Kızlar çok ay geçti burda sizin yazdıklarınızla dilatör falan herşeyi denedim doktora gittim ama olmuyor eşim çok sıkıldı yardım edin
Doktora gittim 6 seans ama olmuyor psikoloğa gittim kafanda bitirmen gerek falan diyor ama olmuorDaha uzman yerlere git yani belki o doktorla frekansın tutmadı ayrıca psikologdan da yardım al fiziksel nedeni yoksa psikolojikdir.
İğne olmaktan bile çok korkuyorum tansiyonum falan düşüyor çok korkuyorumEski konularına baktım hep çok acıyor mu yazmışsın. Acı eşiğiniz çok mu düşük ? Bu kadar kadın yapıyorsa inanın o acı çok yüksek bir acı değildir. Hatta belki acı hissetmeyeceksiniz bile.
Doktora gittim 6 seans ama olmuyor psikoloğa gittim kafanda bitirmen gerek falan diyor ama olmuor
Botoks yontemi var. Onunla aci hissetmiyorsun etkisi gecince zaten alism8s oluyorsun arastirİğne olmaktan bile çok korkuyorum tansiyonum falan düşüyor çok korkuyorum
Eşiyle ten uyumu da yakalayamamış olabilir.Daha uzman yerlere git yani belki o doktorla frekansın tutmadı ayrıca psikologdan da yardım al fiziksel nedeni yoksa psikolojikdir.
Biraz cesaretli ol bu kadar eserekli olmaya gerek yok.İğne olmaktan bile çok korkuyorum tansiyonum falan düşüyor çok korkuyorum
Eşiyle ten uyumu da yakalayamamış olabilir.
Olamıyorum ki çok cesaretsizim çok korkuyorum sürekli ağlıyorumBiraz cesaretli ol bu kadar eserekli olmaya gerek yok.
Gidip bogaz koprusunden atla bir sey olmaz diyorsunBiraz cesaretli ol bu kadar eserekli olmaya gerek yok.
Çok asla yapabilirim diyemiyorum hep yapamıycam çok korkuyorum diyorum aşamıyorum bileYani tabi ama sabit fikirli gibi iğneden bile korkuyorum diyor. Tabi eşinin yaklaşımı da önemli valla.
Haaa öyle diyorum.Gidip bogaz koprusunden atla bir sey olmaz diyorsun
Tuu sanaHaaa öyle diyorum.
Valla işte olmalısın istekli de olmalısın. Evliliğin bir çok sorumluluğu var. Önemli bir kısmı da cinsellik. Cesaret ve isteklilik önemli burada okuduğum vajinismus konularından öğrendiğim kadarıyla.Olamıyorum ki çok cesaretsizim çok korkuyorum sürekli ağlıyorum
Gidip bogaz koprusunden atla bir sey olmaz diyorsun
Kızlar çok ay geçti burda sizin yazdıklarınızla dilatör falan herşeyi denedim doktora gittim ama olmuyor eşim çok sıkıldı yardım edin
Bende 2 yıldır vajinusmustum. Dilatörlerle denesem bile ilişkide cok zorlanıyodım. Bir videoya denk geldim onu bir hafta her gün uyguladım rahatlayana kadar yani ve tamamej o kasılma ortadan kalktı. Lütfen bunu deneyin. Video adı'' pelvik taban gevşetme- Celina''tıkla...