim çok sıkıldı yardım edin

Daha uzman yerlere git yani belki o doktorla frekansın tutmadı ayrıca psikologdan da yardım al fiziksel nedeni yoksa psikolojikdir.

Eski konularına baktım hep çok acıyor mu yazmışsın. Acı eşiğiniz çok mu düşük ? Bu kadar kadın yapıyorsa inanın o acı çok yüksek bir acı değildir. Hatta belki acı hissetmeyeceksiniz bile.

Doktora gittim 6 seans ama olmuyor psikoloğa gittim kafanda bitirmen gerek falan diyor ama olmuor

İşte daha derin ve profesyonel yer bulana kadar araştırmalı ayrıca kendini de rahat bırakmalısın çoğu doktor da diyor ki üstüne gitmiyorlar saplantı haline getiriyorlar diye. Bu durumda yardımcı olmaları güç oluyor.

Olamıyorum ki çok cesaretsizim çok korkuyorum sürekli ağlıyorum
Valla işte olmalısın istekli de olmalısın. Evliliğin bir çok sorumluluğu var. Önemli bir kısmı da cinsellik. Cesaret ve isteklilik önemli burada okuduğum vajinismus konularından öğrendiğim kadarıyla.

Bende 2 yıldır vajinusmustum. Dilatörlerle denesem bile ilişkide cok zorlanıyodım. Bir videoya denk geldim onu bir hafta her gün uyguladım rahatlayana kadar yani ve tamamej o kasılma ortadan kalktı. Lütfen bunu deneyin. Video adı'' pelvik taban gevşetme- Celina''
Ben bu viideoyu yaparak tamamen kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…